Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

α)Ἀποψή μου ' date='δεν αξίζει την διαφορά.

β)Από άποψη συμβατότητας κανέναν,για υπερχρονισμό δεν γνωρίζω.[/quote']

Ναι το θέμα του υπερσύγχρονισμου με ενδιαφέρει!!! Όχι τρελά πράματά!!!

Όπως κ ν χει ευχαριστω για τις απαντήσειΣ!!!

Δημοσ.

Εγώ πάντως με Gigabyte Z77-D3H και i5 3570k, δεν εχω αντιμετωπίσει κανένα κόλλημα στις 2 βδομάδες που την έχω. Πάντως, είχα διαβάσει για το προβλήμα και είδα ότι λύθηκε με το τελευταίο F13 BIOS, οπότε αναβάθμισα κατευθείαν το BIOS με το που έστησα το PC. Δεν ξέρω αν θα μου εμφανίζοταν το πρόβλημα με παλιότερο BIOS.

Δεν εμφανίζεται σε όλους, λογικό είναι.Σ' εμένα εμφανίστηκε δειλά δειλά εξαρχής.Πέρασα το f12, δοκίμασα τα άπειρα στο bios, από μετροπρογράμματα σταθερότητας, αλλά και hardware και εξακολουθεί να εμφανίζεται.Έβαλα και το f13 και εκεί που έκανα το λάθος να πω ότι λύθηκε, από εχθές φρόντισε να μου ξαναθυμίσει την παρουσία του.Επειδή πλέον δεν είμαι 18χρονος που έχει όλο το χρόνο δικό του για πειράματα και όταν κάθομαι στο μη επαγγελματικό pc θέλω αυτό να δουλεύει, θα πέσει rma γιατί δεν είμαι διατεθειμένος κάθε βράδυ να δοκιμάζω και από μια νέα αλχημεία.Στην τελική προτιμώ να την πάω ανακυκλωση και να πω ότι έχασα 120 ευρώ στο δρόμο, παρά να παίζω με τα νεύρα μου.Απλά θεώρησα σκόπιμο να ενημερώσω για να ξέρουν και οι λοιποί τι ενδεχόμενα υπάρχουν.Μικρά μεν, αλλά αν σου κάτσει το λαχείο σε φτιάχνει για τα καλά.

Δημοσ.

Δεν εμφανίζεται σε όλους, λογικό είναι.Σ' εμένα εμφανίστηκε δειλά δειλά εξαρχής.Πέρασα το f12, δοκίμασα τα άπειρα στο bios, από μετροπρογράμματα σταθερότητας, αλλά και hardware και εξακολουθεί να εμφανίζεται.Έβαλα και το f13 και εκεί που έκανα το λάθος να πω ότι λύθηκε, από εχθές φρόντισε να μου ξαναθυμίσει την παρουσία του.Επειδή πλέον δεν είμαι 18χρονος που έχει όλο το χρόνο δικό του για πειράματα και όταν κάθομαι στο μη επαγγελματικό pc θέλω αυτό να δουλεύει, θα πέσει rma γιατί δεν είμαι διατεθειμένος κάθε βράδυ να δοκιμάζω και από μια νέα αλχημεία.Στην τελική προτιμώ να την πάω ανακυκλωση και να πω ότι έχασα 120 ευρώ στο δρόμο, παρά να παίζω με τα νεύρα μου.Απλά θεώρησα σκόπιμο να ενημερώσω για να ξέρουν και οι λοιποί τι ενδεχόμενα υπάρχουν.Μικρά μεν, αλλά αν σου κάτσει το λαχείο σε φτιάχνει για τα καλά.

Αν και ασχετο με το θεμα και κατα 99% θα το εχεις δει, δοκιμασες να βαλεις τη ρυθμιση για το BCLK στο 100.1 στο BIOS?

Δημοσ.

Τώωωωωωωραααα; :P

Και με ultrex λούστηκα!Έχει θέμα το board.Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι κάτι παίζει με τον ελεγκτή μνήμης.Σε ορισμένες μητρικές, με συγκεκριμένες μνήμες σε μερικά slot βαράει κολλήματα τυχαία.

Δημοσ.

εγω με την asus ειμαι πολυ ευχαριστημενος προσφατα μου αλλαξαν μια μητρικη που μου ειχε καψει ο κεραυνος την καρτα δικτυου και μου την αλαξα με μια παραπλησια της αξια της.πουλησα τον cpu και εκανα και αναβαθμιση.Πηρα αυτη την μητρικη

http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_1155/P8Z77V_LX/

εχω διαβασει καλα σχολια και ειναι και φθηνη..

Δημοσ.

Για της Msi εχουμε καποια γνώμη ?τις θεωρώ συμπαθητικες

τα hi end μοντελα ειναι μια χαρα! τα υπολοιπα ειχαν προβληματακια

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικά τον πήρα τον 3570 και φαίνεται να δουλέυει χαλαρά στα 4ghz.

Τον πίεσα στο 100% για 15λεπτά , και δεν περασε τους 69 βαθμούς με τη stock ψυκτρα..

Καλά δεν είναι;

Να τον αφήσω στα 4 ή να τον κατεβάσω μέχρι τον σεπτέμβριο που θα δροσίσει;

Δημοσ.

Τελικά τον πήρα τον 3570 και φαίνεται να δουλέυει χαλαρά στα 4ghz.

Τον πίεσα στο 100% για 15λεπτά , και δεν περασε τους 69 βαθμούς με τη stock ψυκτρα..

Καλά δεν είναι;

Να τον αφήσω στα 4 ή να τον κατεβάσω μέχρι τον σεπτέμβριο που θα δροσίσει;

Κατέβασε τον,παρε μια αξιοπρεπή ψύχτρα και ύστερα κάνε πειράματα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ξαναεπαναφέρω το θέμα γιατί θέλω την επόμενη εβδομάδα να πάρω τον 3570k. Για overclock δεν έχω σκοπό να κάνω ( ίσως σε κανα 2 χρόνια :P ). Είχα σκοπό να πάω σε gigabyte z77 D3H αλλά διαβάζοντας γενικότερα αλλά και αυτά που λέει ο Bigi444444 και έχοντας πολύ άσχημη εμπειρία με MSI μητρική σε παλιότερο υπολογιστή (απο τα κορυφαία μοντέλα κιόλας) όντως θέλω την ηρεμία μου και όχι αλχημείες.

Για την http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_1155/P8Z77V_LX/ που αναφέρει και ο georsev έχει κανείς καμία γνώμη? Με ASUS mobo δεν έχει τύχη να ασχοληθώ τα τελευταία 4 χρόνια οπότε οποιεσδήποτε γνώμες είναι καλοδεχούμενες !!

Δημοσ.

Ξαναεπαναφέρω το θέμα γιατί θέλω την επόμενη εβδομάδα να πάρω τον 3570k. Για overclock δεν έχω σκοπό να κάνω ( ίσως σε κανα 2 χρόνια :P ). Είχα σκοπό να πάω σε gigabyte z77 D3H αλλά διαβάζοντας γενικότερα αλλά και αυτά που λέει ο Bigi444444 και έχοντας πολύ άσχημη εμπειρία με MSI μητρική σε παλιότερο υπολογιστή (απο τα κορυφαία μοντέλα κιόλας) όντως θέλω την ηρεμία μου και όχι αλχημείες.

Για την http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_1155/P8Z77V_LX/ που αναφέρει και ο georsev έχει κανείς καμία γνώμη? Με ASUS mobo δεν έχει τύχη να ασχοληθώ τα τελευταία 4 χρόνια οπότε οποιεσδήποτε γνώμες είναι καλοδεχούμενες !!

και εγώ μάλλον πάω για PRO!!!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...