DragonDagger Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Αντιμετωπίζω πρόβλημα σχετικά με την κατανάλωση της μπαταρίας. Η προβολή της συσκευής είναι στο 79% τα άλλα είναι πολύ λιγότερο στο ποσοστό. Τη φωτεινότητα την έχω στη μέση και γενικότερα δεν έχω κάποια κινούμενη ταπετσαρία. Εφαρμογές δεν έχω πολλές και δε νομίζω να ξέχασα κάτι ανοιχτό. Τι παίζει και πως μπορώ να βελτιώσω την αντοχή της μπαταρίας? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
christs Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Αντιμετωπίζω πρόβλημα σχετικά με την κατανάλωση της μπαταρίας. Η προβολή της συσκευής είναι στο 79% τα άλλα είναι πολύ λιγότερο στο ποσοστό. Τη φωτεινότητα την έχω στη μέση και γενικότερα δεν έχω κάποια κινούμενη ταπετσαρία. Εφαρμογές δεν έχω πολλές και δε νομίζω να ξέχασα κάτι ανοιχτό. Τι παίζει και πως μπορώ να βελτιώσω την αντοχή της μπαταρίας? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Η αληθεια ειναι οτι ειναι πολυ υψηλο το ποσοστο της προβολης σου. Τελος παντων, πες μας τι εννοεις οτι εχεις προβλημα. Δηλαδη ποσο καιρο σου παει η μπαταρια, και με τι χρηση?
DragonDagger Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Τι τι εννοώ έχω πρόβλημα! Πως θα ρίξω την ΠΡΟΒΟΛΗ και πως θα έχω καλύτερη αντοχή στη μπαταρία μου... Τι να κάνω για να έχω καλύτερη μπαταρία ( εκτός από τις εφαρμογές που έχει στο playstore )? To Go Launcher τι ρόλο παίζει?
christs Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Τι τι εννοώ έχω πρόβλημα! Πως θα ρίξω την ΠΡΟΒΟΛΗ και πως θα έχω καλύτερη αντοχή στη μπαταρία μου... Τι να κάνω για να έχω καλύτερη μπαταρία ( εκτός από τις εφαρμογές που έχει στο playstore )? To Go Launcher τι ρόλο παίζει? Ελληνικα μιλαμε, πες μας με τι χρηση, ποση διαρκεια σε παει η μπαταρια. Μπορει να ειναι νορμαλ τα πραγματα, απλα εσυ να περιμενεις απο μια μπαταρια smartphone να αντεξει παραπανω, και ας μην ειναι ετσι. Γι αυτο σε ρωταω. Αν π.χ. , μεσα σε μια μερα το χρησιμοποιεις με 2 ωρες παιχνιδια, 2 ωρες wifi, και 3 ωρες μουσικη, και σχεδον τελειωνει στο τελος της ημερας, τοτε ειναι νορμαλ η μπαταρια. Με φυσιολογικη χρηση, η μπαταρια πηγαινει περιπου μαξ 2 μερες. Η ΠΡΟΒΟΛΗ ειναι η καταναλωση της μπαταριας απο την οθονη σου. Αν, οπως λες, εχεις μειωσει τη φωτεινοτητα στο μισο, δε μου ρχεται κατι παραπανω να κανεις. Εμενα τα ποσοστα ειναι ετσι: Προβολη 44%, Κυψελη 17%, Τηλεφωνο Αδρανες 16%, Φωνητικες κλησεις 11%, κτλ κτλ. Μηπως δεν κλειδωνει συντομα το κινητο σου, και ειναι μονιμως ανοιχτο, και καιει μπαταρια? Μηπως εχεις πολυ φωτεινο φοντο, και αυτο σου σκιζει τη μπαταρια? Βαλε κατι πιο σκουρο ισως. Υπαρχουν καποια προγραμματα, οπως το juice defender, τα οποια θεωρητικα βοηθουν στην αυτονομια ενος κινητου. Γενικα μιλωντας, το θεμα μπαταρια συνηθως βελτιωνεται με custom rom, αλλα και παλι, τα κινητα αυτα εχουν περιορισμενη δυνατοτητα αυτονομιας, ως γνωστον. Χρησιμα πραγματα περι προγραμματων για μπαταρια κτλ, ισως βρεις στο θεμα Sony Ericsson Neo V , οπου ουσιαστικα ειναι το "επισημο τοπικ" για το κινητο, και κατα καιρους εχουμε μιλησει για το θεμα μπαταρια και για προγραμματα προς αυτη τη βαση. Ισως βοηθηθεις.
RealYoghurt Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Γενικά τα Xperia χαλάνε πολύ στην προβολή. Εμένα ηταν 78 αλλα έβγαλα το Live Wallpaper που ειχα, έβγαλα άχρηστα Widgets, χαμηλώνω το φωτισμό και πάει γύρω στο 59 Αποστολή από το ST18i με τη χρήση Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα