Προς το περιεχόμενο

Dell inspiron mini 910

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ok παραδέχομαι την ήττα μου από ένα dell mini ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ OK????????? :shifty: :-(

έκανα format λόγο ότι η ξαδέρφη μου του είχε πιει το αιμά ( ξέρετε 12374235614298057 tool bars στον firefox

και δεν συμμαζεύεται......)

τελειώνει αυτό λοιπόν και πάμε παρακάτω πάμε στην σελίδα τις dell βάζω το service tag "και κατεβαζω" τα drivers ( τα πάντα όλα και τα κοαλα τπτ )

μάντεψε ενώ τα έχω περάσει όλα όσα έχει εκεί μου λείπουν 3 συσκευές ακόμα και το πιο γαμάτο???

ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ WIRELESS!!!!

έχουμε και λέμε.... μετά από 41823750913265 ώρες ανασχόλησης με αυτό είπα να ζητήσω βοήθεια!!!

για αυτό σας λέω ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :cry: :cry: :cry:

Δημοσ.

δες εδω αλλα πες μας και ποια windows εβαλες. Επισης μηπως ο wifi ειναι απενεργοποιημενο απο το διακοπτακι;

Δημοσ.

windows xp sp3 εχει πανο το εργαλειο οχι δεν εχει διακοπτακι για το wirelles εχει μονο την σηντομευση fn+3 ..

να σοθ δοσω το service tag να μου πεις τι σκατα drivers να περασω? γιατι τα περασα ολαααα και πιρα το πουλιτζερ if you know what i mean....

Δημοσ.

windows xp sp3 εχει πανο το εργαλειο οχι δεν εχει διακοπτακι για το wirelles εχει μονο την σηντομευση fn+3 ..

να σοθ δοσω το service tag να μου πεις τι σκατα drivers να περασω? γιατι τα περασα ολαααα και πιρα το πουλιτζερ if you know what i mean....

ok give it to me.

Δημοσ.

παιδάκια ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας το έφτιαξα με το driver genius ( πρόταση του χριστάκης ) το θέμα μπορεί να κλειδωθεί :D

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Αν και καθυστερημένα ..

Λύση: κάνεις εγκατάσταση τα windows, κατεβάζεις chipset drivers και Lan drivers.. ξεκινάς windows update .. τα κάνεις όλα .. και όλα δουλεύουν μαγικά …. !

Τσεκαρισμένο με όλες τις εκδόσεις windows από XP έως win8

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...