Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νεοαποκτηθείς κάτοχος windows phone, έχω την εξής απορία:

Γίνεται να μην χρησιμοποιώ κάποια υπηρεσία από το windows live ενώ είμαι συνδεδεμένος στο account μου από το κινητό??

Και εξηγούμαι, ενεργοποιώ το WindowsLive Αccount μου στο κινητό και μου μεταφέρει στο People τα contacts από το WindowsLive Messenger, γεγονός που δεν μου άρεσε ιδιαίτερα μιας και δεν το χρησιμοποιώ πλέον και επιπλέον έγινε ένας αχταρμάς μαζί με τα imported contacts από τη sim.

Οταν δε πάω να σβήσω ένα contact μου λεει ότι θα το σβήσει και από το WLM List.. έλεος.

Υπάρχει τρόπος να μην υπάρχει σχέση κινητoύ και messenger αλλά να μπορώ να χρησιμοποιώ τις υπόλοιπες υπηρεσίες (πχ hotmail)??

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Αν θυμάμαι καλά μπορείς να διαλέξεις αν θέλεις να σου συγχρονίσει τις επαφές ή έστω αν θέλεις να στις εμφανίζει ή όχι. Όπως γίνεται και με κάθε άλλο λογαριασμό που περνάς (facebook, gmail κτλ)

Δημοσ.

Το ψαξα λίγο παραπάνω σήμερα, δηστυχώς δεν έχει επιλογή για το αν θέλεις να σου συγχρονίσει τις επαφές ή όχι.. Δηλαδή με το που δηλώνεις το email, αν είναι hotmail σου συγχρονίζει αυτόματα ότι έχει σχέση με το windows live id χωρίς να ρωτήσει.

Για μερικούς μπορεί να είναι βολικό, αλλά εγώ που δεν χρησιμοποιώ messenger πλέον έπεσα στην περίπτωση, κάποιες επαφές τις είχα είδη στη sim και για να ξεδιαλύνω (και να ταιριάξω σωστά) όλη αυτή τη σούμα μου πήρε μιάμιση ώρα περίπου. :-(

Δημοσ.

Το ψαξα λίγο παραπάνω σήμερα, δηστυχώς δεν έχει επιλογή για το αν θέλεις να σου συγχρονίσει τις επαφές ή όχι.. Δηλαδή με το που δηλώνεις το email, αν είναι hotmail σου συγχρονίζει αυτόματα ότι έχει σχέση με το windows live id χωρίς να ρωτήσει.

Για μερικούς μπορεί να είναι βολικό, αλλά εγώ που δεν χρησιμοποιώ messenger πλέον έπεσα στην περίπτωση, κάποιες επαφές τις είχα είδη στη sim και για να ξεδιαλύνω (και να ταιριάξω σωστά) όλη αυτή τη σούμα μου πήρε μιάμιση ώρα περίπου. :-(

Τα πραγματα ειναι πολυ απλα ..

Φτιαξε εναν αλλο λογαριασμο hotmail και μην βαζεις αυτον που εχει επαφες που δεν θελεις...

Αυτο που κανει ειναι σωτηρια για πολυ κοσμο..

Δημοσ.

Δεν αντιλέγω, απλά θα μπορούσε να γίνεται μια ερώτησούλα για να καλυφθούν και οι χρήστες που δεν το επιθυμούν.

Να ρωτήσω και κάτι άλλο, αν εισάγω ένα facebook account, θα επαναληφθεί το ίδιο και με τις επαφές του facebook?

Δημοσ.

Δεν αντιλέγω, απλά θα μπορούσε να γίνεται μια ερώτησούλα για να καλυφθούν και οι χρήστες που δεν το επιθυμούν.

Να ρωτήσω και κάτι άλλο, αν εισάγω ένα facebook account, θα επαναληφθεί το ίδιο και με τις επαφές του facebook?

Το mail του Hotmail ειναι το κυριο μαιλ ταυτοτητας για το τηλεφωνο.

Συγχρονιζει τα παντα και ειναι το μονο που δεν μπορει να σβηστει. Η διαχειριση των επαφων ομως ειναι λιγο διαφορετικη απο οτι εχουμε συνηθησει εδω. Δεν ειναι στα ποδια σου ολε ςοι επαφες ...εχει επιλογη να εμφανιζει η οχι τις επαφες απο twitter FB gmail ...Η αν θες να τις ενωσεις ολες σε μια αν προκειται για το ιδιο προσωπο

Ναι αλλα το FB μπορεις να δηλωσεις να μην φαινονται. Βεβαια μια καλη ερωτηση ειναι γιατι να βαλεις λογ/σμο FB αν δεν θες τις επαφες ???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...