Προς το περιεχόμενο

Acer Aspire AS5560-4334G50Mnkk - 389 E - you.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πράγματι καλή τιμή για τα χαρακτηρστικά του.

.. μονο πλην οτι ειναι acer και αυτή η μαρκα ΞΑΝΑ-κατάφερε να με κάνει δύσπιστο απέναντί της (είδα πολλά χαλασμένα, τελευταία βεβαια κυρίως netbook). Βεβαια μπορεί και να μην τρέχει τίποτα.

Δημοσ.

Αντε παλι τα ιδια..

http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=8235628731AD2F4AA916DFB2D079C75F&pa=3F7E42FC1805F543B9797CDFC145C1DB

AMD A4

Γραφικα 512

Σκληρος 500

RΑΜ 4

Πιστευω η καλυτερη επιλογη για κατω απο 400 ευρω!

Συμπαθητικη τιμη, αλλα μεχρι εκει.

Και το λεω αυτο γιατι με 379ευρω ειχα παρει το packard bell της υπογραφης μου πριν απο 2 μηνες απο τον Κωτσοβολο.

Δημοσ.

πράγματι καλή τιμή για τα χαρακτηρστικά του.

.. μονο πλην οτι ειναι acer και αυτή η μαρκα ΞΑΝΑ-κατάφερε να με κάνει δύσπιστο απέναντί της (είδα πολλά χαλασμένα, τελευταία βεβαια κυρίως netbook). Βεβαια μπορεί και να μην τρέχει τίποτα.

Οχι μονο τελευταια, απο τοτε που ηρθαν στην ελλαδα εχουν αρκετα μεγαλο failure rate (πολυ μεγαλυτερο απο οποιαδηποτε αλλη μαρκα)

Αλλα το βασικοτερο δεν ειναι αυτο. Το μειζον θεμα ειναι ΟΥ ΜΠΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ACER.

Μια αναζητηση στο φορουμ η στο γουγλη θα σας πεισει περι ACER + Αντιπροσωπειας

Δημοσ.

Συμπαθητικη τιμη, αλλα μεχρι εκει.

Και το λεω αυτο γιατι με 379ευρω ειχα παρει το packard bell της υπογραφης μου πριν απο 2 μηνες απο τον Κωτσοβολο.

Χριστόφορε,επειδή αυτό το Packard Bell είχα πάρει κι εγώ αλλά από το Electroworld με 399 και πριν κανα 6μηνο,το ξαναέβγαλε ο Κωτσος με 379€ και 8Gb RAM αντί για 4? :shock:

Δεν θυμάμαι να είδα τέτοια προσφορά εδώ,γι αυτό ρωτάω.

Δημοσ.

Χριστόφορε,επειδή αυτό το Packard Bell είχα πάρει κι εγώ αλλά από το Electroworld με 399 και πριν κανα 6μηνο,το ξαναέβγαλε ο Κωτσος με 379€ και 8Gb RAM αντί για 4? :shock:

Δεν θυμάμαι να είδα τέτοια προσφορά εδώ,γι αυτό ρωτάω.

οχι, με 4gb το πηρα και εγω.

Εγω το αναβαθμισα στα 8gb. :P

Δημοσ.

ΤΩΡΑ αν θελει να αγορασει καποιος μεχρι 400 δεν υπαρχουν πολλες επιλογες!! Οποτε ειναι αποδεκτοτατο!!!

Δεν μιλαμε ουτε για θεεικη προσφορα που περναει σαν κομητης και εξαφανιζεται, ουτε για προσφορα που οταν το θυμουνται ζητανε 400, τωρα ζητανε 629 (πρεπει να ειναι μουρλος να το παρεις... Την μια ζητανε να φερεις λαπτοπ για αποσυρση, μετα σου λενε δεν χρειαζεται να φερεις και στο τελος σου λενε εξαντληθηκε...

Απλα και τιμια, ακομα και χωρις την προσφορα στα 399 μια χαρα τιμη ειναι, ισως και λιγο παραπανω μεχρι τα 420 ισως ως εκει..

Δημοσ.

οχι, με 4gb το πηρα και εγω.

Εγω το αναβαθμισα στα 8gb. :P

Το φαντάστηκα,αλλά μιλάμε για την ίδια προσφορά που το είχα πάρει κι εγώ ή το ξανάβγαλαν?

Δημοσ.

Το φαντάστηκα,αλλά μιλάμε για την ίδια προσφορά που το είχα πάρει κι εγώ ή το ξανάβγαλαν?

http://www.insomnia.gr/topic/425255-packard-bell-ts11hr-030gr-i3-2310m-%CF%83%CF%84%CE%BF-electroworld-399e/

Στις τελευταιες σελιδες αναφερεται η προσφορα πριν απο κανενα διμηνο απο τον Κωτσοβολο στα 379ευρω.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Σιγά την προσφορά... :-D:-D:-D

Προσφορά ήταν το HP με Core i5 που πήρα εγώ από Multiκλάμα με τελική τιμή €399 πηγαίνοντας πίσω ένα παλιό χαλασμένο και διαλυμένο ACER που είχα και βαριόμουν να το πετάξω - το οποίο μου απέφερε €100 έκπτωση στην τιμή!!!!!

Δεν θυμάμαι ποιος είχε ανοίξει το θέμα τότε, αλλά είναι μεγάλος ευεργέτης!!!! :-D:-D:-D

Αυτό εδώ του θέματος είναι απλά μέτριο και αντάξιο της τιμής που έχει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...