optimus_crime Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Εγω ενα δεν καταλαβαινω, βλεπετε τα παιχνιδια κιολας; Γιατι μεταξυ μας, το να παιζεις Χ ολα τα ματς του Euro και να τα βλεπεις κιολας, ειναι μαζοχισμος... Τωρα αν ερθει κανα 2-2 παω πασο, αλλα οχι να ειναι 0-0 στο 70' και να τρως τα νυχια σου
benign Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Εγω ενα δεν καταλαβαινω, βλεπετε τα παιχνιδια κιολας; Γιατι μεταξυ μας, το να παιζεις Χ ολα τα ματς του Euro και να τα βλεπεις κιολας, ειναι μαζοχισμος... Τωρα αν ερθει κανα 2-2 παω πασο, αλλα οχι να ειναι 0-0 στο 70' και να τρως τα νυχια σου Μην φας τιποτε αλλο ειναι το προβλημα.
optimus_crime Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Μην φας τιποτε αλλο ειναι το προβλημα. Χαχα , εγω δεν ακολουθω τετοια συστηματα Μονο 5-10 πονταρισμα για fun και οτι βγει...
DKNI Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 αφού πάτε και παίζετε 3η αγωνιστική, καλά να πάθετε.. εγώ έπαιξα 1η-2η μολνο και το ξαναξεκίνησα τη πέμπτη μέχρι και τον τελικό! Εξηγησε μας τον λογο που ΔΕΝ επαιξες την 3η αγωνιστικη
skipperas Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Εξηγησε μας τον λογο που ΔΕΝ επαιξες την 3η αγωνιστικη αν δεις σε όλα τα προηγούμενα euro (mundial δε βάζω μέσα) είναι πολύ σπάνιο να έρθει χ την 3η αγωνιστική! για τον εξής απλό λόγο ότι οι ομάδες δεν είναι τόσο χαλαρές ωστέ να πουν οκ μωρέ και ένα χ να κάνουμε δεν έγινε και τίποτα.πάντα την 3η αγωνιστική όλες κυνηγάνε την νική!είτε για να μπουν στη 2άδα είτε για την 1η θέση. + του ότι πάντα τις πρώτες αγωνιστικές οι ομάδες είναι ακόμα "μουδιασμένες" κάνοντας διάφορες γκέλες.δες πχ ολλανδία με δανία και άλλα φαβορί που ήρθαν χ.ε για να αντιστρέψουν αυτές τις γκέλες, τα δίνουν όλα τελευταία αγωνιστική. δε νομίζω να είναι τόσο παράξενο.είναι απολύτως λογικό!
DKNI Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 αν δεις σε όλα τα προηγούμενα euro (mundial δε βάζω μέσα) είναι πολύ σπάνιο να έρθει χ την 3η αγωνιστική! για τον εξής απλό λόγο ότι οι ομάδες δεν είναι τόσο χαλαρές ωστέ να πουν οκ μωρέ και ένα χ να κάνουμε δεν έγινε και τίποτα.πάντα την 3η αγωνιστική όλες κυνηγάνε την νική!είτε για να μπουν στη 2άδα είτε για την 1η θέση. + του ότι πάντα τις πρώτες αγωνιστικές οι ομάδες είναι ακόμα "μουδιασμένες" κάνοντας διάφορες γκέλες.δες πχ ολλανδία με δανία και άλλα φαβορί που ήρθαν χ.ε για να αντιστρέψουν αυτές τις γκέλες, τα δίνουν όλα τελευταία αγωνιστική. δε νομίζω να είναι τόσο παράξενο.είναι απολύτως λογικό! Μαλλον δεν με καταλαβες... Εγω ειμαι ΥΠΕΡ αυτου που λες. Συμφωνω μαζι σου και εχει μεγαλη λογικη. Το προβλημα ποιο ειναι - Το συστημα με τα Χ δεν προβλεπει κατι τετοιο. Δεν επροκειτο για ματς Ισπανια - Μαλτα να πεις "θα πεταξω τα λεφτα μου". Εφοσον λοιπον μπαινει μεσα ο παραγοντας "προβλεψη του παικτη" (εστω και αν ειναι σωστη, και εγω αυτο θα εκανα) τοτε δεν μιλαμε για "συστημα". Αν ειναι να ακολουθουμε λογικη προβλεψεων - οσο σωστη και να ειναι αυτη, που εδω ειναι, και αποδειχτηκε - τοτε γιατι να μην παιζουμε και αλλα πραγματα με αποδοση 2,80+ και το λεμε "το συστημα με τα Χ" - Αν δεν ειχαν ερθει αρκετα Χ στις πρωτες 2 αγωνιστικες και ησουν στο μειον, θα σταματαγες να παιζεις την τριτη αγωνιστικη βαση της εκτιμησης που εκανες?
skipperas Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Μαλλον δεν με καταλαβες... Εγω ειμαι ΥΠΕΡ αυτου που λες. Συμφωνω μαζι σου και εχει μεγαλη λογικη. Το προβλημα ποιο ειναι - Το συστημα με τα Χ δεν προβλεπει κατι τετοιο. Δεν επροκειτο για ματς Ισπανια - Μαλτα να πεις "θα πεταξω τα λεφτα μου". Εφοσον λοιπον μπαινει μεσα ο παραγοντας "προβλεψη του παικτη" (εστω και αν ειναι σωστη, και εγω αυτο θα εκανα) τοτε δεν μιλαμε για "συστημα". Αν ειναι να ακολουθουμε λογικη προβλεψεων - οσο σωστη και να ειναι αυτη, που εδω ειναι, και αποδειχτηκε - τοτε γιατι να μην παιζουμε και αλλα πραγματα με αποδοση 2,80+ και το λεμε "το συστημα με τα Χ" - Αν δεν ειχαν ερθει αρκετα Χ στις πρωτες 2 αγωνιστικες και ησουν στο μειον, θα σταματαγες να παιζεις την τριτη αγωνιστικη βαση της εκτιμησης που εκανες? ναι κατάλαβα τι λες. ξέχασα να αναφέρω το σημαντικότερο.. :-D παίζουν την ίδια ώρα 2 ματς!! οπότε σε αυτή τη περίπτωση πως μπορεί κάποιος να εφαρμόσει το σύστημα?
nikos21aek Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Πρέπει να το περιμένει πολύς κόσμος αυτό το Χ.
optimus_crime Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Εχω Χ τελικο, 0-0 σκορ(καταλαθως , ημιχρονο ηθελα 0-0) Και εχω σκορερ: Μπαλοτελι, Ντι Ναταλε και 1-0 με γκολ του Πιρλο. Μεσα σε ολα ειμαι ...
optimus_crime Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Άντε το πιάσατε! Καλα οσοι το παιξαν, στην φαση του Ρουνυ θα τα 'μειναν Αντε ρε Μπαλοτελι τωρα... ή και Πιρλο και 1-0...
nikos21aek Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Αυριο θα πονταρω 192Ε στο Αγγλία-Ιταλία και περιμενω.... (ειναι αληθεια οτι μετα το σημερινο ματς Ισπανια-Γαλλια 2-0 εχω αρχισει να αγχωνομαι λιγακι....) ταλεμ Πόσο πήγε το ταμείο; 3 παιχνίδια μείνανε. Εγώ στη θέση σου θα τα έπαιζα και αυτά πάντως. Το πολύ να έχανα 21 ευρώ από τα κερδισμένα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα