Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια θελω να ενσωματωσω υποτιτλους σε μια ταινια με το aviaddxsubs αλλα οταν βαζω την ταινια να παιξει δεν δειχνει τους υποτιτλους!ξερετε γιατι?ή μηπως ξερετε κανενα αλλο τετοιο προγραμμα εκτος απο το avisubtitler γιατι κανει πολυ ωρα!

Δημοσ.

Αν αποθηκεύεις το αρχείο ως divx, για να εμφανίζονται οι υπότιτλοι θα πρέπει να τους ενεργοποιήσεις από τον player. Δεν ξέρω βέβαια αν έχουν όλοι αυτή τη δυνατότητα, πάντως με τον divx player γίνεται.

Επίσης και ο vlc player έχει αυτή τη δυνατότητα(η linux έκδοση τουλάχιστον).

Δημοσ.

Δοκιμασε να δεις τους υποτιτλους με VLC (τελευταια εκδοση), κανοντας δεξι κλικ στην εικονα -> subtitle και διαλεξε τον υποτιτλο (αν υπαρχει). Απλα μετακινησε πρωτα το srt αρχειο (αν υπαρχει) σε αλλο φακελο, μην νομιζεις οτι βλεπεις τον ενσωματωμενο ενω βλεπεις τον srt

Ετσι θα δουμε αν υπαρχει καν ο υποτιτλος μεσα στο αρχειο ή οχι (δηλ αν εγινε σωστα). Απαντησε τι ισχυει.

ΥΓ: Δες και τον σχετικο οδηγο στο wiki του insomnia

Δημοσ.

δεν υπαρχει λόγος να χρησιμοποιησεις το aviaddxsubs (χασιμο χρόνου) αν προκειται να δεις την ταινια στον υπολογιστη παρα μόνο αν το παιζεις σε καποιο παλιό dvd player ή τηλεοραση που δεν υποστηριζουν υποτιτλους ή ειναι πολυ μικροι και δε σε βολεύει. Αν υπαρχει καποιος άλλος λογος που δε μου ερχεται συγνωμη τοτε για το ακυρο Post μου.

Δημοσ.

θελω να δω τις ταινιες στο dvd αλλα και στο υπολογιστη που το βαζω να παιξει παλι δεν τους δειχνει εχωντας κανει τισ ρυθμησεις στο vlc

Δημοσ.

θελω να δω τις ταινιες στο dvd αλλα και στο υπολογιστη που το βαζω να παιξει παλι δεν τους δειχνει εχωντας κανει τισ ρυθμησεις στο vlc

Στο vlc κανε δεξι κλικ στην εικονα -> Subtitle -> και δεν αν υπάρχει καποιο subtitle track εκει.

Κατι μου λεει οτι το αρχειο srt δεν εχει το ιδιο ονομα με το αρχειο βιντεο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...