Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το virtual box δεν νομίζω να σου κάνει,θες vmware workstation για το συγκεκριμένο.

Δοκίμασε και βλέπεις.

οκ σε ευχαριστω φιλε δουλεψε τελικα αυτο το προγραμα το vmware workstation ολα μια χαρα τελικα παλι μου εβγαλε σφαλμα στους οδηγους της καρτας γραφικων μου αλλά με το που εκανε επανεκινηση βρηκε μια δικια του καρτα γραφικων του προγραματος οποτε ολα καλα παιζουν και τα παιχνιδια βεβαια λιγο κολανε γιατι δεν ειναι η καρτα γραφικων η κανονικη αλλά οκ δεν πειραζει μου φτανει που παιζουν τα παιχνιδια, οσο αφορα το αλλο το virtual box ενω ειναι πιο ευκολο προγραμα στη χρηση δεν ειχε τοσες πολλες επιλογες, τωρα σε αυτο μπωρο να περασω και λινουξ; και windows 98 και οτι θελω; βασικα σε ξεχωριστα partition; ή μπωρει να ειναι ολα στο ιδιο;

Δημοσ.

το workstation είναι εμπορικό πρόγραμμα και εννοείται ότι μπορεί να κάνει τέτοια πράγματα που ζητάς.

και η απλή έκδοση του vmware το vmware player μπορεί να κάνει τα ίδια αλλα δεν ξέρω τι γίνεται με την επιτάχυνση γραφικών.

Στο δικό μου σύστημα με τον player έχω ενεργοποιημένη την επιτάχυνση 3D και όλα πανε ρολόι αλλά δεν έχω βάλει κάτι που να απαιτεί γραφικά μιας και έχω περασμένα xp για να μην γεμίζω το δικό μου λειτουργικό με παραπανίσια πράγματα όπως τα προγράμματα της σχολής μου.

και λίνουξ μπορείς να περάσεις και άλλα λειτουργικά φορτώνοντας το αντίστοιο iso.

οταν ξεκινήσει το vm και διαβάσει τι του έχεις δώσει ξεκινάει μια διαδικασία σεταρίσματος και ορίζεις cpu cores,ram Και που θες να αποθηκευτεί καθώς και το μέγεθος του δίσκου που θες να βάλεις για το συγκεκριμένο vm.

Το θέμα είναι ότι έχεις ξεκινήσει στο workstation το οποιο είναι επι πληρωμή και μάλιστα ακριβό.

Δημοσ.

αχ παλι προβλημα πανω που χαρηκα, εχω μια εγκυκλοπαιδεια την γνωστη σε ολους tomy junior παιδικη εγκυκλοπαιδεια πιο πολυ γι αυτο εβαλα ολα αυτα τα προγραματα για να δω και να παιξω αυτα που επαιζα πριν 10 χρονια αλλά εκει που παιζει κοβεται ο ηχος γενικα και μετα θελει επανεκινηση,  εφαγα και μια μπλε οθονη στο vm οποτε μαλον δυσκολα και τωρα η εγκυκλοπαιδεια δεν ξεκιναει καν δειχνει μαυρη οθονη και κολαει πολυ πρεπει να κλεινω το προγραμα ολοκληρο τι να περιμενα οτι θα ξανα εβαζα αυτα τα παιχνιδια σαν τελευταια λυση ηταν αυτο αφου κι αυτο δεν ειναι τοσο συμβατο μαλον πρεπει να τα αφησω στην ακρη τα παιχνιδια αυτα

Δημοσ.

Είσαι σίγουρος ότι δεν είναι για win98 αυτό το πράμα; Από ότι είδα στον ιανο το 1999 βγήκε, δεν υπήρχαν τότε καν τα xp.

Δημοσ.

ποιο το δευτερο προγραμα λες; λοιπον ολα τα παιχνιδια που επαιζα τοτε παλια  ετρεχαν ολα μια χαρα στα windows xp τα λεω με την σειρα ποια ειναι αυτα (tomy junior εκγυκλοπαιδεια-grand prix 4 F1-mame 32-sports car gt-midtown madness 2-mafia-102 dalmandians dogs)  ολα αυτα τα επαιζα κανονικοτατα στα xp τωρα που αλλαξα τον υπολογιστη και πλεον σε σοκετ 1150 εκτος οτι δεν εχει οδηγους για τα xp θα επρεπε καθε φορα να μπαινω στο bios και να βαζω απο achtci mode πως το λενε αυτο σε ide mode για να μην βγαζει μπλε οθονες αλλά και παλι ηταν αχρηστο γιατι δεν εχει οδηγους για  τα εξαρτηματα που εχω τωρα γενικα, ουτε και για την μητρικη. Γι αυτο τον λογο ειπα να δωκιμασω αρχικα το virtual box στο οποιο ειναι πιο σταθερα τα παιχνιδια αλλα δεν εχει δικια του καρτα γραφικων βλεπει την καρτα σαν ανταπτορα τιποτα δηλαδη και το μονο που επεξε καλα εκει ηταν η εγκυκλοπαιδεια γιατι απλα δεν χρειζεται καρτα γραφικων πως να το πω, το δευτερο το vmwere αρκεκα πιο καλο απο το πρωτο εχει μια καρτα γραφικων που την ονομαζει με το ονομα του προγραμματος αρκετα καλή η καρα γραφικων που εχει. Η εγκυκλοπαιδεια επεξε για λιγο μετα χαλασε ο ηχος γενικα δεν ειχε ήχο και στο τέλος σταματησε και να παιζει εβγαζε μαυρη οθονη, στα μαμε 32 επισης την ωρα που επεζα κολουσε και εβγαινε ο δεικτης απο το ποντικι και το μαφια απλα ειχε κατι artifacts οτι να ναι, μαλον θα τα διαγραψω τσαμπα ο χρονος που ασχοληθηκα δεν εχει νοημα ειπα μηπως καταφερω να παιξω τα παλια μου παιχνιδια ξανα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...