Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ελπίζω να μην είναι σαν την αθλιότητα του 4, γιατί πάντα ήθελα να παίξω ένα open-world game με βάση το Τόκιο!

Δημοσ.

Λυστε μου μια απορια γιατι τα εχω μπερδεψει.

Πηγα προχθες στα Public και ειδα προς πολειση το τελευταιο Yakuza που ειχε βγει (οχι το 4 καπως αλλιως το λεγανε), γυρναω να δω απο πισω και ειχε κατι ζομπι κλπ.

Και ρωταω εγω τωρα, η σειρα Yakuza ειναι παιχνιδι με ζομπι ή εχει να κανει με συμμοριες κλπ?Μηπως το παιχνιδι που ειδα εγω ηταν καποια αλλη εκδοση οπως ειχανε βγαλει και για το Red Dead Redemption την Undead Nightmare?

Δημοσ.

Αυτό που λές ήταν το Dead Souls και ήταν spin-off, καμία σχέση δηλαδή με την κανονική σειρά που έχει να κάνει με συμμορίες...

Δημοσ.

Αυτό που λές ήταν το Dead Souls και ήταν spin-off, καμία σχέση δηλαδή με την κανονική σειρά που έχει να κάνει με συμμορίες...

αρα καλα καταλαβα εγω οτι εχει να κανει με συμμοριες.

για pc βγαινει το παιχνιδι?

επεισης πεφτει καθολου ξυλο ή μονο με πιστολιδι ειναι?

Επισκέπτης
Δημοσ.

keep trolling, trolling, trolling, trolling...

Kαλα δεν απαγορευεται να εχει και αποψη ο ανθρωπος.Ουτε εμενα με ενθουσιασαν ποτε τα yakuza.Η αληθεια ειναι ομως οτι δεν ασχοληθηκα οσο θα επρεπε μαζι τους.Με ξενερωναν απο την αρχη για καποιο λοογο και τα αφηνα.

Το παιχνιδι εχει πολλους φανατικους fans και ειναι σεβαστο αυτο.Δεν μπορει να αρεσει σε ολους ομως.:)

Δημοσ.

nice....μόλις τελειωσα το dead souls...

καλο το story αλλα βαρέθηκα τα zombie... το 4 μου άρεσε πολύ πάντως.

ελπίζω και το 5

Δημοσ.

Α καλά, εσύ είσαι το αντίπαλο δέος του empire1924. I'm out...

Εσύ πάλι δεν έχεις αντίπαλο....στην μλκία και στη λάσπη εννοείται!!! B)

Και μόνο που "χρησιμοποιείς" το όνομα κάποιου μέλους το οποίο δεν συμμετέχει καθόλου σε ένα topic για ν'απαντήσεις σε μια δικιά σου "διαφορά" μ'ένα άλλο μέλος του forum δείχνεις πόσο πάτος είναι το επίπεδο σου!!!

Υ.Γ.

Απορώ γιατί ο privateer δεν σ'έχει "σουτάρει" ακόμα...!!!B)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...