Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεωργίου για το 0.30 cents εγώ έχω το copyright μην με αντιγράφεις.

Εσύ 5 ευρώ έλεγες και χρεοκόπησες στην πορεία στο ματς με την Ελβετία :) Άστα αυτά τώρα

• Like 1
  • Απαντ. 476
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τώρα που έκατσε ξεκινάει το σύστημα από το μηδέν πάλι υποτίθεται ε?

Ναι..  Από το μηδέν,τριάντα πιο συγκεκριμένα.  :-D

• Like 2
Δημοσ.

Τώρα που έκατσε ξεκινάει το σύστημα από το μηδέν πάλι υποτίθεται ε?

Οι περισσοτεροι που το επαιξαν ξεκιναει απο το -300, -500 αναλογως που σταματησαν. Ελαχιστοι θα ηταν αυτοι που αντεξαν ως το -2000 και περα.

Δημοσ.

Απο την αλλη αν εχεις 40.000 στην ακρη δεν παιζεις 3ευρα στοιχημα και να χανεις τον υπνο σου 8 ματς μετα.

Αυτό.

Δημοσ.

Ναι μονο που εχει πονταρει και διαφορα αλλα ποσα ενδιαμεσα οποτε το κερδος δεν ειναι 2.800 συν το οτι δεν βρισκω καμια λογικη καποιος που μπορει να παιξει 3.000 μεσα σε μερικες μερες να ξεκιναει με 30 λεπτα.

Ουτε οποιος ξεκιναει με 30 λεπτα να μπορει καποια στιγμη να βρει 3.000 για στοιχημα.

Και αν ειχαν ερθει τα πρωτα 3 ματς Χ τι θα λεγε?εβγαλα 1.80 ευρω με το συστημα Γεωργιου?

• Like 1
Δημοσ.

Ασχετο.Υπαρχει καποια αθλητικη τηλεοπτικη  εκπομπη  η και ραδιοφωνικη που να σχολιαζει μουντιαλ ? Στο στυλ του Γεωργιου , τζερτζελιαρικη ,οχι απλα ανασκοπηση της ημερας.Ο Γεωργιου κανει ραδιοφωνο αυτη τη στιγμη ? Αν ναι  , ποια εκπομπη ? 

Δημοσ.

Ο Γεωργιου κανει ραδιοφωνο αυτη τη στιγμη ? Αν ναι  , ποια εκπομπη

H μας τρολλάρεις ή δε μας διαβάζεις..!  :P  Τις καθημερινές 17.00-19.00 στον real-fm 97,8.

Δημοσ.

Μπηκα λιγο σφηνα, εντωμεταξυ το θεμα ξεκινα και απο το 2012.Ασε που εχω χρονια να δω τηλεοραση (εκτος απο αγωνες φυσικα )  και να ακουσω ραδιοφωνο.Αλλα με το θεμα αυτο μου ελειψε ο Γεωργιου  :P

Δημοσ.

Μπηκα λιγο σφηνα, εντωμεταξυ το θεμα ξεκινα και απο το 2012.Ασε που εχω χρονια να δω τηλεοραση (εκτος απο αγωνες φυσικα )  και να ακουσω ραδιοφωνο.Αλλα με το θεμα αυτο μου ελειψε ο Γεωργιου  :P

Στις τελευταίες σελίδες για την εκπομπή του Ταμπακέρα λέμε. Που είναι το μυαλό σου?  :P

Δημοσ.

Στις τελευταίες σελίδες για την εκπομπή του Ταμπακέρα λέμε. Που είναι το μυαλό σου?  :P

Το σπαζω για να βρω σιγουρακια χηναρακια .Λιγη κατανοηση βρε παιδια  :-D

Δημοσ.

πέρα από την πλάκα, νομίζω ότι μιλάμε 99% θεωρητικά. Όσοι το ξεκίνησαν θα έχασαν 100-200€ και θα το σταμάτησαν, δε νομίζω να το συνέχισε και κανένας

Αστα αυτα. Εισαι ζηλοφθονος επειδη ξεκινησα με 10 ευρω..Που να δεις τι εγινε στην τραπεζα οταν μπηκα με τα λεφτα..

• Like 1
Δημοσ.

Αστα αυτα. Εισαι ζηλοφθονος επειδη ξεκινησα με 10 ευρω..Που να δεις τι εγινε στην τραπεζα οταν βγήκα με τα λεφτα..

Fixed, γιατί με το πακέτο που κέρδισες χλωμό το κόβω το πρακτόρι να είχε να σου δώσει..

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...