Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατα λαθος εχει διαγραφει ενα τετοιο partition απο τον σκληρο δισκο μου με αποτελεσμα να μου δημιουργησει αρκετα αλλα προβληματα, ψαχνω αν εχει κανεις παρομοιο λαπτοπ να με βοηθησει να βρω ιδιο partition η αν θελει να μου στειλει δικο του αρχειο.

Πιο συγκεκριμενα το λαπτοπ εχει :

Toshiba Satelite L675-122

Οθονη 17.3''

HDD 320 GB

4096 MB Ram

Ευχαριστω..

Δημοσ.

Η βλακεια ειναι οτι οταν πηρα τον Η/Υ δεν μου εδωσαν κανενα cd και ολα ηταν προεγκατεστημενα...κ πρεπει να τους πληρωσω τρ για να μου το δωσουν απο σερβις.. :angry:

Δημοσ.

Αυτό το thread μπορεί να σε βοηθήσει να ανακτήσεις το partition.

Δεν νομιζω να γινετε...εχω κανει αρκετες φορες φορματ απ τη στιγμη που διεγραψα εκινο το partition..

Δημοσ.

Δεν έχει σημασία πόσα φορμάτ έχεις κάνει. Σημασία έχει πόσο έχεις γράψει στο partition (πόσο το έχεις δουλέψει). Αν αρκετά, δεν έχει ελπίδες. Αν απλά έχεις κάνει μόνο φορμάτ χωρίς εγγραφές (πολλές) κάνε το κόπο, έχεις πιθανότητες.

Δημοσ.

Φαντασου εναν δισκο με 6 partition στον οποιο εχουν διαγραφει ολα κ εχει γινει ενα ενοιαιο ολο..

δεν το κοβω να γινετε τπτ..

Δημοσ.

αφου εχεις γραψει επανω στα partition αυτα καινουργια αρχεια...ξεχασε το το recovery δεν υπαρχει περιπτωση να στο ανακτησει...και ΑΝ στο ανακτησει..θα εχει προβληματα...

Δημοσ.

Η βλακεια ειναι οτι οταν πηρα τον Η/Υ δεν μου εδωσαν κανενα cd και ολα ηταν προεγκατεστημενα...κ πρεπει να τους πληρωσω τρ για να μου το δωσουν απο σερβις.. :angry:

Γιατί δε δημιούργησες όταν τον πήρες ένα - δύο dvd για να μην τους πληρώνεις; :confused:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...