birginioss Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 O Πεινασμενος καρβελια ονειρευται ε;; Για μπειτε λιγο στο Site του ΠΛΑΙΣΙΟ... Μολις αλλαξε η ωρα εβγαλαν το nexus απο τον καταλογο... Μηπως ξημερωσει στα 299€?? Γιατι η τιμη του απο γνωστα skroutzoμαγαζα ειναι ηδη 380.. Αντε γιατι αμα δεν το προλαβω εγω θα φταιω που το ειπα!!
tonia_ant Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 O Πεινασμενος καρβελια ονειρευται ε;; Για μπειτε λιγο στο Site του ΠΛΑΙΣΙΟ... Μολις αλλαξε η ωρα εβγαλαν το nexus απο τον καταλογο... Μηπως ξημερωσει στα 299€?? Γιατι η τιμη του απο γνωστα skroutzoμαγαζα ειναι ηδη 380.. Αντε γιατι αμα δεν το προλαβω εγω θα φταιω που το ειπα!! sorry κιολας αλλα μηπως μπερδευεις το nexus s i9023 με το galaxy nexus? (αυτο εχει 380 στο σκρουτζ)
Nycos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Παιδια εγώ πήρα 1 πάντως του dad, 199! Πήγα στο κατάστημα και τους είπα για την προσφορά και αν μπορούσα (αν υπαρχει stock) να το παρω αμέσως και μου το μαγειρέψανε επιτόπου. Thanks τον φιλο στο 1ο ποστ για το notice
christs Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Παιδια εγώ πήρα 1 πάντως του dad, 199! Πήγα στο κατάστημα και τους είπα για την προσφορά και αν μπορούσα (αν υπαρχει stock) να το παρω αμέσως και μου το μαγειρέψανε επιτόπου. Thanks τον φιλο στο 1ο ποστ για το notice να σαι καλα αγορινα, καλοδουλευτο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα