Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτο το ξερουμε ολοι.οτι παλιοτερα φτηνα κινητα εκαναν.απλα εκεινα δεν εκαναν τιποτα αλλο.η βιντεοκληση για μενα ειναι μια αποτυχια γιατι και παλιοτερα που ειχα symbian που εκανε ζητημα να εκανα 2 φορες και αυτο για να δω αν δουλευει.αχρηστο πραγμα

Για μένα είναι αποτυχία των παρόχων που δεν έχουν καν σωστή κάλυψη στο 3g, αν υπήρχε 3g παντού και με καλη ταχύτητα θα έπαιζε μια χαρά. Έχω την εντύπωση ότι οι πάροχοι κινητής τηλεφωνίας κάνουν ότι θέλουν.

Sent from my iPhone using Insomnia

• Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αρκετά το ψάξαμε το θέμα της όμως' date=' εγώ έχω άλλη απορία. Υποστηρίζει η συσκευή Cosmote 2in1;[/quote']

Όχι δεν υποστηρίζει με Μαμα rom είτε 2.3 είτε ics. Λείπει το μενού της cosmote δεν υπάρχει η εφαρμογή στη ρομ. Με custom πρέπει να γίνεται χωρίς να το έχω δει.

Δημοσ.

Όχι δεν υποστηρίζει με Μαμα rom είτε 2.3 είτε ics. Λείπει το μενού της cosmote δεν υπάρχει η εφαρμογή στη ρομ. Με custom πρέπει να γίνεται χωρίς να το έχω δει.

Δυστυχως,με καμια rom δεν υποστηριζεται η λειτουργια καρτας 2in1 στο nexus s.

Σχετικη συζητηση εδω

Δημοσ.

Μη βιαζεστε! ακουγεται εντονα για το nexus απο βδομαδα στα 299!!!

τι μη βιαζεστε βρε φιλε μου? εισαι λιγο off topic, η προσφορα ηταν πριν 3 μερες, για 2 μερες, τωρα και να θελει κανεις, οσο και να βιαστει δεν υπαρχει.

Δημοσ.

Μα με πρόσβαση στο internet έχεις με όποιο πρόγραμμα θες.Ο val007 εννοεί την βιντεοκλήση που είχαμε προ smartphones.Χωρίς internet,χωρίς δεδομένα.Καταναλώνεις λεπτά,όχι mb.Δεν χρειάζεται να έχεις ανοιχτό/signed in κανένα πρόγραμμα,ούτε εσύ ούτε ο άλλος.Αν έχεις βιντεοκλήση όπως λέω εγώ,θα έχεις τέτοια επιλογή όταν πας να καλέσεις κάποια από τις επαφές σου,όπως στα Galaxy.

Και δεν καταλαβαίνω γιατί δεν θεωρείτε το Talk εξωτερικό πρόγραμμα,επειδή είναι της Google και είναι προεγκατεστημένο?

Edit:Να συμπληρώσω επί του θέματος ότι θεωρώ κι εγώ το κινητό πολύ καλό σε αυτά τα χρήματα,μπράβο στον christs.

τη βιντεοκληση που ειχαμε παλια δεν την εχει γενικα το android

το android κανει βιντεοκληση μεσω προγραμματων και καταναλωνοντας data , οχι λεπτα βιντεοκλησης

βιντεοκληση μεσω 3g γινεται μια χαρα (αλλα καταναλωνοντας δεδομενα), οπως και voip

κανενα nexus δεν εχει ραδιοφωνο , γιατι δεν το περιεχει η google στο λειτουργικο (στυλ ios :rolleyes: )

οσοι εχουν ραδιοφωνο σε στοκ συσκευες, το εχουν επειδη το βαζουν οι αλλοι κατασκευαστες

επισης το android απο μονο του δεν εχει ελληνικο πληκτρολογιο , αρα θα πρεπει να βρειτε καποιο απο το market (οι αλλοι κατασκευαστες βαζουν ελληνικα οπου υπαρχουν στοκ, ελληνικο μενου εχουν τα nexus)

το ics τρεχει μια χαρα στο nexus s , οπως τρεχει μια χαρα (με custom rom) και στο galaxy s

δεν ειναι βαρυ

παντως ακουγονται και φημες για galaxy nexus στα 300 ευρω και απο τα μεγαλα μαγαζια , οποτε θα προτεινα υπομονη μπας και οντως βγει καμια προσφορα γιατι το συγκεκριμενο ειναι αιωνες μπροστα

τι μη βιαζεστε βρε φιλε μου? εισαι λιγο off topic, η προσφορα ηταν πριν 3 μερες, για 2 μερες, τωρα και να θελει κανεις, οσο και να βιαστει δεν υπαρχει.

galaxy nexus μαλλον θελει να πει και αν οντως ισχυει θα γινει της μουρλης, αφου προκειται για το καλυτερο διπυρηνο σε "τιμη χωμα"

Δημοσ.

Αυτό το γνωρίζει κανείς άλλος???

Δημοσ.

qsis μαλλον δεν καταλαβες τι εγραψε στο πρωτο σκελος ο φιλος. Εγραψε "μη βιαζεστε," εννοωντας οτι μη βιαζεστε να παρετε το nexus s στα 200, μιας και θα βγει (απ οτι λεει) το nexus στα 300. Οποτε, τον ενημερωσα οτι και να θελει κανεις να βιαστει, το nexus s στα 200 δεν το βρισκει τωρα. ξεστοκαρε στανταρ το πλαισιο αυτες τις 2 μερες προσφορας.

Δημοσ.

απλα επειδη υπαρχει και φημη για το galaxy nexus στα 300 , πιστεψα οτι εννουσε αυτο, το nexus s στα 300 δεν ειναι καν προσφορα :-(

Δημοσ.

απλα επειδη υπαρχει και φημη για το galaxy nexus στα 300 , πιστεψα οτι εννουσε αυτο, το nexus s στα 300 δεν ειναι καν προσφορα :-(

σαφως. Μακαρι να παει σε τετοια τιμη, αν και προσωπικα κραταω μικρο καλαθι, δεν πιστευω οτι θα γινει καποιο τετοιο θαυμα. :fear:

Δημοσ.

ο πεινασμενος καρβελια ονειρευεται :mrgreen:

στα 399 ισως....

Δημοσ.

Τα 399 ευρώ δεν αποτελούν προσφορά από τη στιγμή που ξεκινάει στα 370 όπως μπορείς να δεις εδώ.

Επομένως τα 299 ευρώ είναι μια χαρά τιμή και όχι απίθανο να την δούμε άμεσα.

Δημοσ.

Τα 399 ευρώ δεν αποτελούν προσφορά από τη στιγμή που ξεκινάει στα 370 όπως μπορείς να δεις εδώ.

Επομένως τα 299 ευρώ είναι μια χαρά τιμή και όχι απίθανο να την δούμε άμεσα.

μακαρι

2 8α παρω στην τιμη του ενος :mrgreen:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...