Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παω να μπω σε ενα λογ/σμο που εχω κανει εδω και χρονια και μου λεει

"Ενημερώστε τον λογαριασμό σας YouTube συνδέοντάς τον με έναν Λογαριασμό Google.

Δεν θα μπορείτε πλέον να συνδέεστε στο YouTube χωρίς Λογαριασμό Google"

Και με βαζει να συμπληρωσω φορμα με τη τρεχουσα δνση ηλ.ταχυδρομειου και κωδικο. Τα συμπληρωνω και μετα μου λεει να κανω επαληθευση μεσω κινητου... Εγω ομως δεν εχω κινητο. Τι βλακεια ειναι αυτη, γιατι δε ζητανε επαληθευση μεσω email οπως μου εχουν ζητησει κατα καιρους σε αλλους λογ/σμους? Τελικα μπορω να επανακτησω το λογ/μο χωρις κινητο ή απλα αυτοι στο utube αυνανιζονται?

Δημοσ.

Παω να μπω σε ενα λογ/σμο που εχω κανει εδω και χρονια και μου λεει

"Ενημερώστε τον λογαριασμό σας YouTube συνδέοντάς τον με έναν Λογαριασμό Google.

Δεν θα μπορείτε πλέον να συνδέεστε στο YouTube χωρίς Λογαριασμό Google"

Και με βαζει να συμπληρωσω φορμα με τη τρεχουσα δνση ηλ.ταχυδρομειου και κωδικο. Τα συμπληρωνω και μετα μου λεει να κανω επαληθευση μεσω κινητου... Εγω ομως δεν εχω κινητο. Τι βλακεια ειναι αυτη, γιατι δε ζητανε επαληθευση μεσω email οπως μου εχουν ζητησει κατα καιρους σε αλλους λογ/σμους? Τελικα μπορω να επανακτησω το λογ/μο χωρις κινητο ή απλα αυτοι στο utube αυνανιζονται?

Νομιζω πως εχει κατω απ'αυτα που σου λεει με μικρα γραμματα την επιλογη skip ή κατι παρομοιο και το αναβαλεις χωρις να δωσεις κινητο. Και σε μενα το ζηταει μια στις τοσες αν και μπαινω συχνα στον λογαριασμο μου.

Επισις μπορεις αφου κανεις πρωτα log in και σου βγαλει το μηνυμα αυτο να ξαναμπεις στην διευθυνση youtube.com

Δημοσ.

Oχι φιλε μου, δεν υπαρχει αυτη τη φορα τετοια επιλογη, εαν υπηρχε δε θα το συζητουσαμε τωρα.

Οι μονες επιλογες ειναι να αποσυνδεθω ή να κλεισω το λογ/σμο!(κι ας εχει βιντεος με εκατομμυρια συνολικα views)...

Δημοσ.

Αυτο εννοείς?

79531147.jpg

Και σε μενα το εχει βγαλει αυτο και το εχω παρακάμψει. Απ'οτι θυμαμαι οταν το εβγαζε, ξανα εμπαινα στην αρχικη του youtube και δεν ειχα προβλημα.

Τωρα δεν ξερω αν διαφερει στην περιπτωση του φιλου που ειχε να μπει πολυ καιρο.

Ενημερωση την διευθυνση ε-μειλ σου μπορεις να κανεις οπως δειχνει και στη φωτο ή σου ζηταει υποχρεωτηκα κινητο?

Λοιπον μπορεις να κανεις και το εξης αν δεν γινεται τιποτε αλλο απο τα παραπανω.

Απ'οτι καταλαβα το e-mail που εχεις δωσει στο youtube δεν ειναι gmail.

Φτιαξε ενα gmail και πηγαινε στις ρυθμισεις λογαριασμου (πανω δεξια κανοντας κλικ στο ονομα σου στην σελιδα του gmail). Στην δευτερη επιλογη Διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου πατα επεξεργασια και στη συνεχεια τερμα κατω (Προσθέστε μια νέα εναλλακτική διεύθυνση ) βαλε το e-mail που εχεις στο youtube και καντο Κύρια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ωστε να συνδεθεις με λογαριασμο google.

Εδω και αρκετο καιρο το youtube δεν δεχετε διευθυνσεις που δεν ειναι συνεδεμενες με καποιο λογαριασμο google.

Δημοσ.

Μου βγαζει το αυτο

85040451.png

και αφου το συμπληρωσω με βγαζει σε αυτο

89692198.png

Δηλαδη θελουν οπσωσδηποτε να τους δωσεις κινητο για επαληθευση... Εχει γινει σε κανεναν αλλον αυτο?

Παναγιωτη, θα κοιταξω να κανω αυτο που μου ειπες.

Δημοσ.

Kι αλλη μια ερωτηση, πως στελνεις μυνημα(pm) σε καποιον?

Ψαχνω αλλα δε βρισκω πια αυτη την επιλογη.

Ασε και το αλλο, τωρα τελευταια συνεχως αποκλειουν βιντεο λογω παραβιασης λεει πνευματικων δικαιωματων. Και αν πας να αμφισβητησεις σου λενε "Κατανοώ ότι η υποβολή μη νόμιμων διαφωνιών ενδέχεται να έχει ως αποτέλεσμα τον τερματισμό του λογαριασμού μου στο YouTube". Μεγαλα τρομπονια...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...