ultraxmode Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Παιδιά καλησπέρα. Όπως έχω γράψει και σε αυτό το thread έχω ένα νέο Motherboard, το Gigabyte GA-Z68XP-UD3P με 32GB GSkill 1600MHz DDR3 και έναν Intel Core i7 2600K. Το ξεκίνημα του υπολογιστή ήταν επιτυχημένο και ολα φαίνεται να δουλεύουν ρολόϊ. Υπόψιν, τον δίσκο που θα εγκαταστήσω Windows 7 Ultimate 64bit (ένας Intel320 120GB SSD) τον έχω βάλει στο SATA01 (στο SATA00 έχω βάλει έναν άλλο SSD που θα εγκαταστήσω μετά Mac OS X Lion 10.7.4). Μπορείτε να δείτε και στην εικόνα πού έχω βάλει τον SSD για τα Windows. Bootάρω λοιπόν απο USB (το έχω κάνει slipstream και δουλεύει ΚΑΝΟΝΙΚΑ, εξακριβωμένο) και το PC Πάει κάπως αργά. Φτάνει στην μπλέ οθόνη οπου περιμένουμε το welcome screen της εγκατάστασης των Win7 και μένει εκεί για πάντα. Το mouse και το keyboard δεν κολλάνε, παίζουν κανονικά. Και ρωτάω. Μήπως φταίει το SATA Port που έχω βάλει τον δίσκο? Πού θα είναι καλύτερα να τον βάλω? PS : Όση ώρα είμαι στην μπλέ οθόνη που προείπα, το λαμπάκι του δίσκου αναβοσβήνει με ρυθμό σαν τα δευτερόλεπτα συνεχόμενα. PS2: Τις μνήμες τις βλέπει το motherboard σαν 1333MHz και πήγα και την έβαλα manual σε 1600MHz. Για πείτε ρε παιδιά, γιατι έχω ξενερώσει λιγάκι ακόμα δεν το πήρα το σύστημα.
stm00192 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Ποση ώρα περιμένες το μεγιστο σε αυτή την οθόνη...??
ultraxmode Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Να σου πώ δεν περιμένω και πάάάρα πολύ. Αλλα κανα 5 λεπτο σίγουρα. Λές να περιμένω ακόμη περισσότερο? (έχει 5 δίσκους το PC επάνω και 1 x SATA DVDRW)...
TheELF Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Άσε πάνω μόνο τον δίσκο που προορίζεις για τα 7, και φτιάξε πάνω του διαμερίσματα από πριν με το MiniTool Partition Wizard Home Edition 7(το iso).
ultraxmode Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Άσε πάνω μόνο τον δίσκο που προορίζεις για τα 7, και φτιάξε πάνω του διαμερίσματα από πριν με το MiniTool Partition Wizard Home Edition 7(το iso). Σίγουρα χρειάζεται κάτι τέτοιο?... (για το Partition Tool εννοώ)..
TheELF Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Όχι, αλλά τα 7 ελέγχουν όλους τους δίσκους στην αρχή(οπότε άσε μόνο τον έναν) και φτιάχνουν στην αρχή διαμέρισμα των 100mb αν είναι καθαρός ο δίσκος(οπότε φτιάξε μόνος σου τα διαμερίσματα όπως τα θες).
rounsmith Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Θα την πώ την μαλακία μου αλλά δεν αντέχω , στο Bios είναι ρυθμίσμενο για ahci mode to sata? Αλλιώς σέρνεται.
ultraxmode Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Ναι AHCI το έχω βάλει. (κάτσε ξαναμπαίνω να το δώ) UPDATE : Confirmed. AHCI το έχω βάλει. Και πλέον έχω μόνο τον ένα δίσκο πάνω. Τίποτα.. απλά περιμένει στην πρώτη μπλέ εικόνα των Windows 7 με το βελάκι στη μέση και δεν κάνει τίποτα άλλο...
rounsmith Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Αν είναι , ξεσύνδεσε τα πάντα από πάνω άσε τον ssd και το dvd-r που εγκαταστά τα windows(καμιά φορά τα windows τα παίζουνε με πολλούς δίσκους στις εγκαταστάσεις). Αν πάλι σου βγάζει τότε πρόβλημα είναι ή δίσκος η μητρική Επειδή δεν έχω καθόλου γνώση με ssd , κάποιο παιδί να σου πει που ξέρει αν θέλει firmware update i downgrade ο δίσκος
ultraxmode Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Έχει το τελευταίο firmware o SSD. Οπότε... Πριν 3 ώρες που είχα το προηγούμενο motherboard/μνήμες/επεξεργαστή το σύστημα έπαιζε κανονικά..
MoviemakerGr Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Sata 3_0 τον SSD Sata 2_2 το DvD. Κανένα άλλο δίσκο πάνω στον υπολογιστή και κανε κανονικά την εγκατάσταση σου. Αν στο ξανακάνει θα το περιμένεις όσο χρειαστεί θα το ξεπεράσει μόλις αρχίσει την αντιγραφή αρχείων. Απο USB είναι καλύτερη η αναμονή, κλείσε από bios κάτι σειριακές και ότι άλλο δεν θα χρησιμοποιήσεις.. Μόλις τελειώσεις συνέδεσε και τους υπολοίπους δίσκους είσαι έτοιμος. Αν ψάχνεις τώρα το γιατί θα σε απογοητεύσω και εμένα το έχει κάνει σε παλιότερα συστήματα όμως.. δείχνει κάτι να προσπαθεί να διαβάσει η εικόνα των Win και δεν τα καταφέρνει..
ultraxmode Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Sata 3_0 τον SSD Sata 2_2 το DvD. Κανένα άλλο δίσκο πάνω στον υπολογιστή και κανε κανονικά την εγκατάσταση σου. Αν στο ξανακάνει θα το περιμένεις όσο χρειαστεί θα το ξεπεράσει μόλις αρχίσει την αντιγραφή αρχείων. Απο USB είναι καλύτερη η αναμονή, κλείσε από bios κάτι σειριακές και ότι άλλο δεν θα χρησιμοποιήσεις.. Μόλις τελειώσεις συνέδεσε και τους υπολοίπους δίσκους είσαι έτοιμος. Αν ψάχνεις τώρα το γιατί θα σε απογοητεύσω και εμένα το έχει κάνει σε παλιότερα συστήματα όμως.. δείχνει κάτι να προσπαθεί να διαβάσει η εικόνα των Win και δεν τα καταφέρνει.. Το προσπαθώ τώρα. Μοναδικός δίσκος ο SSD στην SATA 3_0 και boot απο USB. Κάνω το σταυρό μου... UPDATE : Περιμένω.... (για πολύ μάλλον.. κάθεται εκεί και δεν κουνάει...) UPDATE 2 : ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ !!! (αλλα κόλλησε στο Setup is Starting..) Πιστεύω όμως πως θα προχωρήσει...MovieMakerGr φαίνεται πως δεν περίμενα πολύ, γιατι το είχα δοκιμάσει έτσι όπως μου είχες πεί. Καλά τί κουφό είναι αυτό το κόλπο???
rounsmith Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 θ την ξαναπώ , κανά άλλο dvd-r Παίζει να έχεις να δοκιμάσεις?
ultraxmode Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Μα εγκαθιστω απο usb . Το dvd ειναι εκτος... Δεν εχει να κανει... ...εγω περιμενω να φτασει στην ανριγραφη...αντε να δουμε... Update : ακομα περιμενω ....οντως κατι ψαχνει στο image...αναβοσβηνει μερικες φορες το usb...
MoviemakerGr Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Μα εγκαθιστω απο usb . Το dvd ειναι εκτος... Δεν εχει να κανει... ...εγω περιμενω να φτασει στην ανριγραφη...αντε να δουμε... Ειλικρνινα φίλε και εγώ έχω σηκώσει τα χεριά ψηλά σε αυτό .. Θα φτάσει όμως και μετά θα δουλεύει σαν να μην συνέβη ποτέ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα