Προς το περιεχόμενο

Σοβαρό πρόβλημα με windows 98!

spasoklambania

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα. Χτες κάποια στιγμή πήγα να ανοίξω τον υπολογιστή και δεν ξεκίναγε καθόλου παρόλο ότι έπαιρνε ρεύμα κανονικά. Ποιο πριν από εκείνη την ώρα που δεν ξεκίναγε λειτουργούσε κανονικά. Σήμερα το πρωί τον άνοιξα, έβγαλα κάποιες σκόνες που είχε μαζέψει και τέλος έβγαλα την μνήμη. Πάνω της είχε πάρα πολύ σκόνη. Το ίδιο και στην θέση που είναι στον υπολογιστή. Τα καθάρισα όλα τέλεια και δοκίμασα να ξεκινήσω το pc. Αυτή την φορά ξεκίνησε κανονικά. Μου έβγαλε να επιλέξω λειτουργικό (έχω βάλει Windows 98 και Windows 2000 Professional σε διαφορετικά partition) . Επέλεξα τα windows 98. Όταν άρχισε να τα φορτώνει, η οθόνη ήταν παραμορφωμένη και μου έβγαλε ότι εντόπισε νέα συσκευή. Ήταν το εσωτερικό modem και η κάρτα ήχου. Βρήκε τους drivers αλλά όταν πήγε να συνεχίσει το φόρτωμα έβγαλε ότι το Explorer αντιμετώπισε σφάλμα. Έκανα reset και επέλεξα πάλι να αρχίσουν τα 98. Αυτή την φορά έβγαλε μόνο ότι αντιμετώπισε σφάλμα το Explorer. Το έκλεισα και έβαλα την δισκέτα εκκίνησης των 98 για να τα ξαναπεράσω πάνω από την υπάρχουσα εγκατάσταση. Έκανε έλεγχο και στα 2 partition του δίσκου και μετά πήγε να συνεχίσει η υπόλοιπη διαδικασία. Ενώ είχε ξεκινήσει η αντιγραφή των αρχείων, έβγαλε κάποιο σφάλμα και όταν πάτησα OK με έβγαλε πάλι σε DOS. Τότε ξεκίνησα τα 2000 και έκανα ανασυγκρότηση στο πρώτο partition. Μόλις τέλειωσε η ανασυγκρότηση έκλεισα τα 2000 και έβαλα να αρχίσει με 98. Όμως, αντί να αρχίσει μετά από λίγο να φορτώνει το λειτουργικό, έβγαλε κατευθείαν με πορτοκαλί γράμματα "Τώρα μπορείτε να σβήσετε τον υπολογιστή σας με ασφάλεια" !!! Γνωρίζετε μήπως τι συμβαίνει και αν υπάρχει κάποια λύση ΕΚΤΟΣ από το format; Συγγνώμη για το μεγάλο μήνυμα!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...