Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 476
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μόλις είδα το θρεντ.

Υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ότι μπορείς να κερδίσεις με σύστημα. Του Γεωργίου.

L O L

• Like 1
Δημοσ.

Έλα, το βρήκα στον googlη. Πείτε προμήθεια...

Απαγορεύονται οι πολιτικές συζητήσεις στο forum

• Like 1
Δημοσ.

Μόλις είδα το θρεντ.

Υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ότι μπορείς να κερδίσεις με σύστημα. Του Γεωργίου.

L O L

Φίλε φοβήθηκα να ανοίξω το spoiler μήπως έχει κανά σεντόνι από κάτω!! :P  :D

• Like 2
Δημοσ.

Δεν έχεις ιδέα τι εννοώ με τον όρο γκανιότα σημείου ε

Εγω δεν εχω ιδεα?

Φυσικα και εχω ιδεα και φυσικα και ισχυουν ολα αυτα που σου ειπα.

Αν σε κατι διαφωνεις κανε παραθεση σε αυτο το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ που διαφωνεις και κατερριψε το.

Με αλλο τροπο δεν γινεται!

Δημοσ.

Εγω δεν εχω ιδεα?

Δε νομίζω ότι πήγαινε σε σένα!

Δημοσ.

Εγω δεν εχω ιδεα?

Ok

Δημοσ.

Μόλις είδα το θρεντ.

L O L

Υπάρχουν άνθρωποι που κερδίζουν με το σύστημα. Πρακτική απόδειξη, πάρε όλες τις διοργανώσεις από το 1930 έως σήμερα, είτε Παγκόσμιο Κύπελλο είτε Euro, και πες μου ΜΙΑ στην οποία αν ξεκινήσεις με 30 cents και διαθέσιμο μπάτζετ 500-1000 ευρω, θα βγεις χαμένος. 

Τα επιχειρήματα του στυλ "παίζεις 30 cents" ή "μετά από 200 παιχνίδια χωρίς x θα παίξεις το σπίτι σου" είναι απλά για γέλια.

Βρες μου μία διοργάνωση ρε μάγκα, που μου γράφεις και LOL.

Δημοσ.

Ολόσωστα αυτά που γράφει ο PostHelper, με μια μόνο μικρή παρατήρηση μαθηματικοφιλοσοφικής φύσεως.

Για μένα κερδοφόρο σύστημα είναι αυτό που σου δίνει πάνω από 50% πιθανότητα να διπλασιάσεις την μπάνκα σου. Οπότε το να λέμε πως ένα Martingale σύστημα μπορεί να είναι κερδοφόρο με απεριόριστη μπάνκα δεν έχει νόημα, γιατί δεν γίνεται να κερδίσεις απεριόριστα χρήματα.

Στο στοίχημα τα πράγματα είναι πολύ απλά. H απόδοση που πληρώνεται για ένα ενδεχόμενο ως προς την πιθανότητα να επαληθευτεί αυτό. Πείτε το γκανιότα σημείου, πείτε expected value, πείτε το όπως θέλετε.

Με ένα απλό παράδειγμα, σε ένα παιγνίδι κορώνα-γράμματα αν πχ η κορώνα πληρώνεται 2.01 παίζουμε και σε βάθος χρόνου κερδίζουμε, αν πληρώνεται 2.00 παίζουμε με απροσδιόριστο αποτέλεσμα και αν πληρώνεται 1,99 όσο παίζουμε χάνουμε. 

Δημοσ.

Υπάρχουν άνθρωποι που κερδίζουν με το σύστημα. Πρακτική απόδειξη, πάρε όλες τις διοργανώσεις από το 1930 έως σήμερα, είτε Παγκόσμιο Κύπελλο είτε Euro, και πες μου ΜΙΑ στην οποία αν ξεκινήσεις με 30 cents και διαθέσιμο μπάτζετ 500-1000 ευρω, θα βγεις χαμένος. 

Τα επιχειρήματα του στυλ "παίζεις 30 cents" ή "μετά από 200 παιχνίδια χωρίς x θα παίξεις το σπίτι σου" είναι απλά για γέλια.

Βρες μου μία διοργάνωση ρε μάγκα, που μου γράφεις και LOL.

Αν ξεκινήσεις με 25 cents και έχεις budget 1000 ευρώ γίνεσαι bust όχι στα 200 παιχνίδια χωρίς Χ αλλά στα 12. Στα 16-17 παιχνίδια θα παίζεις το αυτοκίνητο και στα 19 το σπίτι σου.

Επίσης, όταν έρχεται το Χ το ποσό που κερδίζεις τελικά θα είναι (υπεραπλοποιώ) της τάξης του 1 ευρώ.

Δηλαδή η καλή περίπτωση για σένα είναι να κερδίσεις 1 ευρώ κάθε 1-2-3 μέρες (όσο πάρει να έρθει το X). Η κακή περίπτωση είναι να χάσεις 1000 ευρώ σε 3-4-5 μέρες.

Αν είσαι μαλωμένος με τα μαθηματικά δε φταίω εγώ. Λύσε τις διαφορές σου μ' αυτά.

• Like 2
Δημοσ.

Αν ξεκινήσεις με 25 cents και έχεις budget 1000 ευρώ γίνεσαι bust όχι στα 200 παιχνίδια χωρίς Χ αλλά στα 12.

Επίσης, όταν έρχεται το Χ το ποσό που κερδίζεις τελικά θα είναι (υπεραπλοποιώ) της τάξης του 1 ευρώ.

Δηλαδή η καλή περίπτωση για σένα είναι να κερδίσεις 1 ευρώ κάθε 1-2-3 μέρες (όσο πάρει να έρθει το X). Η κακή περίπτωση είναι να χάσεις 1000 ευρώ.

Αν είσαι μαλωμένος με τα μαθηματικά δε φταίω εγώ.

Ωραία, δεν έχεις ιδέα από το σύστημα, οπότε σου το εξηγώ. (Βέβαια ήξερες να πετάξεις το LOL, ενώ δεν γνωρίζεις)

Δηλαδή αν έρθει το x μετά από 3 ημέρες (9 παιχνίδια)

Χασούρα: 0.3 + 0.6 + 1.2 + 2.4 + 5 + 10 + 20 + 40 + 80 = 159.5

Κέρδος : 3 (μέσος όρος απόδοσης του x) x 80 = 240

To 240 απέχει από το 159.5 ένα ευρώ? Τι μαθηματικά γνωρίζεις ρε φίλε?

Ολόσωστα αυτά που γράφει ο PostHelper, με μια μόνο μικρή παρατήρηση μαθηματικοφιλοσοφικής φύσεως.

Για μένα κερδοφόρο σύστημα είναι αυτό που σου δίνει πάνω από 50% πιθανότητα να διπλασιάσεις την μπάνκα σου. Οπότε το να λέμε πως ένα Martingale σύστημα μπορεί να είναι κερδοφόρο με απεριόριστη μπάνκα δεν έχει νόημα, γιατί δεν γίνεται να κερδίσεις απεριόριστα χρήματα.

Ασε ρε φίλε που συμφωνείς με τον PostHelper. Αυτός νομίζει ότι ο Martingale παίζει δεξί μπακ στη Γκανιότα - Β' Ισπανίας

Δημοσ.

Κοίτα, δεν έχω διάθεση να πιάσω την κουβέντα για το τζόγο με κάποιον που προφανώς δεν καταλαβαίνει τι θα πει γεωμετρική πρόοδος. Και δε σε κακολογώ γι' αυτό, είναι μια αφηρημένη έννοια που δε συναντάς πρακτικά ποτέ στη φύση. Ξέρεις γιατί δεν τη συναντάς όμως; Επειδή δε μπορεί να υποστηριχτεί σε μάκρος χρόνου.

Το ποσό που θα κερδίσεις εξαρτάται από το πόσοι αγώνες έγιναν χωρίς Χ και από την απόδοση του Χ όταν κερδίσεις οπότε μπορούμε να βγάλουμε οτι νούμερο μας αρέσει επιλέγοντας κατάλληλα παραμέτρους, όπως κάναμε και οι 2.

Εσύ αν θες παίζε σύστημα και καλά κέρδη.

PS: Υποθέτω μπορείς να καταλάβεις μέχρι το σημείο ότι αν δεν ήταν σίγουρο πως κάποια στιγμή θα χρεοκωπήσεις τότε όλος ο πλανήτης θα έκανε αυτό το πράγμα και δε θα υπήρχε στοίχημα επειδή οι μπουκ θα έμπαιναν μέσα;

Ή πιστεύεις ότι είσαι τόσο έξυπνος που έχεις στα χέρια σου την κότα με τα χρυσά αυγά που κανείς άλλος δεν καταλαβαίνει πώς δουλεύει;

Δημοσ.

Βεβαιως και ειναι η κοτα με τα χρυσα αυγα.Αν παιζεις με λεφτα της μονοπολυ.Ετσι αν κανει 15 φορες να ερθει το χ , πουλας ενα ''σπιτακι'' , ενα ''οικοπεδο'' , βγαζεις και την καρτα εξω απο την φυλακη απο την τσεπη και συνεχιζεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...