st13 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Κατα λαθος εχει διαγραφει ενα τετοιο partition απο τον σκληρο δισκο μου με αποτελεσμα να μου δημιουργησει αρκετα αλλα προβληματα, ψαχνω αν εχει κανεις παρομοιο λαπτοπ να με βοηθησει να βρω ιδιο partition η αν θελει να μου στειλει δικο του αρχειο. Πιο συγκεκριμενα το λαπτοπ εχει : Toshiba Satelite L675-122 Οθονη 17.3'' HDD 320 GB 4096 MB Ram Ευχαριστω..
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 δεν νομιζω οτι θα καταφερεις κατι αν τυχον βρεις ιδιο partition...ετσι πιστευω δηλαδη
st13 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Η βλακεια ειναι οτι οταν πηρα τον Η/Υ δεν μου εδωσαν κανενα cd και ολα ηταν προεγκατεστημενα...κ πρεπει να τους πληρωσω τρ για να μου το δωσουν απο σερβις..
άδικος Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Αυτό το thread μπορεί να σε βοηθήσει να ανακτήσεις το partition.
st13 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Αυτό το thread μπορεί να σε βοηθήσει να ανακτήσεις το partition. Δεν νομιζω να γινετε...εχω κανει αρκετες φορες φορματ απ τη στιγμη που διεγραψα εκινο το partition..
άδικος Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δεν έχει σημασία πόσα φορμάτ έχεις κάνει. Σημασία έχει πόσο έχεις γράψει στο partition (πόσο το έχεις δουλέψει). Αν αρκετά, δεν έχει ελπίδες. Αν απλά έχεις κάνει μόνο φορμάτ χωρίς εγγραφές (πολλές) κάνε το κόπο, έχεις πιθανότητες.
st13 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Φαντασου εναν δισκο με 6 partition στον οποιο εχουν διαγραφει ολα κ εχει γινει ενα ενοιαιο ολο.. δεν το κοβω να γινετε τπτ..
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 αφου εχεις γραψει επανω στα partition αυτα καινουργια αρχεια...ξεχασε το το recovery δεν υπαρχει περιπτωση να στο ανακτησει...και ΑΝ στο ανακτησει..θα εχει προβληματα...
alex89 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Η βλακεια ειναι οτι οταν πηρα τον Η/Υ δεν μου εδωσαν κανενα cd και ολα ηταν προεγκατεστημενα...κ πρεπει να τους πληρωσω τρ για να μου το δωσουν απο σερβις.. Γιατί δε δημιούργησες όταν τον πήρες ένα - δύο dvd για να μην τους πληρώνεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα