Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παντως εχεις πλακα. Βαζεις αβαταρ τον Γεωργιου, εχεις ονομα μια κλασικη ατακα του και χρησιμοποιεις ατακες του και τον τροπο που εκφραζεται, συνεχως σε ο,τι λες. Τι περιμενεις ακριβως να κανουμε?

Περιμενεις να σε "περασουμε" για τον Γεωργιου μηπως?? :lol: :lol:

Ισχυουν. Αφου επαιξε στο Ιραν-Γκανα 600 ευρω στο Χ. Ε θα κερδισε. :-D

Ουτε ο αγωνας δεν ξερει ποιος ηταν αλλά δεν πειραζει.... :lol:

Εντάξει ρε μεγάλε, Νιγηρία. Ένα λάθος έκανα, μέσα στο στοίχημα είμαι όλη την ώρα, εύκολο να μπερδευτείς.

Έξυπνο παλικάρι φαίνεσαι, βάλτα κάτω, ξεκίνα με πρώτο bet 30 cents και πες μου αν θα έβγαινες χαμένος. Εκτός κι αν πιστεύεις πως 64 αγώνες, δεν θα έρθει ισοπαλία.

• Απαντ. 476
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εντάξει ρε μεγάλε, Νιγηρία. Ένα λάθος έκανα, μέσα στο στοίχημα είμαι όλη την ώρα, εύκολο να μπερδευτείς.

Έξυπνο παλικάρι φαίνεσαι, βάλτα κάτω, ξεκίνα με πρώτο bet 30 cents και πες μου αν θα έβγαινες χαμένος. Εκτός κι αν πιστεύεις πως 64 αγώνες, δεν θα έρθει ισοπαλία.

Θα επρεπε να ειχες πονταρει μεχρι τωρα 1228,80 ευρω... Που κολλανε οι 64 αγωνες?

Δημοσ.

64 αγώνες είναι όλοι του Μουντιαλ. Το σύστημα στηρίζεται στο γεγονός ότι σε κάποιους αγώνες θα έρθει κάποιο x.

Τώρα άμα γυρίσει το σύμπαν ανάποδα κι έρθει το x μετά από 20 αγώνες, ε τότε ρε φίλε σταματάς όταν έχεις πονέσει αρκετά και δεν μπορείς παρακάτω. Τζόγος είναι στο κάτω κάτω, μπορεί και να χάσεις.

Αλλά που σαι, αν γυρίσει το σύμπαν ανάποδα.

Δημοσ.

64 αγωνες? :lol:

Εχεις 2 767 011 611 056 432 742.4 ευρω??

Ξεκινωντας με 0.30 ευρω οπως λες:

Αμα δεν εβγαινε ισοπαλια στους πρωτους 14 αγωνες θα επρεπε να πονταρεις 4915 ευρω.

Αμα δεν εβγαινε ισοπαλια στους πρωτους 15 αγωνες θα επρεπε να πονταρεις 9830 ευρω.

Οποτε τι μου λες τωρα??

Δημοσ.

64 αγωνες? :lol:

Εχεις 2 767 011 611 056 432 742.4 ευρω??

Ξεκινωντας με 0.30 ευρω οπως λες:

Αμα δεν εβγαινε ισοπαλια στους πρωτους 14 αγωνες θα επρεπε να πονταρεις 4915 ευρω.

Αμα δεν εβγαινε ισοπαλια στους πρωτους 15 αγωνες θα επρεπε να πονταρεις 9830 ευρω.

Οποτε τι μου λες τωρα??

Παίρνω πίσω το "έξυπνο παλικάρι"

Δημοσ.

Τώρα άμα γυρίσει το σύμπαν ανάποδα κι έρθει το x μετά από 20 αγώνες, ε τότε ρε φίλε σταματάς όταν έχεις πονέσει αρκετά και δεν μπορείς παρακάτω. Τζόγος είναι στο κάτω κάτω, μπορεί και να χάσεις.

Ξεκινωντας με 0.30 ευρω, στους 12 αγωνες που εχασε ο αλλος πρεπει να εχει διαθεσιμα 2457.3 ευρω γιια να πονταρει.

Ξεκινωντας με 0.30 ευρω, στους 13 αγωνες αν χανονταν ο αλλος πρεπει να εχει διαθεσιμα 4914.9 ευρω για να πονταρει.

.....................

13 αγωνες και οχι 20 που λες.

Στους 20?

Ξεκινωντας με 0.30 ευρω, στους 20 αγωνες αν χανονταν, ο αλλος πρεπει να εχει διαθεσιμα 629145.6 ευρω.

Οποτε τι μου λες τωρα? Ποσοι νομιζεις εχουν διαθεσιμα 4915 ευρω για να πονταρουν σε αποτελεσμα με 20%-30% πιθανοτητες να ερθει(αλλιως εαν δεν ερθει, μετα θα πρεπει να βαλουν ακομα τοσα)??

Τι ανοησιες θα ακουσουμε ακομη??

Παίρνω πίσω το "έξυπνο παλικάρι"

Επειδη δεν εχεις κανενα επιχειρημα να απαντησεις και βρηκες αυτη την ανοησια να πεις. Λογικο....

• Like 1
Δημοσ.

Ξεκινωντας με 0.30 ευρω, στους 12 αγωνες που εχασε ο αλλος πρεπει να εχει διαθεσιμα 2457.3 ευρω γιια να πονταρει.

Ξεκινωντας με 0.30 ευρω, στους 13 αγωνες αν χανονταν ο αλλος πρεπει να εχει διαθεσιμα 4914.9 ευρω για να πονταρει.

.....................

13 αγωνες και οχι 20 που λες.

Στους 20?

Ξεκινωντας με 0.30 ευρω, στους 20 αγωνες αν χανονταν, ο αλλος πρεπει να εχει διαθεσιμα 629145.6 ευρω.

Οποτε τι μου λες τωρα? Ποσοι νομιζεις εχουν διαθεσιμα 4915 ευρω για να πονταρουν σε αποτελεσμα με 20%-30% πιθανοτητες να ερθει(αλλιως εαν δεν ερθει, μετα θα πρεπει να βαλουν ακομα τοσα)??

Τι ανοησιες θα ακουσουμε ακομη??

Για να παίξεις το σύστημα πρέπει να έχεις στοιχηματικό απόθεμα και να ξεκινήσεις από χαμηλά. Και βέβαια υπάρχει ρίσκο. Ότι δεν είναι το μαγικό ραβδάκι που θα σου γεννήσει λεφτά είναι ανοησία? Άσε ρε μεγάλε, γιατί βλέπω και μπαλα παράλληλα.

Δημοσ.

Στον 13ο αγώνα ήρθε το Χ

Άρα σύμφωνα με το σύστημα κάποιος έχει ποντάρει

0,3

0,6

1,2

2,4

4,8

9,6

19,2

38,4

76,8

153,6

307,2

614,4

1228,8 όπου και βγήκε το Χ με απόδοση 3.3(εσύ μπορεί να βρήκες μεγαλύτερη) και πήρε 4055,04€

Αφαιρεί τα 2457,3€ που έχει σπρώξει μέχρι τώρα και του μένουν 1597,74€ κέρδος

Εσύ για να πόνταρες 600€  όπως είπες έσπασες το σύστημα αφήνωντας έναν αγώνα έξω

Περιμένω αποδείξεις

Δημοσ.

Έχεις δίκιο, την Ελλάδα δεν την έπαιξα. Δεν μπορώ να βλέπω την Εθνική και να θέλω το x. Αν και στο στοίχημα δεν πρέπει να μπλέκεις τα οπαδικά.

Δημοσ.

Στον 13ο αγώνα ήρθε το Χ

Άρα σύμφωνα με το σύστημα κάποιος έχει ποντάρει

0,3

0,6

1,2

2,4

4,8

9,6

19,2

38,4

76,8

153,6

307,2

614,4

1228,8 όπου και βγήκε το Χ με απόδοση 3.3(εσύ μπορεί να βρήκες μεγαλύτερη) και πήρε 4055,04€

Αφαιρεί τα 2457,3€ που έχει σπρώξει μέχρι τώρα και του μένουν 1597,74€ κέρδος

Εσύ για να πόνταρες 600€  όπως είπες έσπασες το σύστημα αφήνωντας έναν αγώνα έξω

Περιμένω αποδείξεις

Mονο που τα βλεπω γελαω.Φανταζομαι την ''παικτουρα'' που παει να βγαλει με 30 σεντ μεροκαματο να παιζει χιλιαρακι σε ενα αγωνα  :-D

Δημοσ.

Mονο που τα βλεπω γελαω.Φανταζομαι την ''παικτουρα'' που παει να βγαλει με 30 σεντ μεροκαματο να παιζει χιλιαρακι σε ενα αγωνα  :-D

Μάγκα θέλει πολύ φαντασία για να δουλέψει ο πάνω όροφος. Σε καταλαβαίνω, επειδή όμως κάποιοι ζουν από το στοίχημα και ξέρουν να παίζουν, τα φιλοσοφικά σου αλλού.

Δημοσ.

Καλα κανουν και ζουν απο το στοιχημα.Χασουν κερδισουν στην αγορα θα τα ριξουν και στην αναπτυγξη.Βαλτε πλατη ρε παιδια  και για εμας που δεν εχουμε φαντασια και μυαλο να βγαζουμε μεροκαματο με τοσο ευκολο τροπο.Και γυρνωντας με τα κερδη σπιτι καντε και μια σταση καζινο. :-D

Ρε χαρατσι που χρειαζεται σε μερικους   :-D

Δημοσ.

Τον τρόπο να βγάλεις μεροκάματο στον είπα. Βέβαια πρώτα πρέπει να έχεις δουλέψει και λίγο στη ζωή σου, για να έχεις κάποιο κεφάλαιο, και να παίρνεις το ρίσκο.

Δεν σε κόβω για τέτοιο.

Δημοσ.

Μολις αποκτησω κεφαλαιο , μετα απο πολυ σκληρη δουλεια , 50.000-100000 οχι τιποτα τρελα πραγματα , υποσχομαι οτι θα το παιξω στο Χ του Ιραν.Καλα να ειμαστε μουντιαλ εχουμε πολλα μπροστα μας. :-D

Ριχτε τα στον κουβα, βαλτε πλατη , να ερθει η ρευστοτητα  στην αγορα  :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...