Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειχα απολογισμο καθαρων κερδων:

Καθαρα κερδη=6,3 + 37,8 + 8,1 + 17,4 + 15 = 84,6Ε.

Αφαιρουμε 189Ε, διοτι δεν εχει βγει χ 6 αγωνες (τριτη αγωνιστικη δεν ακολουθησα το συστημα).

Αναλυτικα τα πονταρισματα μου ειναι:

3 Ισπανια-Ιρλανδια 2η αγωνιστικη

6 Ουκρανία-Γαλλία 2η αγωνιστικη

12 Σουηδία-Αγγλία 2η αγωνιστικη

24 Τσεχία-Πορτογαλία προημιτελικος

48 Γερμανία-Ελλάδα προημιτελικος

96 Ισπανία-Γαλλία προημιτελικος

Αρα απολογισμος μεχρι στιγμης: 84,6 - 189 = -104,4Ε. Το ταμειον αρχισε να ειναι μειον....

...για να δουμε τι θα γινει μεχρι το τελος...

Αυριο θα πονταρω 192Ε στο Αγγλία-Ιταλία και περιμενω....

(ειναι αληθεια οτι μετα το σημερινο ματς Ισπανια-Γαλλια 2-0 εχω αρχισει να αγχωνομαι λιγακι....)

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Καλησπερα και απο εμενα.

Τα πιο πανω ειναι η χτεσινη μου αναρτηση.

Σημερα παιδια το φοβηθηκα το ματς και εβαλα 150Ε (αντι για 192) , μηπως και στραβωσει.

Ηθελα να εχω και για τα επομενα (2 ημιτελικοι και τελικος).

Τελικα κερδισα 150χ2,7(κατεβασαν το χ απο το 2,85 που ηταν αρχικα) = 405Ε

Αρα απολογισμος μεχρι στιγμης: 84,6 - 189 + ( - 150 + 405) = -104,4Ε + 255 = 150,6Ε

(αν εβαζα 192Ε θα ηταν : 84,6 - 189 + ( - 192 + 518,4) = -104,4 + 326,4 = 222Ε)

ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΣΤΟ ΕΥΡΟ ΠΑΙΔΙΑ!!!

Δεν μπορω αλλο, χολοσκασα!

Στην αρχη ηταν καλα με τα χ ανα 3 ματσακια!

Μετα ομως... αστα να πανε!

Ειπαμε ομως απο την αρχη: το στοιχημα θελει @@ και μεγαλη καβα!

Ξεκινησα με 2000Ε και πονταρισμα 3Ε. Καβα ειχα και @@ εχω, αλλα παραλιγο να τα παρω στο χερι!!!

Εγω το δοκιμασα πρωτη φορα και δεν προκειται να τα ξανακανω!!!

ταλεμ

• Απαντ. 476
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σε καλη μερια και μην ξαναπαιξεις αυτο το συστημα γιατι ειναι για τον π***σο.:devil:

Αν ξερεις απο μπαλα μπορεις να παιζεις μικρα ποσα,μονα αποδεκτα μονο,σε λογικες εκβασεις και να εισαι στο + στο τελος του μηνα.Σημερα οι Ιταλοι επρεπε να κερδισουν και ειχαν και δυο δοκαρια.Ηταν απο καθαρη τυχη που κερδισες.

Υπαρχουν σε πρωταθληματα μερικες περιπτωσεις που με αγωνες καποιων ομαδων αξιζει το Χ με βαση την λογικη,την φορμα και την προιστορια.Εκει αξιζει να το παιζεις σαν σημειο.

Δες εδω η Αυστριακη ομαδα Ried κανει πολλα Χ (πιο συχνα στην εδρα της)διαχρονικα μαλιστα π.χ. (Ειδικα με την Rapid εχει 80% Χ τα τελευταια 10 χρονια!)

post-73690-0-11824200-1340575774_thumb.png

Δημοσ.

