Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια με αυτο το συστημα τη πατησαν πολλοι στο μουντιαλ 2010.

Ηρθε Χ μετα απο περιπου 10+ αγωνες συνεχομενους,οποιος δεν ειχε γερη καβα τη πατησε.

Μπορεί να το ελένξει κάποιος παίζει αυτό; Σαν κουλό μου ακούγεται

• Απαντ. 476
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ξεκινηστε με οποια καβα θελετε,κ ακολουθειστε πιστα το betgenius.

Μετα κ την τελευταια αναβαθμιση τα στατιστικα ειναι εκπληκτικα!

Απο 1η Ιουνιου 15 στα 19 !!!

Το ξερω οτι καποιοι μπορει να ειναι αρνητικοι κ δυσπιστοι.

Μια απλη δοκιμη με μια μικρη καβα(50 ή 100 ευρω)με σταθερα μπετς,θα πεισει κ τον πιο δυσπιστο. :)

Δημοσ.

Αυτό πάντως που προτείνει ο τοπικ στάρτερ, θέλει @@ και τύχη. Δε γνωρίζω αν αποδυκνύεται στατιστικώς, αλλά φίλος που το έκανε σε μουντιαλ, μπήκε μέσα για μέσα. Μάλιστα τραβούσε χρήματα απο πιστωτική.

Οπότε καλό είναι, να μην είμαστε ευκολόπιστοι.

Απο κει και πέρα, κουμάντο σε κανενός τη τσέπη δε μπορούμε να κάνουμε.

Δημοσ.

κυρίως θέλει τσέπη και @@.τώρα δε νομίζω σε ολόκληρη διοργάνωση να μη κάτσει ένα Χ.

ότι θα κάτσει το Χ θα κάτσει.το πότε είναι το θέμα.

γιατί μετά τα 7 μάτς πας φυλακή και στα πρώτα το περιθώριο κέρδους είναι μικρό.

συνήθως αυτοί που επωφελούνται είναι αυτοί που έχουν την δυνατότητα να ρίξουν δελτίο τηλεφωνικώς, κοινώς αέρα!(βέβαια οι πράκτορες ξέρουν, και δεν τα κάνουν στον καθένα αυτα, μη φάνε κανά κανόνι)

Δημοσ.

κοιτάξτε, μια καλή ιδέα είναι να εφαρμοστεί σε πρωτάθλημα πχ Ελληνικό. Διαλέγεις μια ομάδα στη μέση της βαθμολογίας και παίζεις χι ανεξαρτήτως οπαδικής προτίμησης. Εγώ το δοκίμασα (με χαρτί και μολύβι) σε 3 ομάδες στο φετινό πρωτάθλημα (Αρη, Οφη ακόμη και Παναιτωλικό που έπεσε) και έχεις σε όλες κέρδος. Οσο αναφορά το μουντιάλ το περσινό, στους ομίλους είχε σε 16 αγώνες προημιτελικής φάσης 6 χι!!!! Και αν έπαιζες με αρχικό ποσό τα 5! ευρώ θα είχες κέρδος 200!!! Με υψηλότερο ποσό τα 160, κάτι που θα πάθαινες ένα καρδιακό, αλλά έχει στάνταρ αποτέλεσμα, ειδικά στις αρχές που θα είναι όλες οι ομάδες επιφυλακτικές. Εγώ παίζω δοκιμαστικά αυτό το σύστημα με τα goal/goal σε δυάδες -με μέσω όρο συνολικής απόδοσης το 2,5 και ξεκίνημα από 1 ευρώ, έχω καταφέρει να βγάλω σχεδόν 100 σε ένα μήνα χωρίς να περάσω -ως τώρα- τα 32 ευρώ ποντάρισμα (στα 16 έφτασα 1 φορά). Σκέφτομαι να το δοκιμάσω στο EURO το συστημα των χι με αρχικό ποσό τα 2 ευρώ ώστε να μην πάθω τίποτα καλοκαιριάτικα...

Δημοσ.

Αμα θελετε Χ, ξεκινηστε να παιζετε Β' Ελλαδα και Β' Ιταλια στην επομενη σεζον!

Δημοσ.

Το μόνο δύσκολο είναι αν θες να πας για πολλά πχ να ξεκινήσεις με 5 ευρώ πρέπει να βρεις την ψυχή να σκάσεις πολλά λεφτά αργότερα! Αν όμως το κάνεις βλέπω να δικαιωθείς! Το σκέφτομαι

Σε όλους προτείνω να μην ξεκινήσουν με περισσότερα από 1 ευρώ και όλοι μου λένε γιατί τόσα λίγα θα παίξουμε;

Προφανώς δεν κατανοούν πως αν στραβώσει το πράμα στο 8ο ματς θα χρειαστούν 500 ή 1000 ευρώ για να συνεχίσουν και μετά τα διπλάσια.

Γι' αυτό λέω σε όλους, ξεκινήστε χαμηλά και με μικρότερο ρίσκο και ας βγάλετε λιγότερα.

Το κέρδος δεν είναι στο αρχικό ποντάρισμα, είναι στο 5ο ή 6ο ματς που θα κάτσει Χ έπειτα από ένα σερί ματς με νίκες/ήττες. Για να παίξεις όμως εκείνο το ματς προϋποθέτει να μην έχεις ξεμείνει.

Επιμένω πως με αρχικό ποντάρισμα 1 ευρώ, φροντίστε να έχετε κάβα 1.000 ευρώ περίπου για να είστε κατά τεράστιο ποσοστο ασφαλής.

Δημοσ.

Στο στοιχημα ΔΕΝ παιζουμε αναλογα με το τι θελουμε να βγαλουμε αλλα με το τι αντεχουμε να χασουμε

Ενα Χ με μια καλη αποδοση πχ 3,00 ας πουμε οτι πας για 20€, τοτε κινδυνευεις περιπου στο 5ο ματς να χρειαστει να ρισκαρεις χασουρα 300€ (τα 150 ήδη χαμενα) για να κερδισεις αν σου κατσει 20€

Οποιος αντεχει το κανει.

Εγω πχ το ποσο που "αντεχω" να χασω σε αυτο το Euro χωρις να με πειραξει, ειναι 150 ευρω. Αυτο το ποσο μπορω να το χασω και δεν θα με πειραξει. Αυτο το ποσο λοιπον σημαινει οτι πρεπει στα πρωτα 4 ματς να εχει βγει ενα Χ για να εχω 20€ κερδος. Αν στα πρωτα 4 ματς δεν εχει κατσει Χ, σημαινει οτι απο τη 2η μερα δεν ξαναπαιζω στοιχημα για ολο το Euro

Και ολα αυτα ΔΕΝ ειναι θεωριες. Το συστημα ειναι γνωστο, αρχαιο και το εχω δοκιμασει παιζοντας συντελεστη 2 με διπλασιασμο πονταρισματος. Για ενα διαστημα 2 εβδομαδων, εβγαζα περιπου 10€ την μερα επειδη στο 3ο ματς κερδιζα. Καποια μερα εσπασαν 4 σερι. Εχασα συνολικα 150(δλδ οσα πηρα και 10 παραπανω), τοσο απλα

Δεν τολμησα να ρισκαρω αλλα 160

Δημοσ.

γι αυτό ξεκινάς χαμηλά, πχ 1 ευρώ... Τώρα αν στραβώσει η δουλειά και πας κάποια στιγμή στα 64, σημαίνει ότι δεν έκατσε το χι στις 7 φορές. Αλλά είναι μεν σπάνιο αλλά όχι απίθανο... Δηλαδή εγώ τσέκαρα μπουντιάλ πρόσφατο αλλά και το παλιό euro και δεν έκατσε στην πρώτη φάση πάνω από 6 φορές συνεχόμενα. Γεινκά το κέρδος δεν θα είναι μεγάλο, αλλά ποιος πιστεύει ότι θα γίνει πλούσιος από το στοίχημα? Παίζεις όσο αντέχει η τσεπη σου και το στομάχι σου. Εγώ το δοκίμασα μια φορά με αρχικό 0,5 ευρώ, δεν μου έκατσε στα 32 και έκανα πίσω, όχι ότι έχασα τα πάντα, αλλά με πήγε 20 μέρες πονταρίσματος πίσω... Αν συνέχιζα θα έφτανα στα 128 για να κέρδιζα, οπότε στα 64 στάνταρ θα σταμάταγα. Ενας πολύ καλός μου φίλος, και άσχετος με ομάδες (δεν ξέρει καν ποιος πήρε πρωτάθλημα φέτος!!!) του το είπα και δοκίμασε μόνος του με άγνωστες ομάδες (Ιορδανίας, Κίνας κλπ) με ισοδύναμα στατιστικά -πχ 2,3 άσσος, 3 ισοπαλία και 2,5 το διπλό, και από 10 ευρώ (με το μπόνους εγγραφής 20) έφτασε σε 4 μέρες συνεχόμενου πονταρίσματος τυφλού στα 77 σήμερα!!! Εγώ θα προσπαθήσω να τον πείσω να σταματήσει και να τα μαζέψει γιατί δεν μπορεί να είναι τυχερός και να του κάθεται κάθε φορά το χι στα 16 ευρώ!!! Αλλά έχει γλυκαθεί!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

Από τις τελευταίες διοργανώσεις το μουντιάλ του 2010 ήταν η διοργάνωση με την μεγαλύτερη καθυστέρηση με 8 ματς να μην έρχονται Χ και να σκάει το 9ο.

Αν ξεκινούσες με 1 ευρώ θα έπαιζες με 256 ευρώ το 9ο ματς και μπορείς να φανταστείς το κέρδος σου.

Αν ξεκινούσες με 10 ευρώ το πιθανότερο είναι πως δε θα έπαιζες ποτέ 2.560 ευρώ σε ένα ματς αφού έχεις χάσει πριν:

1280+640+320+160+80+40+20+10= 2.550 ευρώ.

Αν έπαιζες το 9ο Χ θα έβγαζες πολύ περισσότερα αλλά θα προϋπόθετε να έχεις 5.110 ευρώ για να το παίξεις. Αν έχεις τότε ναι, ξεκίνα από τα 10 ευρώ...

Και κάτι ακόμα: Αν αρχίσουν να σκάνε πολλά Χ σερί και εσείς παίζετε μόνο 1 ευρώ μην εκνευριστείτε που κερδίζετε λίγα και πάτε για περισσότερα με άνοιγμα στο αρχικό ποντάρισμα. Υπήρχαν πολλοί που την πατήσαν έτσι στο μουντιάλ όταν στην αρχή σκάγανε κάποια Χ μαζεμένα και μετά το παράτησαν μετά τα 8 χαμένα ματς, βγαίνοντας χαμένοι.

Επίσης όσο φαβορί αν είναι κάποια ομάδα, δεν αφήνουμε κανένα ματς άπαιχτο (εκτός της 3ης αγωνιστικής που δεν παίζουμε κανένα γιατί είναι την ίδια ώρα). Θυμίζω πως στο μουντιάλ τα Ιταλία-Ν.Ζηλανδία και Αγγλία-Αλγερία ήρθαν Χ.

Δημοσ.

Όχι ότι παίζω, αλλά μου δημιουργήθηκε μια απορία. Γιατί επιμένετε ότι πρέπει να παίζουν όλα τα ματς; Η πιθανότητα να έρθει Χ ένα ματς είναι ανεξάρτητη από το τι ήρθε στο προηγούμενο ματς. Άρα, είτε παίξεις 10 συνεχόμενα ματς ή 10 μέσα σε ένα διάστημα ενός χρόνου, οι πιθανότητες να κερδίσεις είναι οι ίδιες. Ίσα ίσα, αν αποκλείεις τα ματς τύπου Γερμανία-Μάλτα, οι πιθανότητές σου αυξάνονται.

Δημοσ.

Όχι ότι παίζω, αλλά μου δημιουργήθηκε μια απορία. Γιατί επιμένετε ότι πρέπει να παίζουν όλα τα ματς; Η πιθανότητα να έρθει Χ ένα ματς είναι ανεξάρτητη από το τι ήρθε στο προηγούμενο ματς. Άρα, είτε παίξεις 10 συνεχόμενα ματς ή 10 μέσα σε ένα διάστημα ενός χρόνου, οι πιθανότητες να κερδίσεις είναι οι ίδιες. Ίσα ίσα, αν αποκλείεις τα ματς τύπου Γερμανία-Μάλτα, οι πιθανότητές σου αυξάνονται.

Υπάρχει μία διαφορά, πως η δυναμικότητα των ομάδων δεν έχει μεγάλες διαφορές γιατί δεν είναι προκριματικά Euro αλλά τα τελικά και ομάδες όπως η Μάλτα δεν συμμετέχουν.

Επίσης, δεν σε νοιάζει να πιάνεις τα Χ, αλλά να πιάνεις τα Χ όταν πρέπει μετά από 4,5 ή 6 αγώνες χωρίς Χ.

Δημοσ.

Το Χ δεν είναι κάτι που συμβαίνει εύκολα. Παίζοντας τα παιχνίδια σειριακά εξασφαλίζεσαι κάπως περισσότερο, διότι ανά λίγα παιχνίδια έρχεται και ένα Χ. Με το να "βαράς" στην τύχη μπορεί και να μην το πιάσεις ποτέ σου όμως.

Και όχι, δεν είναι ανεξάρτητη. Δεν είναι ρουλέτα ή ζάρια το ποδόσφαιρο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...