Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπερα, ψάχνω ένα κατάστημα με καλή ποιοτητα σχετικα στα t-shirt που να εχει διαφορες σταμπες και κυριως να ειναι αξιοπιστο στη συναλλαγη (μην χρεωθουμε 3000 επειδη δεν εχει security) και να εχει καλες τιμες (να αξιζει δλδ αλλιως πας και σε ενα μαγαζι στη Θεμιστοκλεους και σου τυπωνουν)

Πιο συγκεκριμανα, μπας και καποιος ξερει απο το σπορ, ψαχνω να βρω μπλουζιτσα με σταμπα Los Pollos Hermanos απο τη σειρα Breaking Bad, οποτε αν εχετε καποιο site με ειδικοτητα στις σταμπες απο tv shows ακομα καλυτερα

Δημοσ.

http://www.stabadiko.com/ , ελληνικό, το σχεδιάζεις όπως θέλεις, το έχω χρησιμοποιήσει στο παρελθόν για 2 μπλούζες με δικές μου εικόνες και ακόμα αντέχουν μια χαρά.

Είναι στη Ραφήνα το "εργαστήριο" αλλά στέλνει παντού.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

http://www.stabadiko.com/ , ελληνικό, το σχεδιάζεις όπως θέλεις, το έχω χρησιμοποιήσει στο παρελθόν για 2 μπλούζες με δικές μου εικόνες και ακόμα αντέχουν μια χαρά.

Είναι στη Ραφήνα το "εργαστήριο" αλλά στέλνει παντού.

Πόσο σου είχαν κοστίσει τα μπλουζάκια με μεταφορικά, επειδή στο σάιτ δεν μπορώ να το βρω πουθενά!

Δημοσ.

Πόσο σου είχαν κοστίσει τα μπλουζάκια με μεταφορικά, επειδή στο σάιτ δεν μπορώ να το βρω πουθενά!

Εγώ είχα πάει να τα πάρω από εκεί επειδή ήταν ο δρόμος μου, τιμή τώρα αν θυμάμαι καλά ήταν ~10 ευρώ το μπλουζάκι, ανάλογα βέβαια και το πόσα σχέδια είχε πάνω και το μέγεθός τους.

Στο site νομίζω τώρα λέει για δωρεάν μεταφορικά, αλλά δεν ξέρω αν έχει ελάχιστο ποσό παραγγελίας. Πάρτους ένα τηλέφωνο και ρώτα.

Δημοσ.

T-bar ελληνικό και ότι έχω αγοράσει απο εκεί πολύ καλή ποιότητα στο προτείνω

Sent from my iPhone using Insomnia

Ακριβό μου φαίνεται 20 ευρώ για απλό μπλουζάκι με στάμπα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...