papazaf Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Αυτη την σιγμη εχω το παρων συστημα: Phenom II 955 οχι κλοκαρισμενο πανω στην GA-770TA-UD3 με 4GB(2x2) Geil CL 8-8-8-28 μια ΑΤΙ 5770 Οθονη DELL U2412M στα 1920Χ1200 Μια TPlink pci wifi καρτα OCZ vertex 2 120GB SSD και κανα 2 σκληρους PSU entasis 650 και σκεφτομαι να κανω μια αναβαθμιση.Δεν ξερω τι θα ηταν καλο να αλλαξω, να κρατησω τον Phenom?η καρτα θελει σιγουρα αλλαγη, να αλλαξω μητρικη , μνημες? να το πεταξω ολο? το συστημα ειναι για γενικη χρηση Το σημαντικο ειναι οτι απο τοτε που ετσησα αυτο το συστημα , εχω ολα μπλε οθονες στα WIN7 εχω ψαξει τα παντα κ ακρη δεν εχω βρει. το budget μου ειναι κανα 200-300 Ε εχει κανεις να προτεινει κατι?
stm00192 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Το συστημα σου ειναι πολυ καλο και υπεραρκετο για τα παντα... Εγω μονο μια καρτα γραφικων θα αλλαζα . Για τις μπλε οθονες ψαξου πρωτα με τις μνημες. Πολυωρο bootable memtest να δουμε τι θα δειξει!
whocares Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Αλλαγή σε επεξεργαστή δεν θες, όπως ούτε σε μνήμες. Αν θες μπορείς να προσθέσεις άλλα 4Gb και να πας 8 στο σύνολο Για την κάρτα που λες ότι θέλει σίγουρα αλλαγή. Προσδιόρισε την γενική χρήση που λες. Παιχνίδια παίζεις; Αν ναι ποια; Το Psu πρέπει να είναι το etasis και όχι το entasis. Κλείνοντας ψάξου στο θέμα με τις μπλε οθόνες. Τα πάντα που δοκίμασες ποια είναι; Memtest έκανες και γενικά έλγχο του Hardware σου; Στο φάκελο c:\windows\minidumps λογικά έχεις κάποια αρχεία μέσα. Οπότε άρχισε απο το ψάξιμο στις μπλε οθόνες και μετά σε αλλαγές ΑΝ χρειάζονται.
paok4dim Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Νομιζω οτι ειναι προβλημα του ssd γενικα η ocz ειχε προβληματα με τις "μπλε οθονες". Δοκιμασε να κανεις firmware update στον ssd μηπως λυθει το προβλημα.
papazaf Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 παιδια εχω τρεχει memtest απειρα overnight και βγαινουν ok τα minidump δειχνουν το καθενα διαφορετικα πραγματα μια drivers μια services οτι μπορει να μου ριξει BSOD μου το εχει κανει, ενα χρονο ψαχνω. αυτο που μ κανει εντυπωση ειναι οτι στον ενα δισκο εχω Ubuntu, οταν μουταρω στο linux και ξανα γυριζω στα win , το bios χανει την ωρα? φταει η Μητρικη???τι να πω? το firmware του δισκου ειναι το τελευταιο τωρα για να βαλω εχτρα μνημη πρεπει να βρω με τα ιδια timings εκτος αν παω νεες σε CL 9, θα δω διαφορα στην ταχυτητα? Καρτα θελω σιγουρα γιατι που και που παιζω κανε game στυλ mass effect, καμια μεταχειρισμενη 6850? το PSU ειναι οκ? αρα αν καταλαβα καλα με μνημες και καρτουλα λετε οτι ειμαι οκ?
stm00192 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 To τροφοδοτικό είναι παραπάνω απο οκ εφόσον είναι το etasis και όχι το entasis Η 6850 είναι καλη για αυτά που θες αλλα να ξερεις ότι σιγα σιγα θα αρχίσει να ζοριζεται στην αναλυση που παιζεις. Τωρα το θέμα έινια να δούμε αν έχει προβλημα η μητρική σου.... οποτε και να χρειαζεται αλλαγή... απο θέμα επεξεργαστή είσαι αρχοντας παντως οποτε μην την σκεφτεσε καν την αλλαγη του.
petranthe Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Φίλε μου κάνε ένα firmware upgrade για τον ssd σου. Πολλοί είχαν πρόβλημα και λύθηκε μετά από αυτό.
Phoenix4 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Phenom II 955 οχι κλοκαρισμενο πανω στην GA-770TA-UD3 με 4GB(2x2) Geil CL 8-8-8-28 μια ΑΤΙ 5770 Οθονη DELL U2412M στα 1920Χ1200 Μια TPlink pci wifi καρτα OCZ vertex 2 120GB SSD και κανα 2 σκληρους PSU entasis 650 Μέσο όρο μια χαρά είσαι πραγματικά. Τα πιο αδύναμα κομμάτια πάνω στον υπολογιστή αυτή την στιγμή είναι RAM και GPU , Από RAM μπορείς να πάρεις αυτές http://www.skroutz.gr/s/382655/Corsair-Vengeance-8GB-Dual-Channel-DDR3-Memory-Kit-CMZ8GX3M2A1866C9R.html Από κάρτα γραφικών εδώ κοστίζει 150~ ευρώ πάει ανάλογα με το πόσα μπορείς να δώσεις , μία καλή επιλογή είναι αυτή εδώ http://www.skroutz.gr/s/343118/Sapphire-Radeon-HD6870-1GB.html
papazaf Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 η μητρικη παιρνει μερχι 1600oc δεν παιρνει τις Venegeance, εκτος αν τις τρεχω στα 1600 με πιο σφικτο timing η καρτα ειναι οκ η ειναι καλυτερη μια τις σειρασ 7?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα