8anos94 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Καλησπερα παιδια μολης πειρα μεταχειρισμενο ενα pc to pc2 στην υπογραφη μου απο ενα φιλο μου που το πουλαγε 100 ευρα και εγω αρπαψα την ευκερια αλλα μου ειπε οτι κολαγε και δεν ηξερε τη ειχε γιαυτο το πουλαγε.Λοιπον εγω το ανοιγο μολις το πειρα ολα καλα αλλα που και που κατι κοληματα τα εκανε,τα games τα επεζαι κανονικα εως και battlefield 3 στα high setings στα 40-50 fps Ναι ειπα και εγω WTF πως γινεται αυτο χαχα.Στην αρχη σκευτικα η ram φτεει αλλα σκευτικα οτι μπορει να φτενε και οι σκληροι ξεχασα να πω οτι εχει μεσα 2 σκληρους μαρκες δεν εχω ψαχτει αλλα ειναι της γενιας του 2007 τι να ειναι ρε πεδια και τι μπορω να αλαξω με 100 ευρα? Link τι λεται για κατι τετιο για να ριξω τα win και τους αλους να τους εχω για τα games και τετια?
N3k21 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Τι εννοείς κολλήματα; Frame rate drops ενώ παίζες ας πούμε ή ολοκληρωτικό σκάλωμα του υπολογιστή;
snakes Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Εγώ θα σου πρότεινα καθάρισμα, συμμάζεμα καλωδίων να προσθέσεις κανένα ανεμιστηράκι (βάλε post τις θερμοκρασίες του να τις δούμε) και τέλος για να βάλεις win7 και για περισσότερες επιδώσεις βάλε και άλλη ram +2gb ας πούμε μετά βλέπεις..
haris013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 αν δεν ενοοεις frame drops σε παιχνιδια κατευασε το hd sentiel και τσεκαρε τον σκληρο.επισης η ραμ ειναι λιγη...
alex89 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Ρίξε και μια ματιά στις θερμοκρασίες επεξεργαστή, σκληρών και κάρτας γραφικών.
8anos94 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 σορρυ αλλα το ειχα ξεχασει το ποστ προχορησα σε αγορα ραμ 2χ2 gb 800mhz η θερμοκρασιες μου σε επεξεργαστη einai 40 indle και μαχ 55-60 σε gaming δεν μου κολαει σε games αλλα σε εργασιες βεβεα τωρα που εκανα φορματ παει πολυ καλυτερα αλλα κατι παιζουν ακομα πολυ ψηλα αλλα ενοχλητικα Εγώ θα σου πρότεινα καθάρισμα, συμμάζεμα καλωδίων να προσθέσεις κανένα ανεμιστηράκι (βάλε post τις θερμοκρασίες του να τις δούμε) και τέλος για να βάλεις win7 και για περισσότερες επιδώσεις βάλε και άλλη ram +2gb ας πούμε μετά βλέπεις.. Εχω βαλει τωρα τα win 7 x64 για να ριξω της καινουργιες ram,Καθαρισμα εχω κανει εξωτερικα απο βδομαδα θα κανω και σε επεξεργαστη γιατι εχω να τον καθαρισω κανα 3μηνο +++ μην σου πω και εχει μαζεψει σκονιτσα ανεμηστηρες εχω 4,2εισαγουν 2 εξαγουν αερα το cable managmend ειναι μπορω να πω τελιο χαρης τα χερακια μου αν δεν ενοοεις frame drops σε παιχνιδια κατευασε το hd sentiel και τσεκαρε τον σκληρο.επισης η ραμ ειναι λιγη... οχι δεν ειναι σε game εδω σου λεω παιζει battlefield 3 στα high setings σε αναλυση 1440χ900 εκανα το φορματ και ψηλο εφιαξε τωρα αγοραζω και ραμ αυριο Ρίξε και μια ματιά στις θερμοκρασίες επεξεργαστή, σκληρών και κάρτας γραφικών. Eπεξεργαστης 40 idle. 50-60 gaming Σκληροι σταθερα 27 Καρτα γραφικων idle 33-35,gaming 40-45 αρκετα κρυα θα ελεγα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα