Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.insomnia.gr/topic/432537-allocated-space-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%B5%CE%BD%CE%BD%CF%89%CE%BD%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B9%CF%80%CE%BF-parition-%CE%BC%CF%80%CE%BB%CE%B5-%CE%BF%CE%B8%CE%BF%CE%BD%CE%B7/page__st__50'>http://www.insomnia.gr/topic/432537-allocated-space-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%B5%CE%BD%CE%BD%CF%89%CE%BD%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B9%CF%80%CE%BF-parition-%CE%BC%CF%80%CE%BB%CE%B5-%CE%BF%CE%B8%CE%BF%CE%BD%CE%B7/page__st__50

ειχα ιδιο προβλημα με εσενα στο pc που σεταρα για την αδερφη μου .ΜΕ ΙΔΙΕΣ ΜΝΗΜΕΣ ΜΕ ΕΣΕΝΑ,ΙΔΙΟ CPU ΚΑΙ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΜΗΤΡΙΚΗ,KAI ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ ΤΟ 430,ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟ 500 ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/Gigabyte-Z68MA-D2H-B3-s1155-Z68-DDR3-Z68MA-D2H-B3.htm'>http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/Gigabyte-Z68MA-D2H-B3-s1155-Z68-DDR3-Z68MA-D2H-B3.htm

Το πηγα για service στο πλαισιο και δεν εβγαλε προς μεγαλη μου γκαντεμια καμμια μπλε οθονη.Το φερνω σπιτι ,κατευθειαν μπλε οθονη.Το ξαναπαω και ευτυχως Θεε μου τις εμφανησε.Aλλαξαν ΚΑΙ τη μητρικη ΚΑΙ τις μνημες για να ερθει στα ισια του.Παρτο απο κει που το πηρες δειξε τους τα minidumps και μη φας πολυτιμο χρονο απο τη ζωη σου για ελλατωματικα παρτς που δινουν καποιοι.

http://www.insomnia.gr/topic/432537-allocated-space-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%B5%CE%BD%CE%BD%CF%89%CE%BD%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B9%CF%80%CE%BF-parition-%CE%BC%CF%80%CE%BB%CE%B5-%CE%BF%CE%B8%CE%BF%CE%BD%CE%B7/page__st__50

ειχα ιδιο προβλημα με εσενα στο pc που σεταρα για την αδερφη μου .ΜΕ ΙΔΙΕΣ ΜΝΗΜΕΣ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΜΗΤΡΙΚΗ

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/Gigabyte-Z68MA-D2H-B3-s1155-Z68-DDR3-Z68MA-D2H-B3.htm

Το πηγα για service στο πλαισιο και δεν εβγαλε προς μεγαλη μου γκαντεμια καμμια μπλε οθονη.Το φερνω σπιτι ,κατευθειαν μπλε οθονη.Το ξαναπαω και ευτυχως Θεε μου τις εμφανησε.Aλλαξαν ΚΑΙ τη μητρικη ΚΑΙ τις μνημες για να ερθει στα ισια του.Παρτο απο κει που το πηρες δειξε τους τα minidumps και μη φας πολυτιμο χρονο απο τη ζωη σου για ελλατωματικα παρτς που δινουν καποιοι.

Δημοσ.

Δοκίμασες να δουλέψεις τις μνήμες στα 1333? Εμένα μου πέταγε μπλέ οθόνες όταν ανέβαζα τα volt για να τις πάω σε cl 7 απο 9 στη στοκ συχνότητα. Δεν χάνεις τίποτα να τις βάλεις στις stock συχνότητες και όχι σε καποιο εxtreme memory profile και να δοκιμάσεις.

• Moderators
Δημοσ.

Link

Ορίστε το minidump

Και πάλι το Memtest δεν έδειξε κάτι μετά από 5 ώρες..

Tα minidumps σου "φωναζουν" για memory corruption. Απο τη στιγμη που οπως λες εισαι καθαρος απο μνημη, εαν θελεις διαβασε αυτο το αρθρο και στη συνεχεια χρησιμοποιησε τον driver verifier.

Το παραπανω προυποθετει πως το hardware σου λειτουργει οπως θα επρεπε και δεν εχει προβληματα. Ο σκληρος επιβεβαιωμενα δεν ειναι ελαττωματικος/εχει περαστει το τελευταιο firmware ετσι?

Δημοσ.

Μόλις πηρά στα χέρια μου από ένα φίλο μου άλλο σκληρό, RAM και κάρτα γραφικών. θα τα δοκιμάσω ένα ένα ώστε να αποκλείσω σιγά σιγά αυτά τουλάχιστον. Αν το πρόβλημα είναι στην μητρική υπάρχει τρόπος να το καταλάβω??

Δημοσ.

Μόλις πηρά στα χέρια μου από ένα φίλο μου άλλο σκληρό, RAM και κάρτα γραφικών. θα τα δοκιμάσω ένα ένα ώστε να αποκλείσω σιγά σιγά αυτά τουλάχιστον. Αν το πρόβλημα είναι στην μητρική υπάρχει τρόπος να το καταλάβω??

Ναι, αμα τα δοκιμάσεις όλα αυτά ενα, ενα και παλι συνεχιστουν τα προβληματα... το ένας παιζει να είναι ο ένοχος!! :P

Δημοσ.

Εδω κ λίγες μέρες άλλαξα τον σκληρό με έναν πιο παλιό, πιο ζεστό, πιο θορυβώδη και πιο αργό.. αλλά μπλε οθόνες δεν είχα. Έβαλα τα ίδια windows πάνω και όλα τα άλλα κομμάτια δεν τα άλλαξα. Από τι φαίνετε ο σκληρός έκανε όλη την ζημιά. Έβαλα πάλι τον δικό μου, του έκανα format, πέρασα το καινούργιο firmware και εδω και 1,5 μέρα δεν είχα μπλε οθόνη. Απλά παρατήρησα ότι είναι αισθητά πιο αργός από πριν. Και όταν φορτώνει τα windows αλλά και στα παιχνίδια. Στην ίδια ανάλυση με τα ίδια details κολλάνε πλέον τα παιχνίδια. Φαντάζομαι είναι γενικός στα τελειώματα του πλέον για αυτό. Άρα.. κάνα νέο σκληρό έχετε να προτείνετε?? Και ευχαριστώ για την βοήθεια σας....

Δημοσ.

Εδω κ λίγες μέρες άλλαξα τον σκληρό με έναν πιο παλιό, πιο ζεστό, πιο θορυβώδη και πιο αργό.. αλλά μπλε οθόνες δεν είχα. Έβαλα τα ίδια windows πάνω και όλα τα άλλα κομμάτια δεν τα άλλαξα. Από τι φαίνετε ο σκληρός έκανε όλη την ζημιά. Έβαλα πάλι τον δικό μου, του έκανα format, πέρασα το καινούργιο firmware και εδω και 1,5 μέρα δεν είχα μπλε οθόνη. Απλά παρατήρησα ότι είναι αισθητά πιο αργός από πριν. Και όταν φορτώνει τα windows αλλά και στα παιχνίδια. Στην ίδια ανάλυση με τα ίδια details κολλάνε πλέον τα παιχνίδια. Φαντάζομαι είναι γενικός στα τελειώματα του πλέον για αυτό. Άρα.. κάνα νέο σκληρό έχετε να προτείνετε?? Και ευχαριστώ για την βοήθεια σας....

Στο είχα πει πολλά posts πιο πίσω :)) όπως και σου είπα ότι με αλλαγή firmware θα δουλέψει αλλά πια αυτόν τον δίσκο μην το ξαναχρησιμοποιήσεις για λειτουργικό παρά μόνο για αποθήκη

Δημοσ.
Πιθανον να ειναι δισκος. Αν εχεις καποιο αλλον δισκο δοκιμασε να βγαλεις αυτον που εχεις ηδη και κανε μια νεα εγκατασταση και δες αν συνεχισει το προβλημα.

Αποστολή από το GT-S5830 με τη χρήση Insomnia App

Οπως βλεπεις στο αναφερα και γω πιο πανω. Ευτυχως μικρο το κακο.

Αποστολή από το GT-S5830 με τη χρήση Insomnia App

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γεια σας παιδιά και παλι..

Άργησα λίγο αλλά δυστυχώς ειχα πάλι τα ίδια προβλήματα. Δούλεψα για αρκετές μέρες με τον σκληρό του φίλου μου χωρίς προβλήματα και είπα να δοκιμάσω τον δικό μου μπας με καινούργιο Firmware λειτουργήσει. Για κάμποσες μέρες δεν μου έβγαλε πρόβλημα ώσπου εμφανίστηκε η πρώτη μπλε οθόνη πάλι. Έβαλα πάλι τον σκληρό του φίλου μου και μετά από λίγες μέρες είχα και σε αυτόν τις κλασσικές μπλε οθόνες που μου βγάζει. Όχι τόσο συχνά όπως στην αρχή αλλά ανά 2-3 μερες. Άλλαξα τις Ram μου με τον φίλο μου για καμία 10αρια μέρες και ούτε εγώ με τις δικες του ούτε αυτός με τις δικες μου δεν είχαμε κανένα πρόβλημα. Χθες έβαλα πάλι τις δικες μου Ram στο Pc μου και είχα κλασσικά πάλι μια μπλε οθόνη!!!

Παρατήρησα και κάτι άλλο. Δεν ξέρω αν έχει σχέση η όχι αλλά είπα να το γράψω και αυτό.. Όταν κάποιες φορές (από νεύρα σε κάνα παιχνίδι :P ) βαρούσα το θρανίο που έχω πάνω το Pc και κουνιόταν λίγο παραπάνω ο πύργος μου κολλούσε το σύστημα. Μερικές φορές έβγαζε μαύρη οθόνη και έκανε επανεκκίνηση μόνο του και άλλες φορές κολλούσε στην τελευταία εικόνα και έπρεπε να πατήσω Restart για να ξεμπλοκάρει. Ο παλιός πύργος είχε πέσει από το θρανίο.. είχε πέσει πάνω του το UPS και άλλα τέτοια τρελά και δεν είχε κανένα πρόβλημα ποτέ. Χτύπησα επίτηδες κάνα δυο φορές τον πύργο (πάνω από το DVD και όχι παρά πολύ δυνατά) και είδα ότι άμεσος κόλλησε. Μου είπαν ότι κανονικά δεν θα έπρεπε να κολλάει τόσο εύκολα. Τέλος πάντων..

Ξέρετε τι παίζει με τις Ram και γενικότερα με τις μπλε οθόνες τώρα??

Δημοσ.

Με τοσο ξύλο που έφαγα παλί καλα που δουλέυει ακόμη...

Τις μνήμες πολύ απλα αλλαξε τες!! η στειλε τις για rma αν είναι στην εγγύηση ακόμη!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...