19paraskos91 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Έχω πρόβλημα με την γλώσσα του λειτουργικού μου συστήματος, είναι windows xp pro sp3 και έχω ακολουθήσει οδηγούς από το παρόν φόρουμ για την αλλαγή της γλώσσας από αγγλικά σε ελληνικά. Το αποτέλεσμα είναι στην φώτο από κάτω, πως τα κατάφερα και το κανα πάλι αυτό ένας θεός ξέρει.. Να σημειώσω ότι τα πάνω μενού στους φακέλους και οι τίτλοι των μενού είναι ελληνικοί, όλα τα υπόλοιπα εγγλέζικα..!! Καμιά λύση έχουμε;
NikosKallithea Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Νομιζω οτι καπως ετσι ειναι το αποτελεσμα την μετατροπής.
19paraskos91 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Νομιζω οτι καπως ετσι ειναι το αποτελεσμα την μετατροπής. Σίγουρα; Κανείς άλλος να το επιβεβαιώσει; Είχα ξανακάνει αλλαγή γλώσσας, με ένα ευλογημένο Greek MUI και ήταν σαν να ήταν από την μαμά τους ελληνικά.. αυτό πως πήγε έτσι δεν ξέρω... Μπορεί να είμαι και λάθος δεν ξέρω..
Aloyminas Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Στα windows 7 που είχα το ίδιο προβλημα έπρεπε να αλλάξω χειροκίνητα και την περιοχή όπου βρισκόταν ο υπολογιστής δηλ τα ultimate ήταν αγγλικά έπρεπε να αλλάξω το region δηλ την περιοχή και μετά την γλώσσα και να δηλώσω ως περιοχή την Ελλάδα
NikosKallithea Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Στα windows 7 που είχα το ίδιο προβλημα έπρεπε να αλλάξω χειροκίνητα και την περιοχή όπου βρισκόταν ο υπολογιστής δηλ τα ultimate ήταν αγγλικά έπρεπε να αλλάξω το region δηλ την περιοχή και μετά την γλώσσα και να δηλώσω ως περιοχή την Ελλάδα Tα windows 7 ultimate υποστηρίζουν απο μονα του αλλαγή γλώσσας.
crc2 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Τα win7 το κάνουν μόνα τους , στα winxp το καλυτερο αποτέλεσμα που θα έχεις είναι αυτο που βλέπεις στην φωτό σου , δυστηχώς ....
Aloyminas Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Όταν τα 7 αρια είναι αγγλικά και δεν αλλάξεις το region αλλά απλά αλλάξεις την γλώσσα με την εγκατάσταση της ενημέρωσης τα εμφανίζει μισά -μισά είναι διαπιστωμένο εκατό φορές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα