Thim Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Καλησπερα στην παρεα , μολις μπηκα στο φορουμ σας , λεγομαι Ευθυμης και ειμαι 20 χρονων! Το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι απο λιγο εως πολυ παραξενο. Εχω ενα λαπτοπ Acer Aspire 5930g και πριν κανα μηνα το ανεμηστηρακι του επεξεργαστη παρεδωσε πνευμα! Ετσι πηγα αγορασα ενα καινουργιο (Οπτικα , και θα εξηγησω γιατι το λεω αυτο **) και εφυγα για το σπιτι για εγκατασταση! Οταν εβαλα το καλωδιακι του, και ανεβασε λιγο θερμοκρασια το pc πηρε κανονικα στροφες και λειτουργουσε τελεια. Οταν ομως πηγα να το βαλω στην θεση του , μεσα στο λαπτοπ , να κατσει για να το βιδωσω με 2 μικρες βιδουλες που εχει , σταματησε να λειτουργει. Παρατηρησα πως ενα το ανασηκωνα 1-2 χιλιοστα δουλευε κανονικα , ενω αν το αφηνα στην θεση του σταματαγε. Να προσθεσω οτι δεν υπηρχε κατι μεταξυ του ανεμηστηρα και του μαγνητη!! Απο κατω ακριβως υπαρχει το μαγνητακι του αριστερου ηχειου μου, και υπεθεσα πως ηταν απο αυτο (Επειδη το ανεμηστηρακι μεσα εχει πηνεια , υπεθεσα πως κατι με αυτο παιζει) Οντως πηρα εναν μαγνητη που ειχα και τον εβαλα απο κατω απο το ανεμηστηρακι εν ωρα λειτουργιας και σταματησε! Πως μπορω να λυσω το προβλημα μου , χωρις να βγαλω τον μαγνητη του ηχειου και χωρις να κανω καμια πατεντα?? ** Το καινουργιο ανεμηστηρακι εχει Part number : 23.10236.001 και το παλιο 23.10229.011
MoviemakerGr Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Χωρίς πατέντα δεν γίνεται.. Βρες λοιπόν μια πολύ ψιλή ανοξείδωτη λαμαρίνα και βάλε ανάμεσα τους.. νομίζω τα χαρακτηριστικά του ανοξείδωτου απέναντι στον μαγνήτη θα σε καλύψουν, δοκίμασε το και με αλουμίνιο που είναι πιο εύκολο να το βρεις πρώτα ..
Thim Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Το αλομινοχαρτο δεν συμπεριφερεται οπως το "πλακακι" αλουμινιου που μου προτεινεις?? Διοτι δοκιμασα με αλουμινοχαρτο και δεν εγινε τιποτα ...
MoviemakerGr Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Νομίζω ότι είναι πολύ λεπτό, δοκίμασε να κόψεις από ένα κουτάκι αναψυκτικού με ένα ψαλίδι.
Thim Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Μολις δοκιμασα με κουτακι απο πορτοκαλαδα και τιποτα...
MoviemakerGr Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Κοίτα το μόνο που μπορώ να σκεφτώ πλέον είναι το ανοξείδωτο και επίσης ίσως με μια πως να στο εξηγήσω τώρα αυτό ? Υπάρχουν κάποια μαγνητακια σε μορφή κάρτας από πιτσαρίες κλπ αν βάλεις ένα τέτοιο ίσως ο ένας εξουδετερώσει τον άλλον,η άλλη επιφάνεια που να λειτουργεί ως θωράκιση στον μαγνητισμό..
Thim Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δοκιμασα και με μαγνητακι ψυγειου παλι τιποτα... Το μονο που μενει ειναι να δοκιμασω με λαμαρινα και εαν δεν γινει τιποτα βλεπουμε ... Υ.Γ. τα part numbers που εγραψα εχουν να κανουν με το προβλημα μου???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα