Ζουζουνι Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Γεια σε όλους!!Θα ήθελα αν μπορείτε να με βοηθήσετε σε κάποια απορια μου. Μπορω να εχω στο καρτοκινητο ανάλυση κλήσεων????? 1
gs20309 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 ναι πας στην εταιρία πάροχο σου με την ταυτότητα στην οποία έχει γίνει και η ταυτοποίηση του καρτοκινητού σου και ζητάς αναλυτική κατάσταση των κλήσεων για το διάστημα που θες. στην στέλνουν ταχυδρομικά στην διεύθυνση που θα τους δηλώσεις μετά απο 15μέρες περίπου. 1
Ζουζουνι Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ καταρχήν για το ενδιαφέρον σου!!!Θα ήθελα αν ξέρεις να μου πεις όμως,αν μπορουν να μου δώσουν ανάλυση κλησεων παράδειγμα πριν απο έξι μήνες...ή σου δίνουν μόνο πιο πρόσφατα....
gs20309 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ καταρχήν για το ενδιαφέρον σου!!!Θα ήθελα αν ξέρεις να μου πεις όμως,αν μπορουν να μου δώσουν ανάλυση κλησεων παράδειγμα πριν απο έξι μήνες...ή σου δίνουν μόνο πιο πρόσφατα.... νομίζω το πολύ ή 3 ή 6μήνες πίσω αλλά όχι πιο παλιό από 6μηνο
Ζουζουνι Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Και αυτό γίνεται μόνο με την ταυτότητα μου????? Συγνώμη που ρωτάω τόσα πολλά...αλλά επειδή ακούω πολλά....και επειδή πραγματικά είναι άμμεση αναγκη για να μάθω....μου είπαν πως μπορεί να χρειάζεται και εισαγγελέας...για κάτι τέτοιο..ισχύει ή είναι βλακείες όλα αυτά???? Και πάλι ευχαριστώ για τον χρόνο σου!!
azarhil Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Έτσι γίνεται και εγώ χρειάστηκα και πήγα στην Vodafone και έκανα αίτηση
Galaxia Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Εισαγγελέας για ανάλυση κλήσεων σε καρτοκινητό δεν χρειάζεται ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ πάντως
kostas_dr Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Και αυτό γίνεται μόνο με την ταυτότητα μου????? Το κινητό είναι δικό σου ή ανήκει σ' άλλο πρόσωπο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα