Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, πρόσφατα εγκατέστησα της Oracle το VirtualBox και ψάχνω να βρω έναν τρόπο να μεταφέρω αρχεία από το Quest Λογισμικό Host και το αντίστροφο.. Πως γίνετε ρε παιδιά;

Δημοσ.

Σε γενικες γραμμες, απο τις ρυθμισεις του virtual machine που θες (settings > shared folders), οριζεις εναν φακελο του host os σαν shared και μετα πας απο το guest os στο network places > virtualbox shared folders και... τον βλεπεις εκει :P

Εννοειται πως θες εγκατεστημενα στο guest os τα virtualbox guest additions.

Δημοσ.

Σε γενικες γραμμες, απο τις ρυθμισεις του virtual machine που θες (settings > shared folders), οριζεις εναν φακελο του host os σαν shared και μετα πας απο το guest os στο network places > virtualbox shared folders και... τον βλεπεις εκει :P

Εννοειται πως θες εγκατεστημενα στο guest os τα virtualbox guest additions.

Εγώ βρήκα μια πιο εύκολη λύση βάζω-βγάζω το flashάκι και με έχει βολέψει τώρα :P

χαχαα ευχαριστω πάντως!!

Δημοσ.

Ναι αλλα για να δουλεψει το φλασακι, και οτιδηποτε στην usb, πρεπει να κανεις "forward" την ταδε θυρα usb στο guest os :P

Το εχω δοκιμασει πχ 10 φορες, ουτε μια δεν το πετυχα οπως θα το θελα :(

Δημοσ.

Ναι αλλα για να δουλεψει το φλασακι, και οτιδηποτε στην usb, πρεπει να κανεις "forward" την ταδε θυρα usb στο guest os :P

Το εχω δοκιμασει πχ 10 φορες, ουτε μια δεν το πετυχα οπως θα το θελα :(

Εμένα μου πετυχένη δεν ξέρω πως :P

Θα το δοκιμάσω πάντως και με τον τρόπο που μου είπες.. δεν έχω να χάσω κάτι :P

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

καλησπερα παιδια,  εβαλα εχτες το virtual box με windows xp sp3 μαζει εγκατεστησα και το extended αρχειο που εχει ξεκιναει μια χαρα ολα και η εγκατασταση καλα, όμως έχω ενα πρόβλημα με την κάρτα γραφικών όταν πάω να βαλω τους  οδηγους της απλα δεν τους δεχεται με τιποτα δεν μπωρει να την εντοπισει ξερει κανενας τι μπωρο να κανω; (amd r7260X)  μηπως το virtual box τρεχει μονο με nvidia;

Δημοσ.

καλησπερα παιδια,  εβαλα εχτες το virtual box με windows xp sp3 μαζει εγκατεστησα και το extended αρχειο που εχει ξεκιναει μια χαρα ολα και η εγκατασταση καλα, όμως έχω ενα πρόβλημα με την κάρτα γραφικών όταν πάω να βαλω τους  οδηγους της απλα δεν τους δεχεται με τιποτα δεν μπωρει να την εντοπισει ξερει κανενας τι μπωρο να κανω; (amd r7260X)  μηπως το virtual box τρεχει μονο με nvidia;

δεν χρειάζεται να περάσεις drivers παρα μόνο αυτούς που περνάει απο μόνο του.

εικονικό μηχάνημα είναι.

Δημοσ.

ναι αλλα εγω εβαλα το virtual box για να παιξω καποια παλια παιχνιδια που δεν παιζουν με windows 7 οποτε αν βαλω πχ ενα παιχνιδι μου λεει λειπουν οι οδηγοι της καρτας γραφικων, και εκτος αυτου δεν εχει και την κανονικα αναλυση της οθονης δηλαδη η καρτα γραφικων φενεται σαν απλη καρτα οθονης

Δημοσ.

ναι αλλα εγω εβαλα το virtual box για να παιξω καποια παλια παιχνιδια που δεν παιζουν με windows 7 οποτε αν βαλω πχ ενα παιχνιδι μου λεει λειπουν οι οδηγοι της καρτας γραφικων, και εκτος αυτου δεν εχει και την κανονικα αναλυση της οθονης δηλαδη η καρτα γραφικων φενεται σαν απλη καρτα οθονης

δεν έχεις καταλάβει πως λειτουργεί το εικονικό μηχάνημα,κάνει emulate το λειτουργικό στο hardware συνεπως αν πας να δεις τις συσκευές που είναι περασμένες στα xp δεν θα δεις την κανονική κάρτα γραφικών σου,ούτε την κάρτα δικτύου σου κλπ.

Δημοσ.

αρα δεν μου κανει σε αυτο που θελω; δηλαδη να παιξω τα παλια παιχνιδια που ετρεχαν στα χπ εγω γι αυτο το εβαλα και μου ζηταει να περασω τους οδηγους της καρτας γραφικων για να παιξω τα παιχνιδια

Δημοσ.

Στο virtual box πάνε στα settings και στο video επέλεξε το enable 3d acceleration,δεν χρειάζεται να περάσεις driver μέσα στα εικονικά xp αλλά μόνο το directx και ότι άλλο παραπλήσιο μπορεί να ζητάει το παιχνίδι. Θα εκμεταλλευτεί την πραγματική σου vga και θα παίζει αρκετά καλά. 

Δημοσ.

τα εκανα ολα αυτα παλι δεν κανει τιποτα δεν ξικινανε τα παιχνιδια, ειναι σαν να εβαλα τα xp χωρις οδηγους καρτας γραφικων θελει τους οδηγους, γιατι την καρτα γραφικων την βλεπει σαν απλη vga

Δημοσ.

Μπορείς να δοκιμάσεις με το 3danalyze κοροϊδεύει τα προγράμματα ώστε να νομίζουν ότι υπάρχει η vga που δηλώνεις.

Το να περάσεις τα driver της r7 και να δουλέψει το ξεχνάς δεν υπάρχει αυτή η περίπτωση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...