Προς το περιεχόμενο

WANTED : Jack Cable 3.5mm!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας! Εχω ψαξει πολυ να βρω ενα καλωδιο ( για επεκταση το χρειαζομαι ) με υποδοχες Jack 3.5mm. Απο την μια να ειναι αρσενικο και απο την αλλη θηλυκο και γενικα το μηκος του καλωδιου περιπου στα 3 μετρα. Για θεματα ηχου. Οπως αυτο εδω για παραδειγμα. Για να ειμαι ειλικρινης, το συγκεκριμενο καλωδιο θελω, αλλα αφου δεν το βρηκα σε καποιο online store, ειπα να το φτιαξω ή να το βρω διαφορετικα... Λιγη βοηθεια παρακαλω!

Δημοσ.

Γεια σας! Εχω ψαξει πολυ να βρω ενα καλωδιο ( για επεκταση το χρειαζομαι ) με υποδοχες Jack 3.5mm. Απο την μια να ειναι αρσενικο και απο την αλλη θηλυκο και γενικα το μηκος του καλωδιου περιπου στα 3 μετρα. Για θεματα ηχου. Οπως αυτο εδω για παραδειγμα. Για να ειμαι ειλικρινης, το συγκεκριμενο καλωδιο θελω, αλλα αφου δεν το βρηκα σε καποιο online store, ειπα να το φτιαξω ή να το βρω διαφορετικα... Λιγη βοηθεια παρακαλω!

Belkin 3m Jack Extension Stereo Cable 3.5mm Male to 3.5mm Female

3M 3.5mm Male to Female audio aux extension for stereo speakers ipod Cable Gold

JACK MALE TO JACK FEMALE CABLE 3m

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις απαντησεις! Φυσικα και εψαξα σε ebay και amazon, αλλα ψαχνω για μαγαζι στην Ελλαδα! Θελω να πληρωσω με αντικαταβολη! Και ευχαριστω lionheart75! Το τελευταιο λινκ θα χρησιμοποιησω!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...