Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα καπου ειχα διαβασει οτι μπορουμαι οσοι δεν εχουν καρτα γραφικων ηη οσοι εχουν και δεν σηκωνει πολα γραφικα να βαλουμαι μια καρτα γραφικων σαν αυτες που βαζουναι στα desktop αλλα μεσολαβει κατι σαν adapter δεν θυμαμαι πως το λεγανε luxium καπως εστι εσχιυει κατι τετιο και αμα ισχυει που μπορω να το προμυθευττω και αμα δεν ισχυει υπαρχει καποια <<παντεντα>> για να βαλουμαι desktop gpu σε λαπτοπ?

Δημοσ.

Κάτι τέτοιο εννοείς. Θυμάμαι πριν χρόνια κάποια υλοποίηση της Asus που ναυάγησε. Απ ό,τι θυμάμαι κοστίζει αρκετά και δεν είναι πάντα συμβατή.

Δημοσ.

Δεν το χω ψάξει ιδιαίτερα αλλά δεν είμαι και μεγάλος fan αυτής της ιδέας. Ειδικά αν μόνο η θήκη κάνει κανα 200άρι, για μια κάρτα θες 100+, βάλε άλλα τόσα (ΟΚ αν σε παίρνει) και πάρε ένα gaming laptop. Δε θα σέρνεις την γκουμούτσα θήκη και τροφοδοτικό όπου πας και σίγουρα δε θα χεις ό,τι ασυμβατότητες είναι πιθανόν να συναντήσεις μ αυτήν.

Δημοσ.

Δεν το χω ψάξει ιδιαίτερα αλλά δεν είμαι και μεγάλος fan αυτής της ιδέας. Ειδικά αν μόνο η θήκη κάνει κανα 200άρι, για μια κάρτα θες 100+, βάλε άλλα τόσα (ΟΚ αν σε παίρνει) και πάρε ένα gaming laptop. Δε θα σέρνεις την γκουμούτσα θήκη και τροφοδοτικό όπου πας και σίγουρα δε θα χεις ό,τι ασυμβατότητες είναι πιθανόν να συναντήσεις μ αυτήν.

Ναι φιλε μου θα εκανα αυτο με την γκουμουτσα μονο αν ητανε κατι οικονομικο σαν μια καινουργια καρτα γραφικων αλλα τωρα ξεπερναει την τιμη που ειχα στο μοιαλο μου και πλεον με ενα 700αρι βρισκεις αν οχι τα τελια gaming laptop αλλα ικανοπιτικα :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...