Το σύστημα ήταν τραγικό, σήμερα οι Ιταλοί έπρεπε να κερδίσουν (άρα και όταν τα πιάνουμε παίζουμε λάθος ενώ κανένα άλλο από τα προηγούμενα ματς δεν άξιζε να έρθει Χ), εμείς που το ακολουθήσαμε δεν έχουμε ιδέα από στοίχημα και γενικά μακριά από το Martingale.

post-98056-0-09074400-1340578302_thumb.jpgΩραία τα λέτε ορισμένοι αλλά τουλάχιστον όταν το σύστημα βγαίνει κάντε τουμπεκί ψιλοκομμένο.

Για δεν είναι απλό σύστημα με Χ, είναι ένα σύστημα που το εφαρμόσαμε σε ένα τουρνουά με πάνω κάτω ισάξιες ομάδες. Από την αρχή έγραφα για χαμηλό αρχικό ποντάρισμα, αποφυγή 3ης αγωνιστικής και προέτρεψα όσους το αρχίσουν να έχουν κάβα για διπλασιασμό μέχρι και το 9ο ματς γιατί είδα πως έτσι, καλύπτουμε στατιστικά και το χειρότερο σενάριο.

Εν τέλει δικαιωθήκαμε όσοι το ακολουθήσαμε.

Καληνύχτα σε όλους και καλοφάγοτα!

Δημοσ.

To καταλαβαίνεις τουλάχιστον ότι ρίσκαρες περίπου 300 ευρώ για να έχεις καθαρό κέρδος 180 ευρώ μέχρι στιγμής έτσι;

Θα μπορούσες όλα αυτά τα χρήματα που ρίσκαρες να τα παίξεις δύο άνετες νίκες (Ισπανία-Ιρλανδία και Κροατία-Ιρλανδία) και να έβγαζες περισσότερα.

Δημοσ.

Θα μπορούσες όλα αυτά τα χρήματα που ρίσκαρες να τα παίξεις δύο άνετες νίκες (Ισπανία-Ιρλανδία και Κροατία-Ιρλανδία) και να έβγαζες περισσότερα.

βέβαια αυτά τα λέμε εκ των υστέρων..και που ξέρεις μπορεί να έσπαγε ο διάολος το ποδάρι του που λέμε και να ρχοταν η κροατία χ. όπως άνετη ήταν και η νίκη της ολλανδίας επί της δανίας?

ενώ στο σύστημα αυτό, είσαι σίγουρος ότι θα πάρεις λεφτά πίσω, κάποια στιγμή.

Δημοσ.

βέβαια αυτά τα λέμε εκ των υστέρων..και που ξέρεις μπορεί να έσπαγε ο διάολος το ποδάρι του που λέμε και να ρχοταν η κροατία χ. όπως άνετη ήταν και η νίκη της ολλανδίας επί της δανίας?

Με αυτη την λογικη, προσεγγιζει καποιος το στοιχημα με ελλειψη γνωσης με μονο στατιστικη προσδοκια,αφηνοντας να περασουν ματς που εκτος και αν ηταν καρα ασχετος θα επιανε αρκετες περιπτωσεις με καλο κερδος. Εν τω μεταξυ ειναι γελοιο για τους ξεροντες ελαχιστα απο αθλητισμο να πιστευει κανεις οτι το συστημα δικαιωθηκε,τουλαχιστον χτες οταν τον Σαλπιγγιδη αν ειχαν οι Ιταλοι στις ευκαιριες που ειχε ο Μπαλοτελι,θα ειχαν ριξει τουλαχιστον 2 γκολ.:devil:

Επισης ειναι πολυ ψυχοφθορα διαδικασια και δεν ειναι σιγουρο οτι θα πιασεις τα χρηματα σου στο σημειο αντοχης οικονομικα και ψυχολογικα ενος παικτη.Μπορει τωρα ο μεσος ανθρωπος να ριξει αν καθυσερει το Χ πολυ σε ενα τουρνουα π.χ. 500 ευρω? Και μετα αν δεν ερθει να τον τρεχουν για εμφαγματα?

Οποτε καθε αλλο παρα αρ****α χρειζεσαι για το συστημα αυτο,μονο να εισαι λεφτας και να εισαι ασχετος απο μπαλα χρειαζεται .Γιατι αν ειχες ''κοτσια'' θα διαχειριζοσουνα την περιπτωση ηττας σε καθημερινη βαση παιζοντας ολα τα σημεια οταν η κριση σου σα παικτη τα δικαιολογουσε και μαθαινοντας απο τις ηττες σου και γινομενος καλυτερος παικτης.

Δημοσ.

Το σύστημα δεν το ενδιαφέρει αν χάθηκαν γκολ, πέναλτι, αν είχαμε δοκάρια και αν η κατοχή ήταν 80-20 ούτε προϋποθέτει γνώση του παιχνιδιού. Το μόνο που ενδιαφέρει είναι κάποια στιγμή να έρθει Χ, με οποιοδήποτε τρόπο.

Δημοσ.

Το σύστημα δεν το ενδιαφέρει αν χάθηκαν γκολ, πέναλτι, αν είχαμε δοκάρια και αν η κατοχή ήταν 80-20 ούτε προϋποθέτει γνώση του παιχνιδιού. Το μόνο που ενδιαφέρει είναι κάποια στιγμή να έρθει Χ, με οποιοδήποτε τρόπο.

Ναι το ξερω και εξηγησα παραπανω γιατι δεν εχω ακουσει πιο ηλιθιο τροπο παιξιματος.Ειναι σαν να παραδεχεται οποιος το παιζει οτι ειναι ασχετος,χεστης και λεφτας.

Σιγουρα παντως δεν κανει για ενα φτωχο η μεσαιο παικτη αυτο ειναι αυτονοητο.Και προσωπικα θεωρω οτι σιγουρα ενας μετριος προς καλος παικτης μπορει να κερδισει περισσοτερα χρηματα παιζοντας καλα στο διο χρονικο διαστημα οπως ευστοχα ανεφερε ο Νικος.

Δημοσ.

Εγώ είμαι υπέρ της γνώσης και κατά της στατιστικής, αλλά ρε φίλε όταν βλέπεις στο Ολλανδία-Δανία τον Huntelaar και τον Van Persie να σημαδεύουν τον Andersen και τις μπεκάτσες τι να τα κάνεις όλα αυτά;

Και η Ιταλία πολύ καλύτερη ήταν χτες, αλλά και το Σουηδία-Αγγλία αν θες την γνώμη μου έπρεπε να πάει Χ.

Οι άχρηστοι επιθετικοί και τα δοκάρια είναι ικανά να σου τινάξουν όλη την "γνώση" στον αέρα.

Εν ολίγοις διαφωνώ με το "παίξε σωστά και χάσε" που έλεγε ο Γεωργίου, προτιμώ το "παίξε λάθος και κέρδισε".

Δημοσ.

Εγώ είμαι υπέρ της γνώσης και κατά της στατιστικής, αλλά ρε φίλε όταν βλέπεις στο Ολλανδία-Δανία τον Huntelaar και τον Van Persie να σημαδεύουν τον Andersen και τις μπεκάτσες τι να τα κάνεις όλα αυτά;

Και η Ιταλία πολύ καλύτερη ήταν χτες, αλλά και το Σουηδία-Αγγλία αν θες την γνώμη μου έπρεπε να πάει Χ.

Οι άχρηστοι επιθετικοί και τα δοκάρια είναι ικανά να σου τινάξουν όλη την "γνώση" στον αέρα.

Εν ολίγοις διαφωνώ με το "παίξε σωστά και χάσε" που έλεγε ο Γεωργίου, προτιμώ το "παίξε λάθος και κέρδισε".

Για αυτο ειπα φιλε μου,οποιος φοβαται την ηττα καλυτερα να μην παιζει στοιχημα.Αλλα δεν θα πρεπει να φοβαται γιατι ειναι μερος της ζωης μας.Σε ολους τους τομεις αλλες φορες κερδιζουμε ,αλλες χανουμε.Αλλα οταν αναλυουμε τις αιτιες και βελτιωνουμε ετσι τις προσπαθειες μας,μεσα στον χρονο γινομαστε καλυτεροι.Ειναι ομορφη αυτη η διαδικασια,εχει πολλες παραμετρους.Μας κανει να αποκταμε εμπιστοσυνη στις δυνατοτητες μας,μας κανει να μην ειμαστε δειλοι στο να υπερασπιστουμε μια αποψη γιατι μπορει να μην βγει, και τελος μας διδασκει ταπεινοφροσυνη γιατι δεν γινεται να εχουμε παντα δικιο.Αυτη ειναι η ομορφια του να εχεις τον ανθρωπινο εγκεφαλο οτι οι εμπειριες σου αν τις διαχειριστεις σωστα σε πλαθουν καλυτερο παικτη και ανθρωπο.Το να τον παρακαμπτεις για καποια αμφιβολη στατιστικη αρχη ειναι τουλαχιστον γελοιο.

Παιξε λαθος και κερδισε δεν υπαρχει εν τω μεταξυ.Το σωστο ειναι προσπαθησε να παιζεις σωστα και μαθαινοντας απο τα λαθη σου σε βαθος χρονου να τα περιοριζεις και να γινεσαι σταδιακα καλυτερος.

Για αυτο υπαρχει το χαντικαπ που σε εξασφαλιζει μερικες φορες οταν η τυχη ειναι με τους χειροτερους.

Τελος παντων περα απο τους λογους που ανελυσα,αυτος ο τροπος παιξιματος δεν σε αφηνει να απολαυσεις ουτε το θεαμα ουτε το στοιχηματικο αποτελεσμα.Αλλα αν καποιος θελει να παιζει συνεχως Χ σαν στοιχηματικο drone,be my guest.:devil:

Δημοσ.

Σε αυτό που θα συμφωνήσω είναι ότι με τα Χ δεν απολαμβάνεις την χαρά του στοιχήματος, του να ποντάρεις δηλαδή σε αυτά που πραγματικά πιστεύεις.

Δημοσ.

Holy cow!!!!!! :shock: :confused:

Σωστος. Ακομη και αν αυτο προυποθετει οτι καποια στιγμη θα πρεπει να πονταρεις το ΑΕΠ των Ηνωμενων Πολιτειων Αμερικης.

Δημοσ.

Σωστος. Ακομη και αν αυτο προυποθετει οτι καποια στιγμη θα πρεπει να πονταρεις το ΑΕΠ των Ηνωμενων Πολιτειων Αμερικης.

+1000

Οτι μαθηματικα καποια στιγμη θα νικησεις ειναι το μονο σιγουρο. Το θεμα ειναι ποσα θα βαλεις και αν μπορεις να τα βαλεις ή αν εχεις τα @@ να τα βαλεις.

Εδω ξεκινησατε με ''παιδικα'' στοιχηματα των 3 ευρω, και εφτασε το σκατο στην καλτσα μεχρι το χτεσινο παιχνιδι. Φανταστειτε καποιον μεγαλοπαιχτη σε τι σημειο εφτασε μεχρι χτες.

Ειπα χτες μακαρι να βγει Χ το χτεσινο παιχνιδι για να ξεμπερδευετε οσοι βαλατε μυαλο. Τελικα ισως καλυτερα να ηταν να μη βγει Χ για να βαλουν και οι υπολοιποι μυαλο. Γιατι απο οτι βλεπω ακομα τρια πουλακια καθονταν μερικοι μερικοι...

Δημοσ.

γιαυτό έβαλα στο τέλος και το κάποια στιγμή!! :-D

αν και γίνεσαι λίγο υπερβολικός.για το euro μιλάμε, ένα κύπελλο με ομάδες ίσης δυναμικότητας και που στατιστικά κοιτάζοντας και όλα τα προηγούμενα, βγαίνουν αρκετά χ.δε μιλάμε ούτε για μουντιαλ ούτε και για ποντάρισμα χ τον ολυμπιακό κάθε σκ στο πρωτάθλημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...