ilias_97 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Έχω ένα ipod touch και τώρα που διέγραψα τελείως τα windows δεν έχω τρόπο να το συγχρονίζω. Έκανα backup από τα windows ό,τι φάκελο είχε δημιουργηθεί από τα iTunes στα Windows. Γίνεται να τρέξω το .exe αρχείο με κάποιο τρόπο (πχ wine αλλά δεν ξέρω τι ρυθμίσεις θέλει) και να είναι όλα όπως πριν με την ίδια library κλπ γιατί αν δεν είναι στην ίδια θα πρέπει να το συγχρονίσω με την καινούρια και να χάσω όλες μου τις εφαρμογές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Μιας και το appdb δινει στο itunes βαθμολογια silver στην καλυτερη περυπτωση, σε συμβουλευω να μην ασχοληθεις καν γιατι ειναι χαμενος χρονος και να κανεις μια εγκατασταση με windows για το itunes να ξεμπερδευεις. http://appdb.winehq.org/objectManager.php?sClass=application&iId=1347 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilias_97 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 (επεξεργασμένο) Τώρα που τα διέγραψα; Που απεξαρτήθηκα; Μήπως υπάρχει τρόπος τουλάχιστον να συγχρονίζω μόνο τη μουσική μου και τις εφαρμογές θα τις κατεβάζω μόνο από το ipod αναγκαστικά. Επεξ/σία 26 Μαΐου 2012 από ilias_97 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angmar Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 O clementine απ ότι λέει στο wiki μπορεί να το κάνει αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilias_97 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Ευχαριστώ, θα το προσπαθήσω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gega Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Ριξε και μια ματια στον Banshee (θα το βρεις απο το Ubuntu Software Center) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilias_97 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Got it thnx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Μπορείς να εγκαταστήσεις το Virtualbox και να βάλεις εικονικά windows, ίσως είναι η καλύτερη λύση για το iTunes. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilias_97 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Σωστά δεν το είχα σκεφτεί μάλλον αυτό θα κάνω για να συγχρονίζω και εφαρμογές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Το είχα ψάξει και εγώ το θέμα με το itunes μιας και τρέχω μόνο linux και όλοι λέγανε ότι ο καλύτερος τρόπος είναι μέσω virtualbox. Έτσι το δουλεύω τώρα με το iPad χωρίς κανένα πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα