Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους. Στο ΦΒ , στο γκρουπακι του Πλαισιου (πλαισιο-plaisio) μου ηρθε αυτο το μηνυμα:

Νέα προσφορά για τους Facebook Fans μας!

Θες ένα από τα ταχύτερα Android Smartphone?

Samsung Nexus S Black με 1GHz επεξεργαστή και κάμερα 5Mp και δώρο χάρτες Ginius Driver-Don't Panic (GR) από 249€ ΜΟΝΟ 199€

Μην ξεχνάς κάθε Facebook Fan μπορεί να αγοράσει μόνο ένα τεμάχιο και για αγορά μέσω internet να γράψει τη φράση «Facebook Fan» στο πεδίο με τα σχόλια στο καλάθι αγοράς, ώστε να ισχύει η ειδική τιμή!

Η προσφορά λήγει τη Δευτέρα (28/5/2012) 12 το βράδυ! :)

Link

η τιμη ειναι η φτηνοτερη της αγορας, τουλαχιστον για Ελλαδα σιγουρα, τοσο καιρο το κινητο εκανε παντου 250 ευρω.

• Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κανονικα εχει βιντεοκληση?

Εχει βιντεοκληση , οπως ενημερωσε ο geowizard μεσω του talk (δλδ χωρις εξτρα προγραμματα)

κ μεσω προγραμματων like skype κτλ κτλ, μιας και διαθετει και δευτερεουσα καμερα μπροστα. pure 3g βιντεοκληση πλεον δεν εχει σχεδον κανενα κινητο, εκτος π.χ. απο το galaxy s και κανα 2-3 ακομα!

Παιδια, μιλαμε για pure android συσκευη, και αυτο της δινει μια μεγαλη ταχυτητα. Γενικα ειναι πολυ καλη και τιμια συσκευη στα 200 ευρω, για πρωτη φορα σε τετοια τιμη, απ οσο θυμαμαι.

Επεξ/σία από christs
Δημοσ.

εγώ το παράγγειλα πάντως γιατι σκεφτόμουν να το πάρω ετσι και αλλιως (είμουν μεταξύ αυτου και 2-3 άλλων), επιβεβαίωσα και τηλεφωνικά την τιμή και παραλαμβάνω τρίτη.

πιστεύω είναι καλή περίπτωση σε αυτή την τιμή.

Δημοσ.

Κινητάρα παιδιά :) χτυπήστε το και αφήστε τα θύματα να πληρώνουν διπλάσια λεφτά για μεταχειρισμένα κινητά επειδή έχουν επάνω το μιλαράκι

Δημοσ.

αμα διαβασετε πάντως στο ιντερνετ όσοι έχουν βαλει το ice cream μετά απο αυτό το κινητό γίνεται απίστευτα αργό και η μπαταρια τελειώσει σε 8 ώρες και το κακό απο όσο ξέρω αμα την έχει δεν μπορεις να γυρίσεις στην 2.3

Δημοσ.

αμα διαβασετε πάντως στο ιντερνετ όσοι έχουν βαλει το ice cream μετά απο αυτό το κινητό γίνεται απίστευτα αργό και η μπαταρια τελειώσει σε 8 ώρες και το κακό απο όσο ξέρω αμα την έχει δεν μπορεις να γυρίσεις στην 2.3

αυτο το πραγμα λεγεται για ολα τα κινητα της κατηγοριας 150-250 ευρω. ειναι προφανες οτι οι δυνατοτητες τους δεν ειναι για να σηκωνουν απροβληματιστα την ice cream, ειναι λογικο. Παντως, αυτο δεν μεταβαλλει σε κανενα ποσοστο την αξια του συγκεκριμενου κινητου στα 200 ευρω. Πολυ απλα μενεις στην gingerbread , ή του κολλας custom rom και βαζει nitro.

Δημοσ.

καλα αυτα το οτι το κινητο δεν σηκωνει την ICS ειναι τρελες μουφες! Το κινητο με την 4.0.4 δεν κολλαει ποτε, και συγκριτικα με αλλα κινητα της ιδιας κατηγοριας που τρεχουν 2.3 (galaxy s lg p970) ειναι πολυ πιο smooth. Η μπαταρια μου φουλ χρηση που κανω εγω μονιμα 3g κραταει ακριβως μια μερα. Τι αλλο μπορεις να παρεις στα ιδια λεφτα?

Δημοσ.

What? σφαιρα παει, και για μπαταρια μη μιλήσω. Αγοραστε το με τα 1000

Δημοσ.

παιδια οτι διαβασα στο ιντερνετ εγραψα και εγω το σκεφτομαι να το παρω το κινητο

Δημοσ.

παιδια οτι διαβασα στο ιντερνετ εγραψα και εγω το σκεφτομαι να το παρω το κινητο

ειναι πολυ καλο, να το παρεις.

Δημοσ.

Τόσο καιρό στα 200 έπρεπε να ήταν, αλλά οκ είναι μια χαρά στα 200.

Κα φυσικά η 4.04 μια χαρά τα πάει, δεν κολλάει κτλ.

Δημοσ.

Καλο κινητο, παλιο πλεον, αλλα τη δουλεια του την κανει. Προ 5-6 μηνων υπηρχε το galaxy S σε αντιστοιχη τιμη που ειναι ακομη καλυτερο, αλλα πλεον εμεινε το nexus. Κατ'εμε εδω και μηνες επρεπε να πωλειται στην τιμη αυτη, συνεπως για μπατζετ εως 200 ευρω ισως να ειναι απτις καλυτερες προτασεις, αν οχι η καλυτερη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...