Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 476
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πως?

Απο το email που μου ήρθε:

" Η Ισπανία αντιμετωπίζει την Ιταλία στην πρεμιέρα των δύο ομάδων στο Euro 2012 την Κυριακή 10 Ιουνίου, και έχουμε μια φανταστική προσφορά δωρεάν στοιχήματος για να προσθέσουμε στις συγκινήσεις.

Παίξτε ένα στοίχημα στον αγώνα Ισπανία ν Ιταλία και θα σας δώσουμε ένα δωρεάν στοίχημα Σε-Εξέλιξη για το ίδιο ποσό στη μεγάλη αναμέτρηση.

Για να έχετε δικαίωμα για το δωρεάν σας στοίχημα Σε-Εξέλιξη, απλά παίξτε ένα στοίχημα πριν τη σέντρα, και όταν ο αγώνας ξεκινήσει, παίξτε ένα άλλο σε οποιαδήποτε αγορά Σε-Εξέλιξη. Αν το ΠΡΩΤΟ σας στοίχημα Σε-Εξέλιξη είναι χαμένο, θα σας επιστρέψουμε αυτό το ποντάρισμα, για μέχρι και την αξία του μεγαλύτερου στοιχήματός σας πριν τον αγώνα (μέγιστο €25)."

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Εντάξει, επειδή έβαλα 5€ ποντάρισμα. Με πιο λίγα, ειδικότερα για 2€, τα πράγματα είναι πιο ανεκτά. Με λεπτομέρειες:

Διάλεξα, 5 ομάδες, τις αεκ, παοκ, πας-γιάννενα, αστέρα, λεβαδειακό, δηλαδή τις επόμενες μετά τους ολυμπιακό-παναθηναικό που δεν αγγίζουμε, τις οποίες -θεωρητικά- έπαιζα μονά αποδεκτά για κάθε αγωνιστική. Έχουμε και λέμε:

Την 10η αγωνιστική είμαι ΣΥΝΟΛΙΚΑ κερδισμένος κατά 176€. Την 20η κατά 1422€ και την 30η (δηλαδή στο τέλος) κατά 6712€.

Ας το πάρουμε ανά 4 αγωνιστικές:

4η -20 --> μικρό το κακό

8η 156 --> κερδισμένος

12η -148 --> αντέχουμε

16η -132 --> αντέχουμε

20η 1742 --> γιούπι

24η -3898 --> σφίξαμε

30η 9012 --> μια χαρά

Σύνολο, όπως προείπαμε, 6712€ κέρδος.

Όποιες 5 και να διαλέξεις κερδισμένος θα είσαι, περισσότερο ή λιγότερο. Νομίζω ότι αξίζει το ρίσκο και το σκέφτομαι σοβαρά να το δοκιμάσω στο επόμενο πρωτάθλημα.

Υ.Γ. Θυμίζω ότι οι υπολογισμοί γίνονται με το Χ στο 3. Συχνά όμως είναι πιο ψηλά, κι ίσως να έχουμε καλύτερο κέρδος.

ο σκοπός είναι να διαλέξεις μια ομάδα που θα τερματίσει στη μέση περίπου της βαθμολογιας... Εγώ το δοκίμασα με ΟΦΗ, ΑΡΗ ακόμα και με Παναιτωλικό που έπεσε... Σε όλα κέρδος!!! Αρκεί να παίζεις σε όλους τους αγώνες πχ Ολυμπιακός-Οφη ήρθε φέτος 2-2 με απόδοση του χι πάνω από 4!!!! Πότε δεν παίζεις οπαδικά (Βάζελος είμαι αλλά δεν θα κολλώσω να παίξω το Παναθηναικός - Οφη πχ)

Δημοσ.

Παιδια, ξεκινησα και εγω να παιζω το συστημα με τα χ στον οπαπ.

Ξεκινησα με 3Ε και εχω καβα 2000Ε.

Μεχρι στιγμης κερδισα 9,3Ε απο το ματς Πολωνια-Ελλαδα 1-1.

Ξαναπαιξα 3Ε στο ματς Ρωσια-Τσεχια 4-1 και εχασα.

Αυριο θα παιξω 6Ε στο Ολλανδια-Δανια και κ.ο.κ.

Οπως τα υπολογισα με παιρνει να συνεχισω μεχρι 9 ματς.

Ελπιζω οτι σε 9 αγωνες καποιο θα κατσει χ!!!

Αν κατσει στο 3-4 ματς θα συνεχισω παλι απο 3Ε .

Αν κατσει στο 6-7-8 ματς θα τσακωσω τα λεφτα και τερμα ο στοιχηματισμος στο ευρο 2012!!!

Νομιζω πως ετσι μονο υπαρχει περιπτωση να βγαλουμε κερδος.

ταλεμ

Δημοσ.

ο σκοπός είναι να διαλέξεις μια ομάδα που θα τερματίσει στη μέση περίπου της βαθμολογιας... Εγώ το δοκίμασα με ΟΦΗ, ΑΡΗ ακόμα και με Παναιτωλικό που έπεσε... Σε όλα κέρδος!!! Αρκεί να παίζεις σε όλους τους αγώνες πχ Ολυμπιακός-Οφη ήρθε φέτος 2-2 με απόδοση του χι πάνω από 4!!!! Πότε δεν παίζεις οπαδικά (Βάζελος είμαι αλλά δεν θα κολλώσω να παίξω το Παναθηναικός - Οφη πχ)

Όχι απαραίτητα. Το κλειδί είναι το σερί των αγώνων χωρίς Χ. Όσο πιο μεγάλο τόσο μεγαλύτερο το κέρδος αλλά και το ρίσκο να αυξηθεί τόσο πολύ το ποσό στοιχηματισμού που θα πας φυλακή.

Όπως είπα πιο πάνω, ο Λεβαδειακός -που τερμάτισε στη μέση της βαθμολογίας- έκανε σερί 11 αγώνων. Που σημαίνει ότι αν ξεκινούσες με 2€ στον 12 αγώνα θα έπρεπε να παίξεις 4096 +άλλα τόσα που είχες ήδη ποντάρει. Έχεις 8000 να ρισκάρεις; Κι αν και πάλι δε βγει; Τότε θες 16.000. ΟΚ, στάνταρ κάποια στιγμή θα έρθει αλλά μέχρι τότε...

Δημοσ.

Όχι απαραίτητα. Το κλειδί είναι το σερί των αγώνων χωρίς Χ. Όσο πιο μεγάλο τόσο μεγαλύτερο το κέρδος αλλά και το ρίσκο να αυξηθεί τόσο πολύ το ποσό στοιχηματισμού που θα πας φυλακή.

Όπως είπα πιο πάνω, ο Λεβαδειακός -που τερμάτισε στη μέση της βαθμολογίας- έκανε σερί 11 αγώνων. Που σημαίνει ότι αν ξεκινούσες με 2€ στον 12 αγώνα θα έπρεπε να παίξεις 4096 +άλλα τόσα που είχες ήδη ποντάρει. Έχεις 8000 να ρισκάρεις; Κι αν και πάλι δε βγει; Τότε θες 16.000. ΟΚ, στάνταρ κάποια στιγμή θα έρθει αλλά μέχρι τότε...

ο Λεβαδιακός ανέβηκε από σπόντα, χωρίς παίχτες και με μεταγραφές της τελευταίας στιγμής... Οταν αρχισε το πρωτάθλημα τον είχαν όλοι για τα φαβορί υποβιβασμού, άρα εξαρχής δεν ήταν ομάδα πονταρίσματος. Ασχετα που μετά τον σπρώξανε να σωθεί... Γι αυτό λέω, ομάδες όπως Ατρόμητος, Αρης, Πανιώνιος, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ξάνθη, τέτοιες ομάδες λέω, και μακριά από ΠΑΟ και Ολυμπιακό, αυτοί δεν σκοντάφτουν εύκολα, και συνήθως κάνουν σερί νικών που θα σε ξετινάξουν.

Δημοσ.

Συμφωνώ, αλλού εστιάζω. Ότι αν παίζεις 5 ομάδες, μπορεί στην αρχή να ανεβάσεις το ποσό πονταρίσματος αλλά σύντομα θα αρχίσει να αποδίδει και θα "αντέξεις" ένα μεγάλο χερί χωρίς Χ κάποιας από τις 5 ομάδες μέχρι να φέρει και αυτή το Χ και να πληρωθείς καλά. Ενώ δηλαδή με το σερί του λεβαδειακού έφτασες κάποια στιγμή να είσαι μέσα 8000, αν είχες παίξει πεντάδα αγώνων, όπως έδειξα στο ποστ #71 θα ήσουν μέσα 2000 μέχρι να έρθει το πολυπόθητο Χ κι εκεί και να πληρωθείς. Μπορεί να ήσουν μέσα ακόμη λιγότερο (αφού υπολόγισα το Χ με συντελεστή 3,00 ενώ συχνά είναι μεγαλύτερος) και να είχες και μεγαλύτερο κέρδος.

Άλλωστε, για να πάρεις καλά λεφτά, θες και μια ομάδα που αργεί να φέρει Χ. Αν έρχεται Χ κάθε 2-3 αγωνιστικές, δε θα κερδίσεις παρά ψίχουλα. Οπότε, διαλέγεις 3-4 ομάδες της μέσης και μια μικρή κι ο θεός βοηθός...

Δημοσ.

Οι Ολλανδοί δεν πήραν ούτε το Χ και εμείς συνεχίζουμε!

Ποντάρουμε τώρα το Χ της Γερμανίας με την Πορτογαλία!

8 ευρώ όσοι ξεκινήσαμε με 2 ευρώ ποντάρισμα, 4 ευρώ όσοι ξεκινήσαμε με 1 ευρώ αρχικό ποντάρισμα.

Μέχρι στιγμής έχουμε ζημιά μόλις 1,5 ευρώ (Κέρδος 4,5 ευρώ από Ελλάδα και ζημιά 6 ευρώ από τα άλλα δύο) και φυσικά με κάποιο Χ στα επόμενα ματς, είμαστε κερδισμένοι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαρα στο κουραγιο σας να παιζετε Martingale συστημα και ειδικα Χ. Το να βλεπεις αγωνα και να θελεις να ληξει ισοπαλια, ειναι απο τα πιο ψυχοφθορα που υπαρχουν μαζι με το under, αλλά το Χ ειναι το χειροτερο ολων.

Και σου καταστρεφει τον αγωνα αφου το να περιμενεις να μην νικησει καμια ομαδα δεν εχει ουσια, και 2ον σου αφαιρει χρονια απο την ζωη. :-D

Επεξ/σία από MJBulls23
Δημοσ.

ναι η αλήθεια είναι πως είναι πολύ ψυχοφθόρο... Εγώ ξεκίνησα με Budget κοντά 100 ευρώ, ξεκίνησα από 1 ευρώ και τώρα είναι 8!!! Αν δεν κάτσουν στα επόμενα 3 ματσάκια εγώ την κάνω... Αν κάτσει ένα από τα 3, τα μαζεύω και αλλάζω το στυλ πονταρίσματος γιατί όντως μου καταστρέφει την διασκέδαση χαχαχαχα

Δημοσ.

Μην αγχωνεσαι αφου θα ερθει ισοπαλια σημερα το Ιρλανδια-Κροατια οποτε δεν θα κινδυνευεις να βγεις εκτός οριων "μπατζετ" αυριο.

Δημοσ.

Μην αγχωνεσαι αφου θα ερθει ισοπαλια σημερα το Ιρλανδια-Κροατια οποτε δεν θα κινδυνευεις να βγεις εκτός οριων "μπατζετ" αυριο.

0-0 χαλαρο!

Δημοσ.

Θεωρώ πιο ψυχοφθόρο να παίζεις τα φαβορί με 1.60 και να τα βλέπεις να σέρνονται (βλέπε Ολλανδία και Γερμανία)...

Με Χ ξεκινάει κάθε ματς και έχει αρκετές πιθανότητες να τελειώσει Χ (ειδικά σε κάθε Euro που οι περισσότερες ομάδες είναι εκτός φόρμας).

Με 100 ευρώ budget πάντως και 1 ευρώ ελάχιστο ποντάρισμα είναι πολύ μεγάλο το ρίσκο. Καλύτερα να έπαιζες αυτά που πίστευες και να μην το ξεκινούσες ποτέ.

Κατά τα άλλα συνεχίζουμε με 16 ευρώ για τους 2ευρους στο Χ του 3.55 στο Ισπανία-Ιταλία.

(Η Ιρλανδία θα κερδίσει εύκολα την Κροατία πιστεύω).

Δημοσ.

Θεωρώ πιο ψυχοφθόρο να παίζεις τα φαβορί με 1.60 και να τα βλέπεις να σέρνονται (βλέπε Ολλανδία και Γερμανία)...

Με Χ ξεκινάει κάθε ματς και έχει αρκετές πιθανότητες να τελειώσει Χ (ειδικά σε κάθε Euro που οι περισσότερες ομάδες είναι εκτός φόρμας).

Καμια σχεση. Το να περιμενεις να τελειωσει ενα ματς ισοπαλια ειναι απειρως πιο ψυχοφθορο απο το να ελπιζεις για ασσο ή διπλο πόσο μαλλον σε φαβορι. Πχ αν ενα ματς ειναι 2-0 τοτε εισαι σχετικα ηρεμος και πιο ψυχραιμος. Ενω με το να θελεις να βγει Χ, ο,τι σκορ και να υπαρχει ποτέ δεν μπορεις να εισαι σιγουρος μεχρι το τελος.

Εκτός αυτου, και ισως ο κυριοτερος λογος, το να περιμενεις να ληξει ενας αγωνας Χ ειναι οτι πιο αηδιαστικο υπαρχει! Σου χαλαει τον αγωνα. Τον βλεπεις και δεν ξερεις τι θελεις. Και το να βλεπεις ενα Euro παρακαλωντας οι αγωνες να βγαινουν Χ σου καταστρεφουν το Euro.

Οταν παιζεις νικη μια ομαδας πχ, παρακαλας και εχεις αγωνια να βαλει γκολ. Οταν γινεται μια φαση εχεις αγωνια και παρακαλας και ελπιζεις να μπει γκολ. Οταν παιξεις Χ παρακαλας να μην γινονται φασεις. Αηδια. Για αυτο οταν επαιζα ισοπαλιες παντα επαιζα παιχνιδια που δεν θα δω.

Δημοσ.

OK, απλά εδώ μιλάμε για ένα σύστημα και θεωρητικά ΔΕΝ ΘΕΣ να έρθουν όλοι οι αγώνες Χ γιατί το κέρδος σου θα είναι μικρότερο λόγω μικρού αρχικού πονταρίσματος. Θες να πιάσεις το Χ όταν θα έχεις ποντάρει πολλά και κάθε 4-5 Χ. Το ότι δεν μπορείς να ξέρεις πότε θα έρθει είναι ο λόγος που ποντάρεις όλα τα ματς.

Προσωπικά βλέπω αδιάφορα όλα τα ματς (εκτός από την Εθνική), μου αρέσει η μπάλα και θέλω να βλέπω γκολ και φάσεις και δεν με ενδιαφέρει τι θα έρθει το ματς όσο ακόμα ποντάρω χαμηλά ποσά.

Τώρα αν φτάσω να ποντάρω 512 ευρώ σε ένα Χ μπορώ να πω πως θα είναι ψυχοφθόρο ότι και να το είχα παίξει!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...