Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Oι 2 φωστηρες που βαθμολογησαν την προσφορα αυτη ως κακη, δινοντας 1-2 αστερια, αν εχουν την καλοσυνη θα θελα να μου επιχειρηματολογησουν ως προς την επιλογη τους αυτη, για να καταλαβω και εγω, με ποιο κριτηριο βαθμολογειται εδω μεσα μια προσφορα για 2 ημερες μονο.

Ευχαριστω.

• Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Galaxy S και 2 εχει βιντεοκληση..γιατι οχι Nexus S;; :-(

δεν θελω μεσω προγραμματων..

Γιατι, ποιος ειπε οτι το nexus s δεν εχει; μεσω του talk (δλδ χωρις εξτρα προγραμματα) εχει μια χαρα.

Δημοσ.

πολύ καλή προσφορά, άντε και σε τέτοια τιμή το galaxy s2 σύντομα

Sent from my iPhone using Insomnia

Μακαρι...αλλα δυσκολο το βλεπω προς το παρον να πεσει τοσο πολυ..

Δημοσ.

Γιατι, ποιος ειπε οτι το nexus s δεν εχει; μεσω του talk (δλδ χωρις εξτρα προγραμματα) εχει μια χαρα.

αν ουτε wifi,παιζει 3g βιντεοκληση;

Δημοσ.

αν ουτε wifi,παιζει 3g βιντεοκληση;

νομιζω ναι χωρις να ειμαι σιγουρος διοτι τυχαίνει να εχω παντα wifi Οταν κανω v. κληση.

Δημοσ.

Μα το Talk είναι έξτρα πρόγραμμα,απλά είναι προεγκατεστημένο σε όλους.Έτσι όλα έχουν βιντεοκλήση,το ίδιο με το να βάλεις skype,viber κτλ είναι.Τα Galaxy που αναφέρουν κάποιοι έχουν και την παλιά καλή βιντεοκλήση μέσω δικτύου τηλεφωνίας και όχι μέσω internet.Καλείς απλά τον αριθμό του άλλου,δεν χρειάζεται να έχεις κανένα πρόγραμμα ανοιχτό.Η ποιότητα ίσως να είναι λίγο καλύτερη και επίσης στα 1500 λεπτά κλήσεων που έχουν πολλοί,συμπεριλαμβάνονται και οι βιντεοκλήσεις οπότε δεν χρεώνεσαι data αν έχεις περιορισμένα.

Δεν γνωρίζω συγκεκριμένα αν το Nexus S έχει βιντεοκλήση όπως τα Galaxy,μιας και είναι Samsung κι αυτό,αλλά αν δεν έχει η απάντησή σου είναι παραπλανητική νομίζω προς κάποιον που ψάχνει αυτό το χαρακτηριστικό.

Δημοσ.

Μα το Talk είναι έξτρα πρόγραμμα,απλά είναι προεγκατεστημένο σε όλους.Έτσι όλα έχουν βιντεοκλήση,το ίδιο με το να βάλεις skype,viber κτλ είναι.Τα Galaxy που αναφέρουν κάποιοι έχουν και την παλιά καλή βιντεοκλήση μέσω δικτύου τηλεφωνίας και όχι μέσω internet.Καλείς απλά τον αριθμό του άλλου,δεν χρειάζεται να έχεις κανένα πρόγραμμα ανοιχτό.Η ποιότητα ίσως να είναι λίγο καλύτερη και επίσης στα 1500 λεπτά κλήσεων που έχουν πολλοί,συμπεριλαμβάνονται και οι βιντεοκλήσεις οπότε δεν χρεώνεσαι data αν έχεις περιορισμένα.

Δεν γνωρίζω συγκεκριμένα αν το Nexus S έχει βιντεοκλήση όπως τα Galaxy,μιας και είναι Samsung κι αυτό,αλλά αν δεν έχει η απάντησή σου είναι παραπλανητική νομίζω προς κάποιον που ψάχνει αυτό το χαρακτηριστικό.

μα δεν καταλαβες, οταν λεω μεσω talk εννοω για οσους εχουν προσβαση στο ιντερνετ. Χωρις talk (το οποιο δεν ειναι εξωτερικο προγραμμα) νομιζω απο την 2.3.6 εχει.

Δημοσ.

μα δεν καταλαβες, οταν λεω μεσω talk εννοω για οσους εχουν προσβαση στο ιντερνετ. Χωρις talk (το οποιο δεν ειναι εξωτερικο προγραμμα) νομιζω απο την 2.3.6 εχει.

Μα με πρόσβαση στο internet έχεις με όποιο πρόγραμμα θες.Ο val007 εννοεί την βιντεοκλήση που είχαμε προ smartphones.Χωρίς internet,χωρίς δεδομένα.Καταναλώνεις λεπτά,όχι mb.Δεν χρειάζεται να έχεις ανοιχτό/signed in κανένα πρόγραμμα,ούτε εσύ ούτε ο άλλος.Αν έχεις βιντεοκλήση όπως λέω εγώ,θα έχεις τέτοια επιλογή όταν πας να καλέσεις κάποια από τις επαφές σου,όπως στα Galaxy.

Και δεν καταλαβαίνω γιατί δεν θεωρείτε το Talk εξωτερικό πρόγραμμα,επειδή είναι της Google και είναι προεγκατεστημένο?

Edit:Να συμπληρώσω επί του θέματος ότι θεωρώ κι εγώ το κινητό πολύ καλό σε αυτά τα χρήματα,μπράβο στον christs.

Δημοσ.

Τζαμπα το κανετε θεμα ρε σεις, ολα τα smartphones πλην ελαχιστων εξαιρεσεων δεν εχουν την παλια γνωστη βιντεοκληση, μιας και κριθηκε ασυμφορη για τις εταιριες κινητης τηλεφωνιας , και οχι μονο. Αν καποιος, επιλεγει με πρωτιστο λογο να κανει βιντεοκλησεις μονο με 3g, τοτε καλως, να επιλεξει ενα απο τα ελαχιστα κινητα smartphone που του δινουν αυτη τη δυνατοτητα. Αν οχι, και βολευεται και με βιντεοκληση μεσω δεδομενων-ιντερνετ κτλ κτλ, τοτε καλως, ειναι ενας νορμαλ χρηστης και πελατης των smartphone της εποχης μας.

edit: ευχαριστω pedrojay φιλαρακι :)

Δημοσ.

Ναι,έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό.Απλά ο val007 έχω την εντύπωση ότι ρώτησε για την παλιά βιντεοκλήση την οποία έχουν απότι ξέρω μόνο τα SGS.Γι΄αυτό η επέμβαση,μην μπερδεύτηκε απο αυτό που έγραψε ο φίλος geowizard και κάνει λάθος αγορά,μιας και έχω δει αρκετούς που δίνουν μεγάλη σημασία σε αυτό το χαρακτηριστικό.Voip κλήσεις κάνουν όλα τα smartphones μέσω διάφορων προγραμμάτων όπως και του Gtalk.

Σε καμία περίπτωση δεν εναντιώνομαι στον geowizard,απλά θέλησα να βοηθήσω μη δημιουργηθεί κάποια λάθος εντύπωση :)

Δημοσ.
Και δεν καταλαβαίνω γιατί δεν θεωρείτε το Talk εξωτερικό πρόγραμμα,επειδή είναι της Google και είναι προεγκατεστημένο?

Το play, talk, maps, browser κτλ που ερχονται αναγκαστικα μαζι με το ανδροιδ δεν τα θεωρουμε εξωτερικα προγραμματα.

Δημοσ.

Ναι,έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό.Απλά ο val007 έχω την εντύπωση ότι ρώτησε για την παλιά βιντεοκλήση την οποία έχουν απότι ξέρω μόνο τα SGS.Γι΄αυτό η επέμβαση,μην μπερδεύτηκε απο αυτό που έγραψε ο φίλος geowizard και κάνει λάθος αγορά,μιας και έχω δει αρκετούς που δίνουν μεγάλη σημασία σε αυτό το χαρακτηριστικό.Voip κλήσεις κάνουν όλα τα smartphones μέσω διάφορων προγραμμάτων όπως και του Gtalk.

Σε καμία περίπτωση δεν εναντιώνομαι στον geowizard,απλά θέλησα να βοηθήσω μη δημιουργηθεί κάποια λάθος εντύπωση :)

τα samsung galaxy s και sii κάνουν κανονικά βιντεοκλήση. Το pure android δεν υποστηρίζει τέτοιου είδους βιντεοκλήση αλλά εδώ έχει βάλει το χεράκι της η μαμά samsung. Tο ίδιο συμβαίνει και με την κάρτα 2in1, όπου στο sii λειτουργεί υποδειγματικά. Να αναφέρω επίσης ότι το lg optimus 2x δέχεται κανονικά βιντεοκλήση αλλά δεν μπορεί να πάρει. Μισές δουλειές η lg.

Δημοσ.

@geowizard

Έτσι όπως το θέτεις έχεις δίκιο.Κάπου στην πορεία το "έξτρα" πρόγραμμα έγινε "εξωτερικό".Ήθελα απλά να τονίσω ότι το εκάστοτε πρόγραμμα δίνει την δυνατότητα βιντεοκλήσης και όχι το android εγγενώς σαν λειτουργικό εκτός από τις εξαιρέσεις που αναφέρθηκαν.

@achilles

Όχι μόνο το pure android,αλλά ούτε οι υλοποιήσεις άλλων εταιριών.

Sony Ericsson,HTC,Motorola,LG δεν υποστηρίζουν επίσης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...