Rapido Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Θα ήθελα να μου εξηγήσει κάποιος τις διαφορές και πόσο σημαντικές είναι αυτές και αν μπορώ να βάλω μια κάρτα γραφικών τελευταίας γενιάς (GTX 680) PCI-E 3.0 στην μητρική μου που υποστηρίζει μέχρι PCI-E 2.0 χωρίς προβλήματα ασυμβατότητας κτλ .. MOBO: ASUS CrossHair IV Formula CPU: AMD 1100T 3.3Ghz RAM: Kingston Hyber X 12GB 1600Mhz Power Supply: Corsair HX series 750watt
ninos30 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Σε αυτήν την σελίδα νομίζω τα λέει όλα: http://www.anandtech.com/show/5458/the-radeon-hd-7970-reprise-pcie-bandwidth-overclocking-and-msaa/1 Μια περίληψη για να απαντήσω σε αυτά που ρωτάς: - Μεγαλύτερο bandwidth για PCIeX 3.0 (εννοείται πως ούτε το μισό του PCIeX 2.0 δεν τρώνε οι τωρινές κάρτες. Ποσώς του 3.0) - Κανένα πρόβλημα συμβατότητας ακόμα και με την GTX690 Κοινώς μια χαρά θα παίξει
Rapido Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Σε ευχαριστώ φίλε μου γιατί και εγώ αυτό πίστευα και επειδή το έψαχνα στο ίντερνετ και έτυχε να διαβάσω πολλές χαζομάρες είπα να ρωτήσω κάποιον που ξέρει σίγουρα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα