Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα αγοράσω έναν απο τους δύο αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω ποιόν.

Στα benchmarks ο 3570 είναι λίγο πιο γρήγορος,αλλά με προβληματίζει η ζέστη γιατί θέλω να τον πουσάρω.

Όχι τίποτα τρελό αλλά ήλπιζα να τον έχω στα 4 - 4.2ghz.

Ποιόν προτείνετε;

Με το stock cooler παίζει να δουλεύω σε αυτές τις συχνότητες με έναν απο τους δύο;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Θα αγοράσω έναν απο τους δύο αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω ποιόν.

Στα benchmarks ο 3570 είναι λίγο πιο γρήγορος,αλλά με προβληματίζει η ζέστη γιατί θέλω να τον πουσάρω.

Όχι τίποτα τρελό αλλά ήλπιζα να τον έχω στα 4 - 4.2ghz.

Ποιόν προτείνετε;

Με το stock cooler παίζει να δουλεύω σε αυτές τις συχνότητες με έναν απο τους δύο;

Ευχαριστώ

με στοκ οχι,σε καμια περιπτωση τετοιες συχνοτητες εκτος αν εχεις πεσει σε φανταστικο κοματι ;)

προσωπικα σε 3570κ,δεν εχει νοημα να πας στον 2500κ

Δημοσ.

Στα 3,8 παίζει από μόνος του με το turbo έτσι κι αλλιώς.Δεν είναι τίποτα να πάρει 200mhz, μη λέμε κι ότι θέλουμε.Τα 4 είναι χάπι και με στοκ cooler...3570 λοιπόν.

Δημοσ.

εξαρταται σε τι μομπο θα το βαλεις

Δεν έχω αγοράσει ακόμη.

Κάποιο Ζ77 θα πάρω.

Δημοσ.

Να σου θέσω υπόψη μόνο ότι πολλές μητρικές της gigabyte με αυτό το chipset κολλάνε τυχαία σε πολύ τακτά χρονικά διαστήματα και ανεξαρτήτως μοντέλου.Εγώ είμαι υποστηρικτής της εδώ και χρόνια αλλά την έπαθα.Έχω ταλαιπωρηθεί αρκετά και με την πρώτη ευκαιρία που θα ενέβω Αθήνα σουτάρω τη giga και παίρνω άλλη...

Δημοσ.

Να σου θέσω υπόψη μόνο ότι πολλές μητρικές της gigabyte με αυτό το chipset κολλάνε τυχαία σε πολύ τακτά χρονικά διαστήματα και ανεξαρτήτως μοντέλου.Εγώ είμαι υποστηρικτής της εδώ και χρόνια αλλά την έπαθα.Έχω ταλαιπωρηθεί αρκετά και με την πρώτη ευκαιρία που θα ενέβω Αθήνα σουτάρω τη giga και παίρνω άλλη...

Καλά που μου το είπες γιατί για Gigabyte σκεφτόμουν.

Οπότε τι μας μένει;

Asus,MSI,Asrock;

Δημοσ.

Καλά που μου το είπες γιατί για Gigabyte σκεφτόμουν.

Οπότε τι μας μένει;

Asus,MSI,Asrock;

εγω asrock z77 εχω παραγγειλει

αν θες περιμενε να σου πω αν δουλευει για να την παραγγελεις και εσυ :mrgreen:

Δημοσ.

Να ρωτήσω κατι κ εγω????

2500κ στα 160 ( σφραγισμένος) κ ο 3570κ στα 200 αξίζει την διάφορα???σΕ Ζ77 πλατφόρμα Θ χει θέμα ο 2500κ???

Τι θέμα να έχει ο 2500κ σε Z77;

Και που τους βρήκες τόσο φτηνά;

Ο 2500κ αρχίζει στα 195 στο σκρουτζ..

Δημοσ.

α)2500κ στα 160 ( σφραγισμένος) κ ο 3570κ στα 200 αξίζει την διάφορα???

β)σΕ Ζ77 πλατφόρμα Θ χει θέμα ο 2500κ???

α)Ἀποψή μου ,δεν αξίζει την διαφορά.

β)Από άποψη συμβατότητας κανέναν,για υπερχρονισμό δεν γνωρίζω.

Δημοσ.

Εγώ πάντως με Gigabyte Z77-D3H και i5 3570k, δεν εχω αντιμετωπίσει κανένα κόλλημα στις 2 βδομάδες που την έχω. Πάντως, είχα διαβάσει για το προβλήμα και είδα ότι λύθηκε με το τελευταίο F13 BIOS, οπότε αναβάθμισα κατευθείαν το BIOS με το που έστησα το PC. Δεν ξέρω αν θα μου εμφανίζοταν το πρόβλημα με παλιότερο BIOS.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...