zaskar Δημοσ. 8 Ιουνίου 2003 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2003 Παιδιά έχω ένα προβληματάκι με το Outlook. Όταν μου στέλνουν Attachments με κατάληξη .exe το πρόγραμμα μου απαγορεύει να τα αποθηκεύσω για λόγους ασφαλείας. Ξέρεται πως μπορώ να απενεργοποιήσω αυτή την επιλογή; στο Outlook XPress τα είχα καταφέρει από τον φάκελο «Ασφάλεια» αλλά εδώ δεν είναι στο ίδιο συμείο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jackal Δημοσ. 9 Ιουνίου 2003 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2003 Tha pas Tools, meta Options, ystera Security kai tha xemarkareis tin epilogh: "Do not allow attachments to be saved or opened that could pontentially be a virus." Ola auta vevaia an exeis XP kai Outlook 6.0. Jackal Rules ;-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zaskar Δημοσ. 9 Ιουνίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2003 oxi outlook express. anaferomouna sto outlook. sketo outlook Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jackal Δημοσ. 9 Ιουνίου 2003 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2003 Microsoft Outlook 2000 i twn XP? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zaskar Δημοσ. 9 Ιουνίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2003 Microsoft Outlook 2000, Microsoft Outlook 2000, Microsoft Outlook 2000, Microsoft Outlook 2000 OXI OUTLOOK EXPRESS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damdim Δημοσ. 10 Ιουνίου 2003 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2003 http://www.winguides.com/registry/display.php/793/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zaskar Δημοσ. 10 Ιουνίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2003 Fxaristw File mou. Poly oraios... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.