Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 476
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τώρα που τελείωσε ο αποκλεισμός μου, να σχολιάσω τα "επιχειρήματα" (όχι αστεία) που έχουν ειπωθεί μέχρι τώρα

Ο κύριος σε κάποιο thread δηλώνει απόφοιτος Πολυτεχνείου. Πραγματικά, πεταμένα λεφτά είναι οι φόροι που πάνε στην Παιδεία....

Φυλακές, σπίτια, μέχρι εκεί φθάνει η λογική.

Όταν είπα εγώ ότι εσύ νομίζεις πως ο Martingale είναι δεξί μπακ που παίζει στη Γκανιώτα - Β Ισπανία, κάτι ήξερα.

Κίνδυνος θάνατος λέμε.

Ο Μπάμπης ο Σουγιάς, ο Νίκος ο Πεταλούδας, όλοι λέμε...

Επιχειρήματα λέμε...

Ταμπακιερα ποσα εχεις κερδιζει στο μουντιαλ με τον Μαρτυ ? Αν τα σουμαρεις φθανουν για ενα φρεντο καπουτσινο ?  :-D

Δημοσ.

Κοροϊδεύετε εσείς,αλλά όποιος ξεκίνησε το σύστημα στη φάση των 16 με 50€ αρχικό ποντάρισμα,τώρα κάνει διακοπές στις Μπαχάμες :devil:

Δημοσ.

Αφού όλα Χ ήρθαν. Μάλλον κολυμπώντας θα πήγε.

Μετά την εμπειρία των ομίλων, σιγά μην το ξεκίνησε κανείς από 50άρικο.

Δημοσ.

Κοροϊδεύετε εσείς,αλλά όποιος ξεκίνησε το σύστημα στη φάση των 16 με 50€ αρχικό ποντάρισμα,τώρα κάνει διακοπές στις Μπαχάμες :devil:

To συστημα με τα αχαλινωτα κερδη   :-D

Martingale_(PSF).png

• Like 1
Δημοσ.

Ταμπακιερα ποσα εχεις κερδιζει στο μουντιαλ με τον Μαρτυ ? Αν τα σουμαρεις φθανουν για ενα φρεντο καπουτσινο ?  :-D

Όσα κερδίζω εγώ σε μία μέρα στο στοίχημα, εσύ δεν θα τα κερδίσεις (από το Στοίχημα) σε ολόκληρη τη ζωή σου. Να υπενθυμίσω πως τα μόνα επιχειρήματα που έγραψες για να αντιπαραθέσεις στο σύστημα ήταν οι εκφράσεις "Παπαριές" και "Τρίχες κατσαρές". Όποιος γουστάρει βγάζει τα συμπερασματά του.

By the way, ακόμη περιμένω απάντηση από τον επιστήμονα για την σοφία που πέταξε.

Όσον για τον φίλο που θέλει screenshot από τα κέρδη, τροφή για τα μάτια δεν δίνω.

Δημοσ.

Όσα κερδίζω εγώ σε μία μέρα στο στοίχημα, εσύ δεν θα τα κερδίσεις (από το Στοίχημα) σε ολόκληρη τη ζωή σου. Να υπενθυμίσω πως τα μόνα επιχειρήματα που έγραψες για να αντιπαραθέσεις στο σύστημα ήταν οι εκφράσεις "Παπαριές" και "Τρίχες κατσαρές". Όποιος γουστάρει βγάζει τα συμπερασματά του.

By the way, ακόμη περιμένω απάντηση από τον επιστήμονα για την σοφία που πέταξε.

Όσον για τον φίλο που θέλει screenshot από τα κέρδη, τροφή για τα μάτια δεν δίνω.

Δώσε καμιά προτασούλα να δούμε κ εμείς φως στο τούνελ.

Όσο για τις αντιπαραθέσεις σας σε σχέση με το σύστημα με τα  χ ,απο προσωπική μου εμπειρία είναι θέμα τύχης (σε πρωτάθλημα το έχω κάνει)...το έχω ακολουθήσει με μικροποσά βέβαια...άλλες φορές βγαίνω κερδισμένος άλλες όχι.

Η τσέπη του καθενός είναι πόσο αντέχει :)

Δημοσ.

Δώσε καμιά προτασούλα να δούμε κ εμείς φως στο τούνελ.

Όσο για τις αντιπαραθέσεις σας σε σχέση με το σύστημα με τα  χ ,απο προσωπική μου εμπειρία είναι θέμα τύχης (σε πρωτάθλημα το έχω κάνει)...το έχω ακολουθήσει με μικροποσά βέβαια...άλλες φορές βγαίνω κερδισμένος άλλες όχι.

Η τσέπη του καθενός είναι πόσο αντέχει :)

Ο παράγοντας τύχη υπάρχει παντού, για αυτό μελετάς υποθετικά αν έπαιζες το σύστημα σε προηγούμενες διοργανώσεις, τι θα είχε συμβεί. Για αυτό δεν απαντώ σε ανοησίες όπως "αν έρθουν 10 x στη σειρά" κερδίζεις 10 ευρώ και άλλα τέτοια.

Το σύστημα με τα x αν θες να το παίξεις σε πρωτάθλημα, άκου να δεις πως θα το παίξεις. Διαλέγεις ένα πρωτάθλημα, π.χ. Γερμανία. Παίρνεις τις 4 ομάδες που τερμάτισαν στη μέση του πρωταθλήματος (π.χ. θέσεις 9-12). Κυνηγάς την κάθε μία ξεχωριστά, για το x, έχοντας πάντα γνώμονα δύο ερωτήματα:

α. Τι μπάτζετ διαθέτω για ποντάρισμα

β. Από που θα ξεκινήσω.

Εγώ ξεκινώ πάντα με 30 cents, το οποίο μου δίνει αέρα για 10 αγώνες χωρίς x. Μπορώ να πάω και παραπέρα, διότι έχω καβάντζα κέρδη, αλλά αυτό είναι προσωπικό θέμα για τον καθένα. Όσοι ξεκινούν με 5 - 10 ευρώ είναι απλά άσχετοι ή λεφτάδες. Ειδικά στην πρώτη κατηγορία Αγγλίας και Serie B Ιταλίας, δουλεύει άψογα.

Δημοσ.

Ναι καλά το λες.Σε πρωτάθλημα αξίζει περισσότερο κ έχει περισσότερες πιθανότητες.

Τώρα για καλοκαιράκι έχεις τπτ να αξίζει να ακολουθήσουμε?

Δημοσ.

Ναι καλά το λες.Σε πρωτάθλημα αξίζει περισσότερο κ έχει περισσότερες πιθανότητες.

Τώρα για καλοκαιράκι έχεις τπτ να αξίζει να ακολουθήσουμε?

Αν θες πιο safe καταστάσεις, ότι σου είπα, αλλά το κάνεις με το x στο ημίχρονο. Μικρότερες αποδόσεις, πολύ λιγότερα κέρδη (έρχεται πιο συχνά το ριμάδι) αλλά κοιμάσαι πιο ήσυχος. Ειδικά αν παίζεις πιο πολύ για πλάκα κι όχι για τα κέρδη.

Βλέπουμε Μουντιαλ τώρα, μετα διακοπές, από τέλη Αυγούστου πάλι στο Στοίχημα.

Δημοσ.

Εγώ ξεκινώ πάντα με 30 cents, 

Δηλαδη για να καταλαβω βρε συ Ταμπακιερα.Ξεκινας με 30  cent , βαζεις τον αγωνα του μουντιαλ,γατζωνεσαι στην πολυθρονα απο την αγωνια βλεποντας σουτ, δοκαρια,αποβολες, ανατροπες ,πεναλντυ για να κερδισεις....90 cent ?  :lol:  :lol:

Δημοσ.

Δηλαδη για να καταλαβω βρε συ Ταμπακιερα.Ξεκινας με 30  cent , βαζεις τον αγωνα του μουντιαλ,γατζωνεσαι στην πολυθρονα απο την αγωνια βλεποντας σουτ, δοκαρια,αποβολες, ανατροπες ,πεναλντυ για να κερδισεις....90 cent ?  :lol:  :lol:

Όπως το είπες... είμαι σίγουρος πως όσοι διαβάζουν και γνωρίζουν για τι ακριβώς μιλάμε, έχουν ακριβώς αυτή την έκφραση  :-D ... για αυτά που γράφεις και ρωτάς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...