moredread Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Καλησπέρα Χρειάζομαι βοήθεια, θέλω να περάσω νεο firmware στο marvel 9128 sata3 της μητρικής μου (Saberooth X58) κατέβασααπο δω FIRmwares...αλλά δεν μου ανοίγουν τα dos.promts για να φλασάρει το 9128. έχει κανείς καμία ιδέα? ευχαριστώ
Neo106 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Θα κανεις bootable dos φλασακι και θα τα περασεις απο εκει.
MoviemakerGr Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Αν μιλάμε για ενσωματωμένο chip στην μητρική το firmware δεν εμπεριέχεται στο bios ? Νομίζω ναι και δεν αναβαθμίζεται ως π.χ μια Pci card με το ίδιο chipaki.
Neo106 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Εχει επιλογη στο bios σιγουρα να διαλεξεις αναμεσα στο bios firmware και στο on-chip firmware. Το update αυτο το εχω κανει σε μητρικη με τον ιδιο controller.
MoviemakerGr Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Εχει επιλογη στο bios σιγουρα να διαλεξεις αναμεσα στο bios firmware και στο on-chip firmware. Το update αυτο το εχω κανει σε μητρικη με τον ιδιο controller. Οκ αν είναι έτσι,σε εμένα πάντως δεν υπάρχει η επιλογή αυτή.
moredread Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Εχει επιλογη στο bios σιγουρα να διαλεξεις αναμεσα στο bios firmware και στο on-chip firmware. Το update αυτο το εχω κανει σε μητρικη με τον ιδιο controller. δεν έχει στην Asus X58 Sabertooth σίγουρα!
MoviemakerGr Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 δεν έχει στην Asus X58 Sabertooth σίγουρα! Άρα κατ'εμε δεν αναβαθμίζεται σε firmware από την Marvell παρά μόνο από το bios του κατασκευαστή. Αυτό το firmware που βρήκες είναι για το ίδιο chip αλλά σε Pci κάρτες.. Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος. (που δεν κάνω )
moredread Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Άρα κατ'εμε δεν αναβαθμίζεται σε firmware από την Marvell παρά μόνο από το bios του κατασκευαστή. Αυτό το firmware που βρήκες είναι για το ίδιο chip αλλά σε Pci κάρτες.. Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος. (που δεν κάνω ) Μια χαρά αναβαθμίζεται, μέσω dos το έκανα, αλλά στην επόμενη επανεκκίνηση μου έκανε αυτόματα rollback στο firmware που φοράει το bios της μητρικής! Μια ερώτηση υπάρχει κάποια Pcie κάρτα που να πιάνει 2 lanes και να έχω full speed? Και ακόμα πιο σημαντικό η μητρική μου υποστηρίζει τέτοια κάρτα ?
MoviemakerGr Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Χαχαχα οκ .. Το οτι σε αφήνει εστω και προς στιγμή να το αναβαθμίσεις μόνο σαν bug του bios μπορώ να το εκλάβω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα