Προς το περιεχόμενο

Acer Aspire AS5560-4334G50Mnkk - 389 E - you.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δηλαδη σε χαλαει να παρεις ενα φτηνο και σχετικα δυνατο acer και να το κρατησεις δυο χρονακια και μετα πουλωντας το και πληρωνοντας 150 ευρω περιπου να παρεις ενα καινουργιο και να εχεις παντα ενα συγχρονο laptop; Aμα παρεις ενα ακριβο καινουργιο αλλης μαρκας με 600 και πανω ευρω θα το κρατησεις καμια δεκαετια;

Δημοσ.

χεχε θα πουλησεις το acer? και ποιος θα το παρει? εδω ο αλλος το εχει 7-8 μηνες και αρχισε να ακουγετε ο ανεμιστηρας σαν ελικοπτερο.

Για να μην πω για αλλα που εκαψαν πλακετα με το που εληξε η εγγυηση (μετα απο 1 χρονο).

Δεν τα εμπιστευομαι,αν καποιος δεν εχει προβλημα με την αξιοπιστια ας το παρει.

Δημοσ.

Τα τελευταία 5 χρονια εχω Acer (3 κράτησα το πρώτο κ 2 το Aspire 5940G που εχω τώρα) κ αλλα 2-3 ατομα που γνωρίζω.. ποτε δε συνάντησε κανεις κάποιο προβλημα κ ολα τρέχουν σφαίρα. Βεβαια χρειαζεται φροντίδα.κ συντήρηση, αν το εχεις μεσ' την σκονη λογικό ειναι να παθει overheat το μηχάνημα..

Βασει προσωπικών εμπειριών τα συνιστώ τα Acer παντως.

Αποστολή από το LG-P920 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

χεχε θα πουλησεις το acer? και ποιος θα το παρει? εδω ο αλλος το εχει 7-8 μηνες και αρχισε να ακουγετε ο ανεμιστηρας σαν ελικοπτερο.

Για να μην πω για αλλα που εκαψαν πλακετα με το που εληξε η εγγυηση (μετα απο 1 χρονο).

Δεν τα εμπιστευομαι,αν καποιος δεν εχει προβλημα με την αξιοπιστια ας το παρει.

Πήραμε φρεσκότατο HP από το you.gr για να μην πάρουμε το Acer το συγκεκριμένο.

Ο ανεμιστήρας ακούγεται from minute (not day) one. Απαράδεκτο...

Έχω 5680 από το Μάρτιο του 2007. Κανένα μα κανένα πρόβλημα, αρκεί να το προσέχεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...