kserias Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Όταν βάζω ένα CD ή stick δεν μου βγάζει το σχετικό εικονίδιο με τις ερωτήσεις τι θέλω να κάνω. Οι ρυθμίσεις από τον πίνακα ελέγχου είναι οκ. Μάλλον κάτι έχω κάνει και το απενεργοποίησα. Μήπως γνωρίζει κάποιος τη λύση; Ευχαριστώ.
alexzzz Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Το pop up που σε ρωτάει με πιο πρόγραμμα θέλεις να το ανοίξεις εννοείς;
kserias Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Ακριβώς. Προτείνει : 1) Αυτόματη εκτέλεση 2) Άνοιγμα φακέλου για εξερεύνηση κλπ.
micos000 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Μήπως στο απενεργοποίησε το antivirus που έχεις; (ποιο έχεις; ) Μερικά av το κάνουν αυτό γιατί αυτή η αυτόματη εκτέλεση των usb είναι ο νούμερο ένα τρόπος σήμερα για μεταφορά μολύνσεων και ιών από υπολογιστή σε υπολογιστή. 1 στα 3 στικάκια που μπαίνουν σε περισσότερους από έναν υπολογιστές είναι μολυσμένα με ιούς. Εγώ πάντως εσκεμένα σταματάω το autorun των usb. Εσύ μπορεί να το έκανες καταλάθος αλλά θα πρότεινα να το αφήσεις έτσι.
parsifal Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Ο φίλος kserias μου ανέφερε σε p.m. ότι τη ζημιά του την έκανε πιθανόν το πρόγραμμα Tune Up (κάποια λειτουργία «επιτάχυνσης» την οποία προσφέρεται να εκτελέσει). Αν είναι όντως έτσι, ο μόνος ορθός τρόπος που βλέπω να επανέλθει η επιθυμητή συμπεριφορά είναι χρησιμοποιώντας τη λειτουργία των Windows «Επαναφορά Συστήματος»/"System Restore". Και με την προϋπόθεση ότι υπάρχει όντως σημείο επαναφοράς με ημερομηνία προγενέστερη της εκτέλεσης του Tune Up...
HamerZ Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 δοκίμασε και το USB Safely Remove πρόγραμμα και πες μας αν είδες να δουλεύει το usb menu
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα