Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατα λαθος εχει διαγραφει ενα τετοιο partition απο τον σκληρο δισκο μου με αποτελεσμα να μου δημιουργησει αρκετα αλλα προβληματα, ψαχνω αν εχει κανεις παρομοιο λαπτοπ να με βοηθησει να βρω ιδιο partition η αν θελει να μου στειλει δικο του αρχειο.

Πιο συγκεκριμενα το λαπτοπ εχει :

Toshiba Satelite L675-122

Οθονη 17.3''

HDD 320 GB

4096 MB Ram

Ευχαριστω..

Δημοσ.

Το διαμερισμα δισκου ειχε διαγραφει πανω σε διαδηκασια φορματ με καποιο τροπο...εμπας περιπτωση αφου εγινε το κακο..κ αφου εκανα εγατασταση στο νεο λειτουργικο τους οδηγους γραφικων , οταν τρεχω κατι με φλασ περιεχομενο στο ιντερνετ η βλεπω μια ταινια το pc κολαει ολο κ η οθονη αναβοσβηνει...κρασαρει ολοκλιρο..ακομι κ τα CAPS LOCK led να φανταστεις..

Δημοσ.

όπως σου είπε και ο xristoforos λογικά δες αν έχουν περαστεί σωστά οι drivers, τα προβλήματα που έχεις δεν έχουνε να κάνουν με το ότι έσβησες το partition.

Δημοσ.

Καταρχην ευχαριστω που απαντατε :rolleyes:

Ειχε τα Home premium 64 bit και του εβαλα Ultimate 64 bit.

Τους Drivers τους κατεβασα ολους απο σαιτ της toshiba ακριβως για αυτο το μοντελο.

Ειχε παει για σερβις κ μου ειχαν πει οτι ο σκληρος δεν εχει 'μητρα' δλδ αυτο το partition που εχω αναφερει..

(Παρ ολα αυτα σε linux δεν εχω τετοιο θεμα. εκτος απο οταν τρεχω καποιο προγραμα που κανει πολους υπολογισμους και απαιτει απ τον επεξεργαστη να τρεχει φουλ στα 2,53 GHz κ μετα κλινει μονο του :shifty: :shifty: :shifty:

Δημοσ.

Ειναι λογικο να υπερθερμενεται;;

γυρς στους 6 μηνες τον εχω..

μηπως δεν δουλευουν σωστα οι drivers για το ανεμηστιρακι..;;

με speedfan που τσεκαρα θερμοκρασιες ηταν στους 50 βαθμους κ ανεβαινε μεχρι 60 +..

Δημοσ.

Αφού μόλις ζορίζεται σβήνει,δεν θέλει πολύ σκέψη,αν ήταν από driver θα σου έβγαζε μπλε οθόνες και γενικά θα κολλούσε με διαφορετικό τρόπο,αυτό που περιγράφεις είναι υπερθέρμανση,τώρα το κατά πόσο είναι φυσιολογικό κάτι τέτοιο είναι μεγάλη συζήτηση,αφού έχει εγγύηση πάνε ρώτα αν καλύπτει τον καθαρισμό να σου τον κάνουν αυτοί,ή πάνε τους τον απευθείας για έλεγχο μπας και έχει επηρεαστεί και κάποιο εξάρτημα.

Δημοσ.

Drivers για τον ανεμιστηρα δεν υπαρχουν.

Προσωπικα πιστευω πως τα windows που εχεις περασει ειναι προβληματικα ή γραφτηκαν στο δισκακι προβληματικα.

Θα σου προτεινα να περνουσες τα Home Premium και παλι.

Δημοσ.

ειχα βαλει κ αυτα αλλα τπτ...

θα βρω καποια αλλα να δω μηπως κανω τπτ..

Παντως ειχα μπει στην Amd και εκανα autodetect για να μου βρει πια καρτα εχω κ να κατεβασω απευθειας οδηγους κ δεν μπορουσε με τπτ να αναγνςρισει την καρτα..

λετε να μου εκαναν καμια μαλακια αυτοι στο σερβις;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...