christs Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 αντε να δουμε ποσα ακομα ποστς θα φαμε γραφοντας τα ιδια και τα ιδια για τις βιντεοκλησεις... σαν να κουρασε.
Meraklis56 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Όσο για τη προσφορά θα περίμενα τα multirama που κάθε χρόνο βγάζουν προσφορά στα galaxy s , galaxy sii στα 299€ και galaxy siii στα 479€. S3 με τέτοια τιμή θα δεις του χρόνου,λίγο πριν ανακοινωθεί το S4...Ακριβώς έτσι έγινε και με το S2, 470 είχε τον Φεβρουάριο.Όσο για τη προσφορά,για το S2,μου είναι λίγο δύσκολο να πιστέψω απο 499 να το πάνε 299.Μακάρι,αλλά όχι.200 Ευρώ είναι πολλά λεφτά,Άρη.
saks80 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 ρε παιδια το 2006 εκανα συνεχως βιντεοκλησεις με πολυ καλη ποιοτητα απο μικρο-μεσαιο κινητο και μηδαμινο κοστος (απο πακετο της vodafone cu). τωρα 6 χρονια αργοτερα θελετε να μου πειτε οτι ουτε τα πιο ακριβα δεν υποστηριζουν βιντεοκληση (κανονικη βιντεοκληση, οχι πχ μεσω skype που ειναι καθαρα θεμα ταχυτητας του 3G)? αυτο το ξερουμε ολοι.οτι παλιοτερα φτηνα κινητα εκαναν.απλα εκεινα δεν εκαναν τιποτα αλλο.η βιντεοκληση για μενα ειναι μια αποτυχια γιατι και παλιοτερα που ειχα symbian που εκανε ζητημα να εκανα 2 φορες και αυτο για να δω αν δουλευει.αχρηστο πραγμα
deadp Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δεν είναι άχρηστο, εγώ βλέπω τον ανηψιό μου καθημερινά. Όταν βρεθήκαμε μετά από μήνες, με αναγνώρισε κανονικά, ήρθε και κάθισε κοντά μου, ενώ αν δε με είχε ξαναδεί (όπως την κοπέλα μου), δε θα με πλησίαζε καν. Έμαθε ο μικρός και σηκώνει μόνος του το τηλέφωνο, και με τη βιντεοκλήση δεν έχει κι ακτινοβολία στο κεφαλάκι του... Ανεκτίμητη λοιπόν η βιντεοκλήση, ανάλογα πάντα με τη χρήση και την ανάγκη. Αρκετά το ψάξαμε το θέμα της όμως, εγώ έχω άλλη απορία. Υποστηρίζει η συσκευή Cosmote 2in1;
christs Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δεν είναι άχρηστο, εγώ βλέπω τον ανηψιό μου καθημερινά. Όταν βρεθήκαμε μετά από μήνες, με αναγνώρισε κανονικά, ήρθε και κάθισε κοντά μου, ενώ αν δε με είχε ξαναδεί (όπως την κοπέλα μου), δε θα με πλησίαζε καν. Έμαθε ο μικρός και σηκώνει μόνος του το τηλέφωνο, και με τη βιντεοκλήση δεν έχει κι ακτινοβολία στο κεφαλάκι του... Ανεκτίμητη λοιπόν η βιντεοκλήση, ανάλογα πάντα με τη χρήση και την ανάγκη. Αρκετά το ψάξαμε το θέμα της όμως, εγώ έχω άλλη απορία. Υποστηρίζει η συσκευή Cosmote 2in1; και ποια η διαφορα, αν για παραδειγμα πραγματοποιουσες βιντεοκληση με skype κτλ μεσα απο το κινητο σου?? ή στην τελικη, απο το λαπτοπ σου? εχετε μεγιστοποιησει και γιγαντωσει ενα θεμα που μικροτερη σημασια εχει πραγματικα.
deadp Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Ας πούμε ότι ο αδελφός μου δεν έχει σχέση με υπολογιστές και συναφή, που να του πω για το skype, το Gtalk κλπ... Αν έχεις απάντηση στην τελευταία μου ερώτηση γιατί η συσκευή με ενδιαφέρει, έχει καλώς.
stars Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Καλο αλλα παλιο. Κλεινει σχεδον 2 χρονια ζωης. Ημουν νιος και γερασα.
christs Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Ας πούμε ότι ο αδελφός μου δεν έχει σχέση με υπολογιστές και συναφή, που να του πω για το skype, το Gtalk κλπ... Αν έχεις απάντηση στην τελευταία μου ερώτηση γιατί η συσκευή με ενδιαφέρει, έχει καλώς. ελα τωρα φιλε μου, τι εννοεις δεν εχει σχεση με υπολογιστες, δηλαδη δε μπορει να καθησει μπροστα απο την καμερα του λαπτοπ του, και να πατησει ενα "αποδοχη" στην κληση σου, και να μιλησετε?? Ειπαμε, ωραιοι οι ενδοιασμοι σας για την ελλειψη βιντεοκλησης 3g, μαζι σας και εγω που θα την ηθελα να υπαρχει για καλο και για κακο, αλλα αυτο που γινεται απο χθες στο συγκεκριμενο τοπικ εχει ξεπερασει τη λογικη. Μη κανετε την τριχα τριχια, ξανα ειπαμε οτι ολα τα android κινητα πλην 2-3 μονο δεν εχουν την βιντεοκληση που μαθαμε ολοι στα παλια μας μοντελα, και καλο ειναι να προσαρμοστουμε στη νεα κατασταση, μεσω των τοσων αλλων τροπων που μας παρεχει η τεχολογια. Η τεχνολογια εξελλισεται, και μαζι μ αυτην και η ζωη του ανθρωπου, ο οποιος και προφανως πρεπει να συμβαδισει με την αναπτυξη της τεχνολογιας. Κανεις μας δεν ηξερε πριν 10 χρονια το skype. Τωρα ομως, μπαινει στη ζωη μας και πρεπει να μαθουμε καποια πραγματα παραπανω. Απο κει και περα, σε οποιον δεν αρεσει το Nexus S στα 200 ευρω, ωραια ας μας ενημερωσει για μια καλυτερη επιλογη στα λεφτα αυτα να του βγαλω το ομορφο nike καπελακι μου, οποιος το βρισκει παλιο, μαπα, και τα συναφη, ας παει σε καποιο καινουριο, σαν το Galaxy S 3 στα 650 ευρω, αλλα τοσο σκοτισμα για το τιποτα το βρισκω εντελως αχρειαστο. Καλο αλλα παλιο. Κλεινει σχεδον 2 χρονια ζωης. Ημουν νιος και γερασα. το κινητακι εχει πρωτη release το Δεκεμβριο του 2010. Εδω προφανως θα ηρθε λιγο αργοτερα. Απο που βγαινει οτι κλεινει 2 χρονια ζωης, το αφηνω πανω σας να το βγαλετε. Στο τελος, μ αυτα που γραφετε, θα με κανετε να το αγαπησω και εγω το ρημαδι, ενω δεν το γουσταρω λογω της ελλειψης microSD και radio. Αλλα ειπαμε, οχι και ετσι ρε παιδια.
beez Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 εναλλακτικα το S5690 στα 180 ευρώ τι λεει? βλεπω οτι δεν εχει amoled οθονη, χειρότερη καμερα, αλλα ειναι ανθεκτικο και εχει μικρο εσ-ντι
christs Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 εναλλακτικα το S5690 στα 180 ευρώ τι λεει? βλεπω οτι δεν εχει amoled οθονη, χειρότερη καμερα, αλλα ειναι ανθεκτικο και εχει μικρο εσ-ντι Yστερει σημαντικα. Περα απο τη χαωδη διαφορα στην οθονη και την καμερα, υστερει επισης στη μνημη, τα 16 gb που σου δινει σαν χωρο το Nexus μπροστα στην κουτσουλια των 150ΜΒ ειναι μεγαλο θεμα. Επισης, υπαρχει χαος μεταξυ τους στο θεμα hardware, cpu - gpu . Tελος, το Nexus S ειναι ενα pure android κινητο, με την IcS απανω του να κυλαει, σε αντιθεση με το xcover που δε μπορει να το κοιταξει στα ματια σε τετοια θεματα...
achilles_g_ Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 θεωρώ το galaxy s πιο ολοκληρωμένο κινητό και έχει όλα τα + amoled microsd ραδιόφωνο βιντεοκλήση υποστήριξη 2in1 sim Στα μονοπύρηνα το θεωρώ το κορυφαίο, το ότι κλείνει 2 χρόνια σήμερα δεν μου λέει τπτ από τη στιγμή που πολλά καινούργια υπολείπονται σε specs.
Zandim Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Εγω παντως με κινεζικο android , dual sim κι ολας , κανω βιντεοκλησεις κανονικα. Ετσι για την ιστορια...
christs Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 θεωρώ το galaxy s πιο ολοκληρωμένο κινητό και έχει όλα τα + amoled microsd ραδιόφωνο βιντεοκλήση υποστήριξη 2in1 sim Στα μονοπύρηνα το θεωρώ το κορυφαίο, το ότι κλείνει 2 χρόνια σήμερα δεν μου λέει τπτ από τη στιγμή που πολλά καινούργια υπολείπονται σε specs. ετσι ειναι, στα 250 ευρω και τα 2, προτιμω με χιλια το galaxy. Αλλα πλεον, αν ειναι αν δωσεις 250, καλυτερα να πας για διπυρηνο, ή να περιμενεις για ενα τετοιο.
Errik Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 To galaxy S, δεν παίρνει ICS, και δεν έχει flash στην φωτογραφική, που το καθιστά άχρηστο για βραδυνές φωτο. Επίσης τα 16GB τα θεωρώ ικανοποιητικά για κινητό, δύσκολα χρειάζεσαι παραπάνω, και μετά αρχίζει λίγο να κολλάει το κινητό όταν κάνει media scan... Παρόλα αυτά, η AMOLED οθόνη του Galaxy, δεν συγκρίνεται με την S-LCD του Nexus που έρχεται στην Ελλάδα. Τα λέω απο προσωπική χρήση (έχω τo Galaxy...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα