Προς το περιεχόμενο

Πως επιδρούν οι δόσεις στο υπόλοιπο μιας πιστωτικής κάρτας;

Haldol

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 μήνες μετά...
  • Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Οσον αναφορα το θεμα απο πειρα εχω καταλαβει οτι στις πιστωτικες υπαρχουν δυο ορια. Αν πχ εμενα η καρτα μου εχει οριο 1500 ευρω αυτο σημαινει οτι εχω 1500 για εφαπαξ αγορες και αλλα 1500 για να βαλω σε δοσεις. Τουλαχτιστον η eurobank ετσι δουλευει με τη yes.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλημέρα θα ήθελα να ρωτήσω κάτι και εγώ για το θέμα... Υπάρχει προϋπόθεση για το δηλωθεν εισόδημα για να μπορέσει κάποιος να βγάλει πιστωτική;

φυσικά

• Like 2

Οσον αναφορα το θεμα απο πειρα εχω καταλαβει οτι στις πιστωτικες υπαρχουν δυο ορια. Αν πχ εμενα η καρτα μου εχει οριο 1500 ευρω αυτο σημαινει οτι εχω 1500 για εφαπαξ αγορες και αλλα 1500 για να βαλω σε δοσεις. Τουλαχτιστον η eurobank ετσι δουλευει με τη yes.

Φιλε daeman ποσο καιρο εκανε να ερθει η καρτα σπιτι σου απο την ημερα που υπογραψες την συμβαση? για eurobank μιλαω

Φιλε daeman ποσο καιρο εκανε να ερθει η καρτα σπιτι σου απο την ημερα που υπογραψες την συμβαση? για eurobank μιλαω

10 εργασιμες μου ειχαν πει ηρθε στις 6.

Τον χρόνο βέβαια... Είναι το εισόδημα που λένε πως μας αρκεί να ζήσουμε σήμερα. Τέλος πάντων εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί με αυτό το εισόδημα δεν βγάζουν ένα πιστωτικό όριο που να αρμοζει;

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Για να μην ανοιγω καινουριο θεμα. Η δοση εληγε εχθες. Τι επιτοκιο θα πληρωσω τωρα; Αυξανεται οσο περναει η καθε ημερα; Η δοση ηταν στα 75 ευρω.

Οι δόσεις έστω και ατοκες σε συνδυασμό με τον πειρασμό της ελάχιστης καταβολής τρέφουν το υπολοιπο με τρομακτικούς τόκους. Χρησιμοποίησε την κάρτα με σύνεση γιατί θα βρεθείς στο σημείο να πληρωνεις και το υπόλοιπο μην πέφτει.

Τον χρόνο βέβαια... Είναι το εισόδημα που λένε πως μας αρκεί να ζήσουμε σήμερα. Τέλος πάντων εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί με αυτό το εισόδημα δεν βγάζουν ένα πιστωτικό όριο που να αρμοζει;

Δεν είναι μόνο το εισόδημα αλλά και η ανεργία, δεν ξέρουν αν θα έχεις δουλειά αύριο. Κάποτε δίναν κάρτες σε όλους.

Οι δόσεις έστω και ατοκες σε συνδυασμό με τον πειρασμό της ελάχιστης καταβολής τρέφουν το υπολοιπο με τρομακτικούς τόκους. Χρησιμοποίησε την κάρτα με σύνεση γιατί θα βρεθείς στο σημείο να πληρωνεις και το υπόλοιπο μην πέφτει.

Παντα πληρωνα τη κανονικη δοση στη ωρα της. Ποτε ελαχιστη καταβολη. Απλα τωρα αργησα 3 ημερες να την πληρωσω. Τι ακριβως θα γινει; Προστιθεται στον επομενο μηνα; Τι ποσο θα ζητησω να πληρωσω; Οσο πληρωνα;

6500 τον χρονο αναλογουν σε 540 ευρω μηνιαιως. 1500 ευρω ειναι το 23% του ετησιου εισοδηματος σου. λογικο δεν ειναι να εχουν επιφυλαξεις;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...