spocky Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Εχω φτιαξει ενα site με joomla στο pc μου το οποιο εχει αναλυση 1920*1080.Οταν ομως μπαινω στο site απο το laptop το οποιο εχει αναλυση μικροτερη καποιες εικονες πεφτουν πανω σε αλλες με αποτελεσμα να μην φαινεται οπως πρεπει.Μπορω να το διορθωσω αυτο με καποιο τροπο?
Rush13 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Μία λύση είναι το content wrap σου να είναι σε ένα μέγεθος έως 800 pixel width και auto high
spocky Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 fixed width στο css και δώσε τιμή σε px. όχι %. Τι ακριβως σημαινει αυτο?Δεν εχω ιδεα απο κωδικα γι αυτο χρησιμοποιησα joomla.Μπορει καποιος αν του δωσω τους κωδικους διαχειρισης του site να με βοηθησει?H αναλογια της οθονης παιζει κανα ρολο?
Rush13 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 http://www.w3schools.com/css/default.asp ...Ρίξε μια ματιά εδώ
panagiotis223 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δυστηχώς το να πειράξεις τώρα το width της σελίδας σου ενώ το έχεις φτιάξει πλεον το template ισοδυναμει με καταστροφή. Για να το κάνεις σωστά θα πρέπει να δεις πως εχεις διαμορφώσει το template και να μικρύνεις αναλογα τις θέσεις των modules. Για παραδειγμα έχεις ενα template τετοιας μορφης: left - middle - right = 1980px Αν θες το συνολικό πλάτος να είναι 960px θα πρέπει να πειράξεις το css του template σου αντίστοιχα, για παράδειγμα left=200px, middle=560px, right=200px.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα