Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μα καταλαθος πριν δεν εκανα boot απο το usb και προχωρησε και εκανε boot απο το δισκο (απο την προηγουμενη εγκατασταση) και πηγαινε σφαιρα το συστημα. Που σημαινει πως ειναι οκ το hardware.

προβλεπω μεγαλη τη βραδια αποψε.. :)

Δημοσ.

Μα καταλαθος πριν δεν εκανα boot απο το usb και προχωρησε και εκανε boot απο το δισκο (απο την προηγουμενη εγκατασταση) και πηγαινε σφαιρα το συστημα. Που σημαινει πως ειναι οκ το hardware.

προβλεπω μεγαλη τη βραδια αποψε.. :)

Μπα όπου ν'ναι τελειώνει το σασπένς.. :P

Δημοσ.

Χαχαχα...οντως. Πηγαμε στο where you want to install Windows.

Επιτελους!!!

Ευχαριστω πολυ moviemakergr. ;)

Update : αντιγραφει. Ουφ....

Δημοσ.

Κλασσικο προβλημα αυτό με το περιμενε στα αρχικα σταδια του install... και εγώ κανενα 10λεπτo περιμένω συνήθως στο pc1 ... δεν έχω ιδέα γτ γινεται και μου το κανει μονο με τα 64bit win7 με τα 32bit τσακ μπαμ καταστάσεις!

Δημοσ.

Ρε παιδιά, μήπως φταίει το οτι έβαλα το HPET Mode απο 32 σε 64bit στο BIOS ?

...και φυσικα εκανα τη μαλακια της βραδιας..

Σταματησα την εγκατασταση κ αλλαξα το hpet απο 32 σε 64bit.

...and I took the 3.

Αντε παλι απο την αρχη...

Δημοσ.

Άστο x64 εκεί θα το χρειαστείς στο αλλο σου λειτουργικό .. :P

Όχι δεν παίζει κανένα ρόλο κ καμιά εξήγηση,το κεφάλι σου θα σπάσεις.

Δημοσ.

Καλημέρα.

Έχω ξενερώσει εντελώς. Χθές άφησα το PC να κάνει εγκατάσταση (το είχα αφήσει στο "Expanding Windows Files". Τώρα το πρωί (ευτυχώς) είχε τελειώσει. Όταν όμως τελείωσαν και οι τελευταίες ρυθμίσεις του Setup και έφτασα στο πρώτο κανονικό boot, τα Windows έκαναν να φορτώσουν 1 ολόκληρο λεπτό (ίσως και παραπάνω, μπορεί και δύο..)

Γενικά το σύστημα αργεί παιδιά. Με Maximus Formula X38 και Intel Core 2 Quad με 8GB DDR2 Gskill το σύστημα έκανε γύρω στα 11 δευτερόλεπτα.

Τί συμβαίνει? Μπορεί να μου πεί κάποιος?... :-(

Δημοσ.

Το πρώτο boot είναι κ λίγο λογικό,any way κατ'αρχην δες για bios update. μετά κατέβασε το τελευταίο .inf k sata από την GByte και κανε εγκατάσταση ,αν δεν είσαι ικανοποιημένος πάλι, δοκίμασε με άλλες μνήμες παρτα με την σειρά για να βρεις μια άκρη.. Κανονικά έπρεπε να έχει τελειώσει αυτό το παραμυθάκι από το 1%

Δημοσ.

Θα το κοιταξω και θα επανελθω... Ευχαριστω παντως

Update!

Νομιζω τον βρηκαμε τον φταιχτη...

Εβγαλα τις 2 απο τις 4 μνημες (16gb δηλαδη) και τα Windows εκαναν boot σε 6 (το πολυ!!!) δευτρολεπτα.

Δεν εχω χρονο να το κοιταξω καλυτερα τωρα αλλα κατι παιζει με τα 32gb...

Tip : πριν βγω εξω για δουλειες, να σας πω πως το motherboard εχει το F2 Bios ενω το τελευταιο ειναι το F7!

@moviemakergr : οταν γυρισω, λες να βαλω το f6 bios? Μηπως το f7 δεν ειναι οκ για hackintosh? ( εχει υποστηριξη ivy bridge γιαυτο...και το dsdt στο tonymacx86 φτανει μεχρι f6...) τι λες;

Δημοσ.

Βάλε το F7 κ κανε εγκατάσταση με το F6 και εγώ έτσι το έχω γιατί έβγαλε 2 απανωτά κ βαρέθηκα να κάτσω να φτιάξω δικό μου DsDt.. Αν τώρα εσύ νιώθεις πιο ασφαλής, πήγαινε στο F6 .. Πάντως διαφορά δεν θα δεις.

Δημοσ.

Έβαλα τελικά το F6.

SUCCESS !!!

...επιτέλους το σύστημα πάει ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΣΦΑΙΡΑ και βλέπει και τα 32GB μνήμης !

Τέλος καλό όλα καλά... άντε γιατι μου είχε φτάσει στο μπατζάκι το... you know.. :P

Ερώτηση (τί? νομίζατε πως ξεμπερδέψατε εύκολα μαζί μου? :P)

Στα Windows 7 για τον SSD να εγκαταστήσω τους SATA Drivers του board? Γιατι θυμάμαι πιό παλιά έπρεπε να χρησιμοποιούμε τους default της Microsoft για να έχουμε TRIM. (ο SSD είναι ένας Intel 320 120GB)

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ !

Δημοσ.

Ωραίος... Οι ίδιοι driver δεν είναι ? απλά η micro τους υπογράφει δεν τους κατασκευάζει.. Φυσικά πάντα το τελευταίο inf και Sata του κατασκευαστή..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...