SpooF Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Ok παραδέχομαι την ήττα μου από ένα dell mini ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ OK????????? έκανα format λόγο ότι η ξαδέρφη μου του είχε πιει το αιμά ( ξέρετε 12374235614298057 tool bars στον firefox και δεν συμμαζεύεται......) τελειώνει αυτό λοιπόν και πάμε παρακάτω πάμε στην σελίδα τις dell βάζω το service tag "και κατεβαζω" τα drivers ( τα πάντα όλα και τα κοαλα τπτ ) μάντεψε ενώ τα έχω περάσει όλα όσα έχει εκεί μου λείπουν 3 συσκευές ακόμα και το πιο γαμάτο??? ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ WIRELESS!!!! έχουμε και λέμε.... μετά από 41823750913265 ώρες ανασχόλησης με αυτό είπα να ζητήσω βοήθεια!!! για αυτό σας λέω ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
geowizard Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 δες εδω αλλα πες μας και ποια windows εβαλες. Επισης μηπως ο wifi ειναι απενεργοποιημενο απο το διακοπτακι;
SpooF Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 windows xp sp3 εχει πανο το εργαλειο οχι δεν εχει διακοπτακι για το wirelles εχει μονο την σηντομευση fn+3 .. να σοθ δοσω το service tag να μου πεις τι σκατα drivers να περασω? γιατι τα περασα ολαααα και πιρα το πουλιτζερ if you know what i mean....
geowizard Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 windows xp sp3 εχει πανο το εργαλειο οχι δεν εχει διακοπτακι για το wirelles εχει μονο την σηντομευση fn+3 .. να σοθ δοσω το service tag να μου πεις τι σκατα drivers να περασω? γιατι τα περασα ολαααα και πιρα το πουλιτζερ if you know what i mean.... ok give it to me.
SpooF Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 παιδάκια ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας το έφτιαξα με το driver genius ( πρόταση του χριστάκης ) το θέμα μπορεί να κλειδωθεί
d_chronis Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Αν και καθυστερημένα .. Λύση: κάνεις εγκατάσταση τα windows, κατεβάζεις chipset drivers και Lan drivers.. ξεκινάς windows update .. τα κάνεις όλα .. και όλα δουλεύουν μαγικά …. ! Τσεκαρισμένο με όλες τις εκδόσεις windows από XP έως win8
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα