Tampakieras Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Σκληρή δουλειά από κάποιον που ξημεροβραδιάζει στα forum, δύσκολο φιλαράκι. Ξεκινάει και το ημίχρονο.
bluesattack Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Τι λες τωρα ? Ξερει τι σκληρη δουλεια εχει ο κουβας ? Να τον γεμισεις ? Να τον αδειασεις , να τον ξαναγεμισεις ? Εγω πιστευω οτι και κανεις και μπρατσα με τον τζογο.
Tampakieras Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Τι λες τωρα ? Ξερει τι σκληρη δουλεια εχει ο κουβας ? Να τον γεμισεις ? Να τον αδειασεις , να τον ξαναγεμισεις ? Εγω πιστευω οτι και κανεις και μπρατσα με τον τζογο. Έχεις εμπειρία από τον κουβα βλέπω και ξέρεις. Ο κλασσικός ο λακαμάς ο Έλληνας που θέλει το εύκολο κέρδος, δίχως ρίσκο, δίχως κεφάλαιο. Φιλαράκι, όπως σου ξαναείπα, ο τζόγος δεν είναι για σένα, θέλει μυαλό και ψυχή. Εσύ για κάνα δημοσιουπαλληλίκη είσαι, μπαμ κάνεις.
bluesattack Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Στο κουβαδακι λεμε.Αντε να κινηθει λιγο η αγορα με ζεστο χρημα
CROM271 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Και το ειχα σκεφτει να το γραψω πως μετα απο καμια ....20αρια παιχνιδια χωρις X θα εμφανιστει το τρολ και θα πει εγω συνεχισα και κερδισα. Αλλα ακομα και να κανουμε τους βλακες και να δεχτουμε πως ισχυει (να εχει παιξει δηλαδη...) πιστευω ειδαν ολοι ποσο ταγαρικο ειναι το συγκεκριμενο συστημα. Α και που σαι .... Γεωργιου. Τα παιδια ειπαν να βαλεις screenshot το δελτιο αλλα εσυ το κανεις ακομα γαργαρα.... 1
PostHelper Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Μάγκα πίστευε ότι θες, λίγο με νοιάζει. Είσαι πολύ λίγος να μιλήσεις σε μένα για τζόγο. Άσχετος είσαι και τεμπέλης. Τράβα τώρα στην τρύπα σου κι άσε να μιλήσουν εδώ εκείνοι που γνωρίζουν πέντε πράγματα. Θελω να με διδαξεις να παιζω τζογο!!
zio10 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Θελω να με διδαξεις να παιζω τζογο!! Και μένα, βαριέμαι τη δουλειά!
Anubis13 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Παιδια εγω ξεκινησα με 10 ευρω, πηρα δανειο απο την τραπεζα για να συνεχισω και τωρα παω να ξεπληρωσω το δανειο. Θα παθουν κοκομπλοκο εκει στην τραπεζα! 1
PostHelper Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Και μένα, βαριέμαι τη δουλειά! Ετοιμασε 1-2 σπιτια να 'χεις να πουλας σε περιπτωση που παει κατι στραβα, και ο μεγας τζογαδορος απο πανω θα μας διδαξει πως να παιζουμε!! 1
zio10 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 πέρα από την πλάκα, νομίζω ότι μιλάμε 99% θεωρητικά. Όσοι το ξεκίνησαν θα έχασαν 100-200€ και θα το σταμάτησαν, δε νομίζω να το συνέχισε και κανένας
bluesattack Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Που πηγε ο κουρου να μας δωσει κανα σιγουρακι ? 1
zio10 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Που πηγε ο κουρου να μας δωσει κανα σιγουρακι ? Σσσσ...μελετάει πιθανότητες...
bluesattack Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Παλι θα κλεισει σπιτια ? Λες να εχουν κλασει μεντες οι μπουκ και να προσπαθουν απεγνωσμενα να βρουν αντιδοτο σε αυτο το στοιχηματικο φαινομενο ? 2
zio10 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Παλι θα κλεισει σπιτια ? Λες να εχουν κλασει μεντες οι μπουκ και να προσπαθουν απεγνωσμενα να βρουν αντιδοτο σε αυτο το στοιχηματικο φαινομενο ? θα ξεκινήσω και γω χ με 0.30€...μέχρι τον Αύγουστο θέλω σκάφος!
bluesattack Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Ναι αλλα μην ξεχασεις να εχεις το ''μυαλο'' που χρειαζεται για να αποφευγεις τις κακοτοπιες .Να πονταρεις μονο εκει που εισαι σιγουρος οτι θα κατσει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα