Pater_Ioannis Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 (επεξεργασμένο) Το λοιπον, εχω κι εγω ενα galaxy s II εδω και 2 μηνες, ειχα χρησιμοποιησει κλασσικα το usb για να μεταφερω αρχεια και στην sd και στην internal storage του κινητου, Wifi sync και γενικως τα παντα δουλευαν ρολοι. Πριν λιγες μερες το ξανασυνεδεσα στο pc και τιποτα, φορτιζει μεν, αλλα δεν αναγνωριζει φυσικα το ενα το αλλο, καποιες φορες το κινητο βγαζει στα notifications MTP connection και τετοια αλλα δε γινεται τιποτα. Το pc αναφερει: device drivers not successfully installed και εχω δοκιμασει τα παντα. Κατ'αρχας ολες τις θυρες usb του pc, μετα, και με usb debugging και χωρις, με το κουμπι connect mass storage που ειναι στο Settings> Wireless and Networks, καινουρια drivers καινουργιο KIES, uninstall τη συσκευη απο το device manager, reboot και επανασυνδεση αλλα τιποτα..... Τι μπορει να φταιει επιτελους; Edit: Επισης, δοκιμασα και ενα αλλο καλωδιο usb, αλλα χωρις επιτυχια. Επεξ/σία 26 Μαΐου 2012 από Pater_Ioannis
Pater_Ioannis Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Ti windows εχεις γραψε μας και τι rom Windows 7, και δεν το εχω rootarει δηλαδη stock rom ή οπως αλλιως λεγεται.
alexzzz Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Άσχετα post και post με quote διεγράφησαν... η επόμενη εξυπνάδα θα επιβραβευτεί με infraction.
Pater_Ioannis Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Θα υποθεσω οτι δεν το ξερει κανεις, αν θελουν οι mods να κλεισουν το θεμα μην πιανει και χωρο. Ευχαριστω για το χρονο σας anyway.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα