fragkiskos12 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 καλησπερα παιδια εχω ενα προβλημα με το λαπτοπ, καθε φορα που το ανοιγω ή κανω επανακινηση, το wireless δεν δουλευει και χρειαζεται καθε φορα να κανω δεξι κλικ στο οικονιδιο του ασυρματου δικτυου και επιδιορθωση προβληματων για να φτιαξει και αυτο μου περνει κανενα 5 λεπτο καθε φορα (αν το αφησω φτιαχνει μονο του αλλα κανει περισοτερη ωρα) το ιδιο συμβαινει και με τα aero effects των windows7... οποιος μπορει ας βοηθησει ευχαριστω.
jim_p Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Πηγαινε στο services.msc και τσεκαρε αν το wlan autoconfig ειναι σε κατασταση running και auto.
fragkiskos12 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 εκει που λεει startup type εχει τις επιλογες (automatic delayed start, automatic, manual, disable) εγω το ειχα στο automatic και απο κατω που λεει service status λεει started.
nikomas50 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δοκίμασε και κάτι άλλο: Αν έχεις εγκαταστήσει το Microsoft .NET Framework NGEN v4.0.30319_X86 ή/και το Microsoft .NET Framework NGEN v4.0.30319_X64 βάλε τα σε manual startup type και κάνε επανεκκίνηση. Προσωπικά έχω διαπιστώσει ότι αυτά ευθύνονται (στο δικό μου υπολογιστή) για τις αντίστοιχες καθυστερήσεις.
fragkiskos12 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 το δοκιμασα και αυτο αλλα τα πραγματα γινανε χειροτερα δν εμπαινε καθολου στο ινερνετ μετα ουτε με επιδιορθωση...
alex89 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Πήγαινε στον Πίνακα Ελέγχου - Εργαλεία Διαχείρισης - Προβολή Συμβάντων και δες εκεί μήπως αναφέρει το πρόβλημά σου. Δοκίμασες να κάνεις απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση τους drivers;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα