takhs_TAKHS Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Πως μπορώ να δω πηγαίο κώδικα android και να πειραματιστώ μαζί του. 1 να μου δώσετε το link να τον κατεβάσω . 2 ποια γλωσσά προγραμματισμού πρέπει να κατεβάσω για να πειραματιστώ να μου στείλετε link . 3 κάποια e-books για τον κώδικα του android τη πρέπει να γράψω στην google για να βρω pdf που να μου εξηγούνε τη κάνει κάθε κομμάτι του πηγαίου κώδικα του android .
MitsakosGR Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Πως μπορώ να δω πηγαίο κώδικα android και να πειραματιστώ μαζί του. 1 να μου δώσετε το link να τον κατεβάσω . 2 ποια γλωσσά προγραμματισμού πρέπει να κατεβάσω για να πειραματιστώ να μου στείλετε link . 3 κάποια e-books για τον κώδικα του android τη πρέπει να γράψω στην google για να βρω pdf που να μου εξηγούνε τη κάνει κάθε κομμάτι του πηγαίου κώδικα του android . Μπορείς να το κατεβάσεις από την google. 1. Δεν σου δίνω, βρες το μόνος σου. 2. Δεν σου στέλνω, βρε το μόνος σου. 3. Λέγεται Documentation.
Moderators Gi0 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Μπορείς να το κατεβάσεις από την google. 1. Δεν σου δίνω, βρες το μόνος σου. 2. Δεν σου στέλνω, βρε το μόνος σου. 3. Λέγεται Documentation. Δεν ειδα να βαρας προσοχη πουθενα. Κακως.
moukoublen Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Εντάξει takhs_TAKHS... δεν παίζει είναι σοβαρό το thread σου. Τρολλαρεις έτσι;
nspyrou Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Φίλε, κώδικας Android, παίζει σε ΌΟΟΟΟΛΟ το ΝΕΤ.. Είναι pure JAVA.. Κατέβασε Android SDK από Google, Eclipse .. εγκατέστησε το ADT, και μπορείς να φτιάξεις ακόμα και εφαρμογές. Θα σου πάρει λίγη ώρα να εγκατασταθεί (λόγω μεγέθους) αλλά αξίζει το κόπο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα